Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

Sociální služby SOZ.
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
ŽÁK SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI Z HLEDISKA LEGISLATIVY
Možnosti financování dětského domova se školou Veselíčko
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Miroslava Nebuželská, BVM Audit
Kariérové poradenství
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
Vysoké mýto.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Hodnocení škol a školských zařízení
základního vzdělávání s ohledem na rovný přístup ke vzdělávání
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
Odpovědnost školy v oblasti rizik. Druhy odpovědnosti odpovědnost za škodu –škoda na zdraví, jiná nemajetková újma, škoda na majetku odpovědnost za přestupek.
STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS.
PhDr. Jitka Kendíková ZŠ J. Gutha-Jarkovského
Kurz pro výchovné poradce Právní rámec výkonu poradenské činnosti
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY z pohledu ČŠI "Cesta ke kvalitě"
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Naše město Vizovice Nela Svačinová.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Příspěvek DDM a SVČ k rozvoji mladého člověka DDM = SVČ Domy dětí a mládeže = Střediska volného času Širší smysl zájmového vzdělávání: rozvoj zájmu rozvoj.
Prázdninová nabídka pro pražské děti a mládež Hlavní město Praha podpořilo v roce 2010 prázdninové aktivity pro děti a mládež částkou cca 6,5 milionu.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Novelizace školského zákona Lucie Macků, Praha,
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Podnikáme SPOLU – ženy dvou generací aktivně na trhu práce na Ústecku OBHAJOBA PODNIKATELSKÉHO PLÁNU DĚTSKÁ SKUPINA jako nástroj harmonizace profesního.
GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.
„SLAĎUJEME V JIHOMORAVSKÉM KRAJI“ Ing. Jaromíra Vítková
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Školský zákon ve vztahu k zákonným zástupcům (pro ředitele málotřídní školy) Zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
ZÁKONY & VYHLÁŠKY PhDr. Lenka Gajzlerová MI3DC_DSP Speciální pedagogika OP3DC_DSP Speciální pedagogika.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Kariérové poradenství v českém středním školství
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018
Analýza současného stavu institucionálního zajištění péče o ohrožené děti. [online] [cit ]. Dostupné z www: .
Výzva k předkládání žádostí
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Sociální zemědělství Venkov 2016 Litoměřice
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
PORADA S PRACOVNÍKY OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ZA OBLAST ŠKOLSTVÍ
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín

Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky byl zřízen Městem Valašské Klobouky jako příspěvková organizace k v prostorách bývalého Středního odborného učiliště v Mlýnské ulici. Předmětem činnosti organizace je:  naplnění volného času dětí, žáků, studentů, popřípadě dalších osob zájmovou činností,  péče o nadané děti, žáky a studenty,  pořádání a organizace soutěží a přehlídek dětí, žáků a studentů,  zajišťování výchovných, vzdělávacích, zájmových, popřípadě tematických rekreačních akcí,  zajišťování osvětové činnosti pro žáky, studenty, pedagogické pracovníky, popřípadě i další osoby,  další činnost střediska volného času podle vyhlášky č. 74/2005 Sb.

Příspěvková organizace jako dům dětí a mládeže je typem střediska volného času a poskytuje zájmové vzdělávání; její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.

Z výše uvedeného se nejvíce věnujeme pravidelné zájmové činnosti prostřednictvím kroužků v oblasti společenské, techniky, přírodovědy a sportu. Od doby zřízení jsme započaly již sedmý školní rok a počet jednotlivých kroužků se vyšplhal k 60 a přihlášených v kroužcích přesáhl 700. Prostory v sídle organizace jsou útulné a upravené. Nabízejí možnosti využití pro kroužky, zároveň jsou však vhodné k různým besedám a setkáním. Navštěvují nás děti školou povinné, maminky s dětmi, dospělí a senioři. Nabídka kroužků je koncipována tak, aby si přišly na své všechny věkové skupiny.

Spolupracujeme s okolními školami nejenom, co se týká kroužků, ale i při jednorázových akcích, které jsou dalším prostředkem k naplňování hlavního poslání DDM. U těchto aktivit se snažíme využívat dotace od Zlínského kraje, Nadace SYNOT a Kulturního fondu Zlínského Kraje. Především se jedná o jednodenní zájezdy do akvaparku, na bruslení, koncerty a výlety při dětských táborech. Z nich jsou nejvíce oblíbené tábory příměstské s výlety za památkami a zajímavostmi kraje. K táborům patří léto a to je u nás ve znamení pobytových zájezdů. Každoročně pořádáme zájezdy k moři. Dosud jsme navštívily tyto země: Itálii, Chorvatsko, Řecko a Bulharsko.

V roce 2013 projde stávající budova rozsáhlou rekonstrukcí, kdy dojde k celkovému zateplení budovy, výměně oken a zdroje vytápění. Vlastní činnost pak spočívá v udržení již nastolených trendů a zvyšování atraktivity nabízených služeb široké veřejnosti, zejména pak dětem a mládeži.

Těšíme se, že i vy jednou přijdete navštívit naše zařízení nebo se zúčastníte některé z našich akcí. Informace: telefon: , mobil: , web: