S nordic walking holí, vydej se do okolí Prezentace projektů spolupráce IV.2.1. - 17. kolo PRV Ob č anské sdru ž ení MAS St ř ední Vsetínsko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Venkov- můj domov aneb „Víš, kde žiješ? “
Advertisements

, , Nabídka investiční spolupráce.
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Žijeme aktivně a zdravě Motto: Kdo si hraje, nezlobí.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
GASTRO VEČERY VE VARNĚ Galerie Obrazů z cest Salon restaurace Varna.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Koordinační MAS Partnerská MAS Registrační číslo: 13/019/4210a/563/
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Spolupráce na venkově a další rozvoj metody LEADER v JMK výstupy setkání zástupců MAS JMK Milotice
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
Projekt Místních partnerství zaměstnanosti
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Hřbitovy- naše kamenná historie
MAS [LAG] Region Pošembeří - historie
Společný regionální operační program (SROP) GRANTOVÁ SCHÉMATA KARLOVARSKÉHO KRAJE Aktuální stav průběhu 1. kola výzvy.
Školení MAS Podhůří Železných hor o.p.s. k 2. výzvě v roce 2011 Přednášející: Jiří Zápotočný, ředitel o. p. s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Místní akční skupiny Prezentace pro seminář: Podpora a možnosti využití dotací pro podnikatele na venkově Rusava,
DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních.
Spolupráce, která přináší plody
Aktivity v oblasti regionálního rozvoje Česko-Polská konference Partnerství LEADER , Bouzov.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
2. setkání pracovní skupiny projektu Destinační management turistických lokalit Hranicko a Dolina Małej Panwi Michaela Randáčková Hranická rozvojová agentura,
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
MAS JIŽNÍ HANÁ Místní Akční Skupina Jižní Haná. Projednání bodu 2 Zpráva o dosavadní činnosti MAS Jižní Haná.
Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR.
Místní akční plány vzdělávání a Přemyslovské střední Čechy o.p.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Hřbitovy- naše kamenná historie
Program ESPON 2013 Témata aktuální výzvy
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Jablunkovska
Závěrečná konference projektu
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

S nordic walking holí, vydej se do okolí Prezentace projektů spolupráce IV kolo PRV Ob č anské sdru ž ení MAS St ř ední Vsetínsko

Území partnerských MAS KMAS: MAS Podhostýnska, o.s. PMAS: Občanské sdružení MAS Střední Vsetínsko

Představení partnerských MAS MAS Podhostýnska, o. s.  Počet obyvatel:  Počet členů MAS: 54  LEADER: 8 výzev  Zal.:  SPL: „Společnou cestou k budoucnosti podhostýnského regionu“ Občanské sdružení MAS Střední Vsetínsko  Počet obyvatel:  Počet členů MAS: 24  LEADER: IV.4.1.  Nepodpořená MAS

Základní informace k projektu  Společná hranice území tvořená Hostýnskými vrchy rekreační oblast  Podněty od podnikatelů v CR  Hledání možností, jak zatraktivnit a propagovat území  Severská chůze = nordic walking Podnikatelé v CR hostéMTZ

Cíle a výstupy projektu  Pravidelnější a intenzivnější spolupráce partnerů PS díky společnému marketingu  Využití potenciálu Hostýnských vrchů  Zatraktivnění území, zdokonalení MTZ – zvýšení zájmu turistů  Vytvoření veřejnosti dostupné studie (obrazový mapový podklad umístěný na webových stránkách MAS se zastaveními, profilem a popisem trati) a sítě značených NW tras v „Hostýnkách“  Odborný seminář pro širokou veřejnost + animace v terénu  Kulturně – sportovní akce „Extreme nordic walking maraton 2013“ pro celou rodinu  Pořízení 17 ks velkých informačních tabulí 1450cm x 1750 cm  Propagační materiály (gumové botičky, trička s potiskem, skládací mapy)

NORDIC WALKING Sport point Půjčovna / servis / lekce

Zvolené metody přístupu  Zapojení partnerů do projektu - partnerské dohody  Užší spolupráce partnerských MAS a zainteresovaných subjektů (VS, NNO, FO)  Organizace svou povahou (profil, terén, délka trasy, převýšení) netradičního závodu  Organizace odborného semináře pro širokou veřejnost, animace v terénu  Sport pointy, lektorství

Harmonogram projektu Aktivity projektuOdDo Přípravná fáze projektuKvěten 2012Říjen 2012 Tvorba studia a značení tras v terénu Únor 2013Květen 2013 Měkké aktivity PSKvěten 2013Říjen 2013 Vydání propagačních materiálůÚnor 2013Listopad 2013 Výroba a instalace tabulíÚnor 2013Srpen 2013

Rozpočet projektu Celkové výdaje projektu ,00 Kč Výdaje, na které není požadována dotace ,00 Kč Výdaje, ze kterých je stanovena dotace ,00 Kč Dotace v Kč ,00 Kč

Děkujeme za Vaši pozornost… … a podporu na cestě k cíli Kontaktní údaje: MAS Podhostýnska, o.s.: Ing. Kateřina Buzková Kontakt: , Občanské sdružení MAS Střední Vsetínsko: Ing. Vojtěch Zubíček, PhD. Kontakt: ,