PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Advertisements

Naučil jsem se....
Technika,tak jak ji vidím já…
U holiče Jeden muž, stejně jako každý jiný měsíc, šel k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Citáty O LÁSCE.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Hledejte podobenství.. (ponaučení o pravidlech na DCŽM Ktiš)
Vysvětlení … problematiky života.
Když jsi se narodil, plakal si a všichni okolo Tebe se usmívali.
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
HÁDANKY.
Slova Květiny.
Nejprve stvořil Bůh muže... Potom si řekl: ”Něco k němu chybí” !
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
P ř ítel Přítel, to je nejkrásnější věc, kterou můžete mít a nejlepší věc, kterou můžete být.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
MOUDRA.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
JIJA automatická zvuková show Legendární humorista byl hvězdou byl hvězdou která se zrodila ze zlobivého kluka, co před tabulí ze sebe nevypravil ani.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
O mužích Proč Bůh stvořil muže? Protože vibrátorem trávník neposečete !
pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
U holiče Jeden muž šel, stejně jako každý jiný měsíc, k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
… je mnoho zatraceně dobrých důvodů sdílet život raději s číčou než s chlapem... VYMĚŇTE CHLAPA ZA KOČKU! Funny-Powerpoints.de.
Proc si to vsichni deláme??? A pak se vsichni divíme,ze to blbe dopadne !!!
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
VODA.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
Moudra pana Horníčka !.
Co dělají zvířátka,stejně jako my????. Relaxují….
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
FEMINISTICKÁ STUDIE CHLAPŮ
Proč miluji důchod.
Psí Svět.
H H E R E C S S P I S O V A T E L D D R A M A T I K R R E Ž I S É R V V Ý T V A R N Í K G G L O S Á T O R D D I V A D E L N Í T E O R E T I K.
P ř ítel Přítel to je nejkrásnější věc, co můžete mít a nejlepší věc, kterou můžete být.
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
Anakolut Chlapci, když přišli ráno do školy, byla jim zima. Poslední podmínkou je zhlédnutí pěti filmů, z toho tři filmy české a dva zahraniční. Víme,
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Z.V.V.S (Proklikávejte klidně dle vlastního tempa.
Slova Květiny.
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Přítel.
Přítel.
Rodina dříve a dnes Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Naučil jsem se....
A je to pravda Pravda o mužích. A je to pravda Pravda o mužích.
LIDSKÝ ORGANISMUS STAVBA TĚLA.
Něco, co mohou napsat jen děti
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Citáty o času.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Nejprve stvořil Bůh muže...
Transkript prezentace:

PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže: VSTUP JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co rozumí muž pod pojmem dělat domácí práce Co rozumí muž pod pojmem dělat domácí práce? Musí zvednout nohu, aby žena mohla vysávat. Jak trénují muži na pláži? Jakmile uvidí pěknou holku, vždycky zatáhnou břicho. Čím se liší muž a počítač? Počítači stačí všechno říct jen jednou. Kdy myslí muž na večeři při svíčkách? Když vypnou proud. Co mají muži a ženy společného? Nedůvěru k mužům. Všichni muži jsou stejní. Jen mají jiný ksicht, aby je ženy mohly rozlišit.

Co řekl Bůh, když stvořil Adama? Umím i lepší věci... Co mají muži a ženy společného? Nedůvěru k mužům. Ženy sní o světovém míru, čistém životním prostředí a o odstranění hladu. O čem sní muži? Zůstat viset ve výtahu s atraktivními dvojčaty. Co mají společného všichni muži v baru pro osamocené? Jsou ženatí. Jak se pozná, že muž lže? Jeho rty se pohybují. Co řekl Bůh, když stvořil Adama? Umím i lepší věci...

Proč nechají muži ležet svoje oblečení na podlaze, když se opilí vrátí domů? Protože v něm ještě jsou. Proč váží vdané ženy víc než ty co žijí samy? - Svobodné ženy přijdou domů, podívají se, co je v lednici a jdou do postele. - Vdané ženy přijdou domů, podívají se, co je v posteli a jdou do lednice. Proč jsou muži důkazem reinkarnace? Člověk se nemůže stát tak hloupým během jednoho života.

Jak definují muži vztah "fifty-fifty" Jak definují muži vztah "fifty-fifty"? Vy vaříte - my jíme, vy uklízíte - my děláme binec, vy žehlíte - my mačkáme. Není třeba dělat z muže debila. Udělá to sám. Kdy muž otevře ženě dveře od auta? - Když má nové auto. - Když má novou ženu. V životě muže jsou čtyři období: 1. období, kdy věří na Mikuláše 2. období, kdy nevěří na Mikuláše 3. období, kdy dělají Mikuláše 4. období, kdy vypadají jako Mikuláš Co je to? Má to osm rukou a IQ 60? Čtyři muži sledují fotbalový zápas

Víte, proč se ženy starají o své oblečení víc než o manžela Víte, proč se ženy starají o své oblečení víc než o manžela? Protože bez manžela se mohou ukázat všude. Bez šatů, ne. Ideální manžel: nekouří, nepije, neflirtuje, NEEXISTUJE!!! Proč Bůh stvořil nejprve Adama? Protože vždycky se začíná od nuly. Proč Bůh stvořil ženu? Protože zjistil, že v prvním případě stvořil blbce.

Kdysi byla jedna žena, která pochopila muže. Bohužel zemřela smíchy dřív, než to mohla povědět ostatním.