Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Projekt Virtuální škola pro mimořádně nadané žáky Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme.
LEDNICE 28. – 29. BŘEZEN 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 9. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů Konference „Podpora vzdělávání zdravotnických pracovníků z fondů Evropské unie“ Hotel ILF
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Projekty prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
Posilování sociálního dialogu s důrazem na zvládání krizové situace při vzniku násilí na pracovištích, zejména zdravotnických zařízeních a zařízeních sociálních.
Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.01/ Projekt realizovaný Unií zaměstnavatelských svazů ČR financovaný z Operačního programu Lidské zdroje.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání,
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Představení projektu Rozvoj kompetencí managementu a pracovníků VŠ MSK (s podporou ICT), CZ.1.07/2.2.00/ Prezentace projektu na společném.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
I. Identifikace projektu Zahájení a ukončení projektu : – Projekt se zaměřuje na tři základní nosné části :  zmapování stavu a vývoje.
Úspěšný projekt č. CZ / E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.
Pracovní setkání Vzdělávání zdravotnických pracovníků prostřednictvím finančních prostředků z ESF.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
P. P Projekt z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost z Evropského sociálního fondu. Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
Pracovníci ve zdravotnictví a řídící pracovníci ve zdravotnictví - resortní analýza potřeb pracovníků jednotlivých profesí a oborů s výhledem do roku 2015.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Projekt Metodika v anglickém jazyce CZ.1.07/1.3.50/
NZZ – Nová závěrečná zkouška IPN Dana Kočková, NÚOV MŠMT,
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Plánování prvních kroků
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní vzdělávání, prohlubování a udržování kvalifikace zaměstnanců ve zdravotnických zařízeních zřizovaných hl.m. Prahy.

Informace o projektu Žadatel projektu - Městská poliklinika Praha Partner projektu – Městská nemocnice následné péče Zahájení projektu 1. února 2010 Ukončení projektu 31. března 2012 Řídící tým a realizační tým Projekt – 5 aktivit – příprava, vzdělávání, ukončení projektu konferencí

Obsah projektu • 1 aktivita – zahájení projektu a řízení projektu Aktivita má 2 fáze -přípravnou v trvání 8 měsíců -realizační v trvání 18 měsíců -součástí aktivity je uspořádání semináře V rámci přípravné fáze probíhá příprava na realizační část, ve které bude probíhat vzdělávání zaměstnanců.

Obsah projektu • 2 aktivita Vypracování metodiky systému vzdělávání -Dotazník pro vedoucí zaměstnance, který je zaměřen na současný stav ve vzdělávání zaměstnanců obou zdravotnických zařízení -Vyhodnocení dotazníku -Zpracování metodiky systému vzdělávání, která bude zahrnovat postupy při zajišťování celoživotního vzdělávání, prohlubování a udržování kvalifikace

Obsah projektu • 3 aktivita Implementace vzdělávání, vzdělávání zaměstnanců Vzdělávání bude zaměřeno: -profesně odborně ( lékaři, všeobecné sestry, fyzioterapeuti apod,.) -obecně - komunikace pro 100 osob, zdravotnické právo pro 80 osob, IT dovednosti pro 90 osob, cizí jazyky pro70 osob, dietní stravování pro 5 osob, management pro 10 osob.

Obsah projektu • 4 aktivita Zavedení a provozování e-learningového vzdělávání Aktivita má dvě fáze: -zpracování e-learningových modulů -vzdělávání formou e-learningu V rámci projektu by se mělo zapojit 75 zaměstnanců obou zdravotnických zařízení

Obsah projektu • 5 aktivita Závěrečná konference a vyhodnocení projetu Projekt bude ukončen 1 denní konferencí pro 50 účastníků. Projekt ukončen podpisem memoranda o spolupráci mezi žadatelem a partnerem oblasti celoživotního vzdělávání zaměstnanců.

Odborné vzdělávání • Zahájení odborného vzdělávání v září 2010 • Odborný garant pro vzdělávání lékařů - zajištění prostřednictvím dodavatele • Odborný garant pro vzdělávání nelékařů - vlastní zajištění

Obecné vzdělávání Zahájení obecného vzdělávání bude zahájeno v červnu 2010 Cizí jazyky – 1 roční kurz Ostatní – 2 až 6 denní kurzy, budou rozděleny do více dnů v průběhu měsíců určených na vzdělávání.

Koordinace projektu Projekt koordinují kordinátoři: Městská poliklinika Praha: Andrea Mundi Městská nemocnice následné péče Jan Lupoměský

Děkuji za pozornost