ACHP Slavkov, a.s. Ing. Leoš Špunar

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pavel Jaroš a Zuzana Kouřilová
Advertisements

Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
1 Podpora ČEB českým exportérům při vývozu mimo Evropskou unii Seminář Export mimo Evropskou unii, jak na to? Brno, Výstaviště BVV 16. září 2009.
Zpráva o stavu zemědělství za rok 2010 a aktuální situace v resortu.
Náklady VY_32_INOVACE_ při výrobě, obchodování, dopravě apod. dochází k spotřebě či opotřebení výrobních faktorů - pokud tuto spotřebu či opotřebení.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Implementace SAP Business One
Sejte to nejlepší! Ing. Ježek Pavel, Ph.D. Saaten-Union CZ s.r.o.
Zemědělci a vodohospodáři – protivníci nebo spojenci? J a n K l í r Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha - Ruzyně
Podnikatelský záměr Volba, v čem budu podnikat Průzkum Plán realizace
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA TECHNICKÝCH UČEBNÍCH A STUDIJNÍCH OBORECH ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Aktivity v zájmu zvyšování bezpečnosti půdy Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský Hroznová 2, Brno Veronika Večeřová www.ukzuz.cz.
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Střední odborná škola veterinární, mechanizační a zahradnická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Publikace vznikla v rámci projektu OPVK.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI?
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
Komunální odpadní vody a kaly
společnosti Avenier, a.s.
Dnešní přednášku sponzoruje Firma RENETA Odborná prodejna pro zahrádkáře.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Kontaminace (znečištění) vody
Říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Herbicidy, jejích použití,
Výroba biopaliv v ČR Jiří Smejkal, 4.ag.
Optimalizace produkce biomasy a jejího využití Ing. Jan Habart, Ph.D. CZ Biom, předseda Hospodářská komora, vedoucí pracovní skupiny obnovitelné zdroje.
Jak předcházet neshodám na ekofarmách Obecná pravidla produkce Zákaz používání GMO - Zákaz používání GMO - zákaz se týká potravin, krmiv, činidel,
VNITŘNÍ OBCHOD ČÁST 2 VELKOOBCHOD.
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Blanická 3, Olomouc, tel.: fax.: web: portál: Žofínské fórum.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Zjevná spotřeba oceli. Vývoj hlavních odběratelských oborů.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.
Představení ekologického podniku Hynčice nad Moravou František Winter
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Upřednostňujete vlastní podnikání? Ing. Petr Mareš Trh pracovních příležitostí 2011 pro studenty AF Mendelu v Brně 20. dubna 2011.
01.5 Produkce hnoje, močůvky, výroba kompostu Ing. Magda Pavezová
GEOGAFIE ZEMĚDĚLSTVÍ PARDUBICKÉHO KRAJE
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
Firemní prezentace. Historie: 1975 – založení JDZ Hvězda Dubenec založení ZD Dubenec a.s – vstup majoritního akcionáře KARSIT HOLDING s.r.o.
Začínáme podnikat aneb podnikatelský plán v praxi Lucie Vaigertová Střední škola KNIH, o.p.s.
Bakalářská práce Vypracoval: Radek Hoferek Vedoucí práce: prof. Ing. Věra Bečvářová, CSc. Brno, 2012 Podmínky rozvoje vinařského podniku v současném modelu.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Hnojiva aneb přikrmování rostlin. Rozdělení hnojiv a) podle skupenství pevná hnojiva kapalná hnojiva b) podle působení na rostliny přímá hnojiva – obsahují.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 8. Půda a produkce potravin Název sady: Základy ekologie pro střední.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Řízení zásob ve výrobním podniku
1 Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
NÁZEV PROJEKTU: ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_UCE_591 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
VY_32_INOVACE_Sikorová_ VO členění podle forem činnosti
Velkoobchod Autor: Ing. Sikorová Renata VY_32_INOVACE_Sikorová_
Řízení zásob ve výrobním podniku
Prezentace modulů ROSTLINNÁ VÝROBA
PREZENTACE MODULU AGROEVIDENCE
Podnikání na venkově.
AKVIZICE V ZEMĚDĚLSTVÍ
Ekonomické hodnocení TEMP 2016/17.
Ing. Hana Pokorná Oběžný majetek Zásobování zabezpečuje na trhu část výrobních činitelů nutných zajištění hlavní funkce podniku Oběžný majetek.
Transkript prezentace:

ACHP Slavkov, a.s. Ing. Leoš Špunar

HISTORIE - vznik společnosti 1972 jako Agrochemický podnik - společný zemědělský podnik pro specializované služby v rostlinné výrobě se sídlem ve Vyškově (62 JZD a 3 státní statky) - vlastní výstavba probíhala v letech 1973 – 1976 - 1989 přejmenování na Agrochemický podnik, společný podnik Vyškov - v roce 1991 potom na Agropodnik, společný podnik Vyškov - 1993 bylo vytvořeno Agrodružstvo, se sídlem ve Slavkově u Brna - dne 1. 1. 2001 vznikla společnost ACHP Slavkov, a.s. vkladem celého podniku Agrodružstvo

SOUČASNOST - součaně vlastní ACHP Slavkov, a.s. 21 akcionářů, v drtivé většině zemědělští prvovýrobci (Rostěnice, a.s, ZOD Haná Švábenice, Bonagro Blažovice, AGROS Dědice, ZEV Šaratice ...) - na podzim 2009 prošel podnik výraznou restruktualizací - od 1.3. 2010 nastupuje ACHP novou etapu s výrazným rozšížením výrobní, obchodní a poradenské činnosti

PŘEDMĚT ČINNOSTI do 1.3. 2010 - nákup a prodej pevných a kapalných minerálních hnojiv v celém sortimentu - výroba kapalných hnojiv (NP 8-24, suspenzní NPK) - služby - aplikace hnojiv a přípravků na ochranu rostlin - autodoprava - provoz drážní vlečky

PŘEDMĚT ČINNOSTI po 1.3. 2010 - nákup a prodej pevných a kapalných minerálních hnojiv v celém sortimentu (ročně cca 20 tis. tun) - výroba kapalných hnojiv (NP 8-24, suspenzní NPK, SAM Slavkov 240) - služby - aplikace hnojiv a přípravků na ochranu rostlin - autodoprava - provoz drážní vlečky - obchod a skladování rostlinných komodit (sklad 30 tis. tun) - prodej osiv zemědělských plodin - poradenství - prodej chemických přípravků na ochranu rostlin, sadů a vinic

PŘÍLEŽITOST - pracovat s našimi akcionáři a odběrateli na okr. Vyškov, Prostějov, Hodonín a Brno – venkov - v oblasti: - prodeje pevných, kapalných a listových hnojiv - poradenství (výživa rostlin a plány hnojení) - prodeje osiv (zejména řepky, kukuřice a slunečnice) --------------------------------------------------------------------------------------------------- Další činnosti: - podílet se na obchodu s komoditami - podílet se na fungování výrobních provozů firmy - podílet se na marketingu a presentaci firmy

Ing. Leoš Špunar spunar@achpslavkov.cz www.achpslavkov.cz Tel.: 544 221 703

ACHP Slavkov, a.s. Ing. Leoš Špunar