Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Třídní schůzky 6.6.2019 – 4.C.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Třídní schůzky 6.6.2019 – 4.C."— Transkript prezentace:

1 Třídní schůzky – 4.C

2 Navštívili jsme : Toulcův dvůr

3

4

5

6

7

8 Vzdělávali jsme se v knihovně

9

10

11

12 Nadstavbový program ve výuce
S paní učitelkou Aničkou Rambouskovou – z knihovny Letos probíhal v úterý 3.VH – byl dobrovolný, děti mohly jít a případně se vrátit S ostatními jsme upevňovali potřebné učivo, procvičovali Témata a přípravy jsme plánovaly společně T+A Příští rok bude jiný režim, stálá vybraná skupina dětí (jak se vybere upřesníme na začátku roku) Předpokládáme 2 VH vzdělávání týdně (v rámci rozvrhu)

13 Run and Help Běh se běžel 31.05.2019
Peníze a sponzorské listy odevzdávejte mne do Sponzorský dar předáme v posledním týdnu (24.6.) v podobě šeku, přímo Madlence a její mamince a Lukášovi s rodinou Moc děkujeme všem sponzorům, odhadovaná částka za naši třídu je asi ,- Uběhli jsme 335 kol, 159 km (od školy do Jihlavy)

14 Pasování na čtenáře Dne se účastníme akce Pasování na čtenáře (pro 1.třídu) Druhou a třetí hodinu budeme pro prvňáčky hrát naše divadelní představení Prosím, aby všechny děti měly kostým Tento den budou mít děti 5 vyučovacích hodin končí tedy ve 12:35

15 Obhajoby bakalářských prací
-Ve středu od 9. – 12:35 hodin se budeme účastnit letošních obhajob -Budeme porotou pro letošní páťáky -Příští rok budou tyto práce psát naše děti -Letos jsme se již připravovali na psaní těchto prací: *Vlastní kniha – je na lavici *Prezentace vybrané země (v rámci ČJ, INF) -Prosím, aby tento den byly děti slavnostně oblečené

16 Divadelní představení
KOSTÝM Sraz bude ve středu ve 14:50 u nás ve třídě Diváci dorazí v 16:00 do Auly školy Budeme vybírat dobrovolné vstupné (Děti si řekly za odměnu obnovit a doplnit knihy do dětské knihovny)

17 Focení třídy Odevzdávání učebnic
Ve čtvrtek se fotíme Pokud budete chtít skupinovou fotografii, tak ráno mi dá dítě lístek s kým se má fotit  Cena byla loni za velikou fotku 35,- a za skupinovou 25,- (UPŘESNÍM) Odevzdávání učebnic -Tento den budeme také odevzdávat všechny učebnice, Lap book, Čtenářský deník V pátek mají děti ředitelské volno .

18 ŠKOLA V PŘÍRODĚ Termín 17. – 21. 6. 2019
Organizátor ZŠ Kunratice a občanské sdružení Kulička Odjezd od školy v 9:00 hodin v ulici Za Parkem, sraz bude v 8:40 na předzahrádce Kroužkové družiny Odevzdáváte na srazu: Zdravotní způsobilost (od většiny mám u sebe), list účastníka podepsaný s datem 16.6., okopírovanou kartičku pojištěnce, léky podepsané a označené třídou– s dávkováním, pohledy, případně odměny. Dokumenty včetně seznamu doporučených věcí máte na lavici. Všechny dokumenty včetně léků dejte prosím do jedné košilky (usnadní mi to práci).

19 ŠKOLA V PŘÍRODĚ Nezapomeňte na KINEDRIL , svačinu a pití do autobusu.
Děti by měly mít s sebou bílé tričko. Repelent podepsat – my VYBEREME a budeme brát vždy s sebou!! Mobilní telefony, jiné cennosti s sebou děti mít nebudou … Zvažte výši kapesného. Návrat kolem 13té hodiny. Upřesníme

20 RS Pařez RS Pařez Zámostí – Blata 61 506 01 Jičín
Objekt je nově zrekonstruován Dokumenty a další informace dám do novinek na web třídy : Určitě Vás zajímá, jak budeme bydlet:

21

22

23

24

25 Poslední týden školy -Od 24. – 26. 6. budeme trávit čas ve třídě
Úklid třídy, odevzdání učebnic (kdo něco zapomene) , příprava na další školní rok -Do všechny děti odevzdají klíček od skříňky a vyklidí ji. (kdo odjíždí dříve, odevzdá co nejdříve) -V úterý probíhá opět Zahradní slavnost se předává vysvědčení, škola max. do 9:00 , desky mají děti už PRÁZDNINY  -Nový školní rok začne , děti zůstávají ve stejné třídě


Stáhnout ppt "Třídní schůzky 6.6.2019 – 4.C."

Podobné prezentace


Reklamy Google