Reportáže Fotodokumentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IV. etapa březen – květen 2013
Advertisements

Centrum pro katechezi, Prosíme Boha, aby se jeho láskyplný plán plně uskutečňoval na zemi, tak jak se to děje v nebi a aby se naše vůle sjednocovala.
Přírodovědný projekt 2. tříd
Rostliny okolo naší školy
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Chapter 5 vocabulary. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Nekupujme si jejich životy! Martin Balvín Matěj Dvořák Pavel Kořínek.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Boží muka na cestě do Lipin. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá i těch, kteří.
Zjistili jsme, že existují zahrady pro lidi, kteří rádi pěstují rostliny. Měli jsme průvodkyni Hanku, která nám ukázala prezentaci. Ukázala nám, že palety.
ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT Základní školy Kolín IV., Prokopa Velikého 633
Vytvořila: Kristina Thielová
VII. etapa září – prosinec 2014 ReportážeFotodokumentace.
Rostliny semenné Semenné rostliny se rozmnožují semeny.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Závěrečný projekt Stránská skála Václav Janda a Václav Hrabovský.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
III. etapa září – prosinec 2012 ReportážeFotodokumentace.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
Autoři:Ondra,Natka,Petra,Vojta.. Naše vesmírná loď.
Příroda a já Otázky.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
PROJEKT ZVLÁDNEME TO ČÁST CHODÍCÍ LIDÉ I. ZŠ ŠTÍTINA 5. TŘÍDA.
Vytvořil: Chemický kroužek při Střední škole zemědělské a veterinární Lanškroun.
venkovská, městská, chráněná krajinná oblast
Střední průmyslová škola v Písku
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Kdo jsem Zdenka Suchánková Jsem pátá zleva.
VI.etapa září 2013 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
V.etapa září 2013 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
IV.etapa březen - květen 2013 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
Byliny.
Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Karolinka-město ve kterém žiji
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
III.Etapa září - prosinec 2012 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
E KOSYSTÉMY Výukový materiál EK Tvůrce: Ing. Marie Jiráková Projekt: S anglickým jazykem do dalších předmětů Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/
Ekosystém Výukový materiál EK Tvůrce: Ing. Marie Jiráková
Mgr. Lubomír Šára: Přírodní společenství
VIII. etapa leden 2015 – červen ReportážeFotodokumentace.
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Fanda.
B IOSFÉRA Magdaléna Vičarová. 1.O RGANISMY A JEJICH ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Na zemi žije velké množství různých druhů mikroorganismů, rostlin (flóra) a živočichů.
X. etapa duben - červen 2016 ReportážeFotodokumentace.
X.etapa září – prosinec 2016 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
MARIAN ANDRÝSEK 2015/2016 ZŠ. STARÉ MĚSTO. V jakém období jezdíte na dovolenou? Jaro: 4 Léto: 15 Podzim: 9 Zima: 12 Celkem zodpovědělo 40 lidí. OBDOBÍČETNOSTRELATIVNÍ.
IX. etapa září – prosinec 2015 ReportážeFotodokumentace.
Chráníme přírodu Neodhazujte odpadky. Netábořte. Nerozdělávejte ohně.
Reportáže Fotodokumentace
Chráněné rostliny na Slovácku
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Naše škola 1.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Den Země 3.A – 25. dubna.
Bílé Karpaty – Velká Javořina
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
The history of England
X. a XI. etapa duben – říjen 2016
Základní škola a mateřská škola Bukovec
VY_32_INOVACE_272_Krajinná sféra
Není včela jako včela. V červnu prvňáčci ze školní družiny navštívili ve Východočeském muzeu výstavu Včely za všech ú(h)lů. Dozvěděli se množství informací.
Třídní schůzky – 4.C.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se…
Transkript prezentace:

Reportáže Fotodokumentace V. etapa září 2013 Reportáže Fotodokumentace

20.9.2013 Planta Naturalis, Markvartice u Jičína SKUPINA Č. 2 Kde? Planta Naturalis, Markvartice u Jičína Kdy? 20.9.2013 S kým? S třídními učitelkami Monikou Novotnou a Martou Ješetovou Kdo? V.A + II.D Kdo nás provázel? Ing. Bradna Reportáž: Cílem firmy je zvyšování druhové diverzity (rozmanitosti) u volně rostoucích bylin. Fanda: Líbilo se mi, že zachraňují druhy rostlin, které se ve volné přírodě vyskytují čím dál méně. Ondra: Chytré. Návrat k již zaniklým loukám. Vojta: Bylo to hezké, kytičky se mi moc líbily. Lukáš: Bylo to hezké, protože pěstují druhy bylin, které se na loukách málo vyskytují.

20.9.2013 Planta Naturalis, Markvartice u Jičína

27.9.2013 Kaňk u Kutné Hory, proměny společenstva na podzim SKUPINA Č.4 Kde? Kaňk u Kutné Hory, občanské sdružení Danemark Kdo? V.A + lI.D S kým? S třídními učitelkami Monikou Novotnou a Martou Ješetovou Kdy? 27.9.2013 Kdo nám všechno ukázal, vysvětlil, poučil a provázel? Martin Starý REPORTÁŽ: Byli jsme na Kaňku u Kutné Hory, abychom se něco dozvěděli o změnách ve stepním společenstvu na podzim. Na Kaňku je plno vzácných kytiček. Jsou tam útesy, které byly dříve pod vodou, protože tam bylo moře. Danemark o.s. se snaží vše vyčistit a vrátit k původnímu stavu, to je jejich cíl. Jedním ze zakladatelů společnosti je Martin Starý. Ovečky spásají trávu a umožní růst jiným druhům rostlin. Nelíbí se nám, že lidé tam pohazují odpadky, i když je to tam chráněné. Majda: Líbí se mi, že se o to starají a chtějí to vrátit do původního stavu. Natka: Líbí se mi, že se o to starají. Viky: Líbí se mi, že jsme si mohli najít zkameněliny. Bára: Líbí se mi, jak využili ovečky. Róza: Líbili se mi kytičky. Áďa: Líbí se mi, že se o to starají. Ráchelka: Líbili se mi ovečky i kytičky. Děkujeme Martinovi Starému, čtvrtá skupina

27.9.2013 Kaňk u Kutné Hory, proměny společenstva na podzim učíme se dělat nákres a vyjádřit, proč jsme tuto lokalitu navštívili