Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Veřejné zakázky v ČR – co říkají data o chování zadavatelů? Tým řešitelů: Filip Pertold Pavla Nikolovová, Ján Palguta, Jan Soudek, Mário Vozár.
Advertisements

Veřejné zakázky a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Veřejné zakázky v ČR – co říkají data o chování zadavatelů? Tým řešitelů: Filip Pertold Pavla Nikolovová, Ján Palguta, Jan Soudek, Mário Vozár.
Úspěšné podání nabídky a obrana při vyloučení zadavatelem
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Liberec, 19. května 2008.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 Seminář. 2 Veřejná podpora Obecná pravidla PRV.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Zadávání veřejných zakázek §§§
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Zadávání veřejných zakázek.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
Veřejné zakázky Zákon o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.
VŠFS správa veřejného majetku Ing. Rudolf F. Heidu Zákon č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Shrnutí.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Pravidla výběru dodavatelů při pořizování zboží a služeb z prostředků finanční podpory OP VK Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem.
Zákon č. 137/2006 Sb.,o veřejných zakázkách platí pro v š e c h n y dotované zadavatele.
ROP NUTS II SEVEROVÝCHOD
Seminář pro žadatele k 18. a 19. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 9. –
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 25. – 26. září 2014 Ing. Michaela.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Seminář pro žadatele k 14. výzvě IROP „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání“ a 15. výzvě „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání pro sociálně vyloučené.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Seminář pro žadatele k 3. výzvě IROP „Regulační plány“ a k 9. výzvě IROP „Územní studie“ Zadávání a kontrola veřejných zakázek , Brno.
Seminář pro žadatele k 13.,14., a 15. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16. –
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
Seminář pro žadatele k 49. výzvě IROP „Deinstitucionalizace sociálních služeb za účelem sociálního začleňování II." Zadávání a kontrola veřejných zakázek.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
PROBLÉMOVÁ MÍSTA PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK 15. prosince 2011.
Seminář pro žadatele k 34. a 35. výzvě IROP „Sociální bydlení (pro SVL)" Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek Mgr. Barbora Dedková - Specialista na administraci VZ Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ.
Veřejné zakázky na zpracování územního plánování Porada pro ÚÚP
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Seminář pro žadatele IROP „Administrace projektů ve fázi realizace"
Seminář pro žadatele k 25. výzvě IROP „KNIHOVNY"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání veřejných zakázek
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Seminář pro žadatele k 21. výzvě IROP „MUZEA"
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Veřejné zakázky Robert Páleník
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Transkript prezentace:

Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri Veřejné zakázky v IT Ing. Jiří Fridrich Skupina Informatiky MF Jiri.Fridrich@mfcr.cz

Základní informace 28 tisíc PC,1000 serverů, 480 LAN, 3 WAN 150 informačních systémů Rozpočet ICT resortu 2 mld. Kč Na MF 150 smluv/rok (1,2 mld. Kč) Postupná konsolidace a integrace ICT resortu MF (výhled do r 2010)

Organizační struktura resortu MF - Ministerstvo financí - Daňová správa (8 Finančních ředitelství) - Generální ředitelství cel - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Zadávání veřejných zakázek na MF Ministr Náměstek ministra odbor Finanční skupina Informatiky Oddělení zadávání veřejných zakázek

Finanční limity pro zadávání VZ Nadlimitní VZ se rozumí VZ, jejíž předpokládaná hodnota odpovídá nejméně finančnímu limitu (rovna nebo vyšší) a)       u VZ na dodávky a na služby 4 290 000 Kč bez DPH, b)      u VZ na stavební práce 165 288 000 Kč bez DPH.   2. Podlimitní VZ se rozumí VZ, jejíž předpokládaná hodnota odpovídá nejméně finančnímu limitu (rovna nebo vyšší) a)       u VZ na dodávky a na služby 2 000 000 Kč bez DPH, b)      u VZ na stavební práce 6 000 000 Kč bez DPH, a nedosáhne limitu pro nadlimitní VZ. 3. VZ malého rozsahu se rozumí VZ, jejíž předpokládaná hodnota nedosáhne b)      u VZ na stavební práce 6 000 000 Kč bez DPH.

1. Postup při zadávání VZ U VZ, jejichž předpokládaná hodnota v průběhu jednoho roku nedosáhne 200 000 Kč bez DPH, správce a) zadává VZ při dodržení transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace za cenu obvyklou v místě plnění na základě své informovanosti o trhu, b)   nechá písemně odsouhlasit zadání VZ příkazci MF, c) eviduje a archivuje kopie objednávek (smluv) na realizované VZ po dobu 5 let.

2. Postup při zadávání VZ U VZ, jejichž předpokládaná hodnota v průběhu jednoho roku dosáhne 200 000 Kč bez DPH a nedosáhne 500 000 Kč bez DPH, správce a) zajistí ověření informace o cenách na trhu alespoň u tří zájemců (fax, e-mail, ceníky, telefon, apod.) a ověření (výběr nejvhodnější nabídky) doloží písemným záznamem , který předá k odsouhlasení a podpisu příkazci MF, b) eviduje a archivuje podklady (záznam o ověření cen, kopie objednávky) po dobu 5 let.

3. Postup při zadávání VZ VZ, jejichž předpokládaná hodnota v průběhu jednoho roku dosáhne nebo přesáhne 500 000 Kč a nedosáhne v případě VZ na dodávky nebo VZ na služby 2 000 000 Kč bez DPH, lze zadat pouze formou výzvy k podání nabídky nejméně pěti zájemcům.

Nové způsoby zadávání podle zákona 137/2006 Sb. Soutěž o návrh (§ 103) + jednací řízení bez uveřejnění odst. (2) Zadavatel použije soutěž o návrh zejména v oblasti územního plánování, architektury, stavitelství či zpracování dat Rámcová smlouva (§11, § 89….) - počet uchazečů nejméně 3, doba trvání max. 4 roky

Děkuji za Vaši pozornost Jiri.Fridrich@mfcr.cz