WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou
Advertisements

CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Kurz vodní turistiky ( KTS / LVK 1, 2,3 )
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Realizační předpoklady
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
Týden turistiky a sportu
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
S námi si konečně odpočinete…
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
Cestovní kanceláře funkce CK – 1. zkoumání spotřebitelské poptávky
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
NÁPLŇ KURZU SPORT zvládnutí základních dovedností na plováku – jízda vpřed, jízda po větru, jízda při stoupání proti větru, základní obrat proti větru.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Materiálně technické předpoklady
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
V roce 2009 na tábor do Rakouska Stačí se sbalit a jet…
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Kurzy windsurfingu KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz FRANCIE – Central Massif (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz Cyklokurz Národní park Poloniny, Vihorlat, Z.Šírava trojmezí – Slovensko, Polsko, Ukrajina.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Ociace kempů ČR Camping Oase, Praha Setkání TIC Pardubického a Královehradeckého kraje Stellplatz – servisní stání pro karavany a obytná auta.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Ostružno - Prachovské skály
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Zapiš si TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky
Chorvatsko – ostrov Murter
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz  FRANCIE – Central Massif  (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří.
Kalkulace ceny zájezdu
Letní víkend s Michalem Šubrem
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL

Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní náplní je výuka aerobiku, powerjogy, jogy, Pilates, zumby a základů sportovních masáží. Koncepce kurzu je vytvořena tak, aby se obecná zdatnost účastníků (úplní začátečníci až středně pokročilí) zvyšovala díky kondičním formám cvičení, které jsou vhodně doplněny o regenerační a relaxační techniky. Fakultativně jsou v náplni i plážové hry (např. volejbal, ringo, petanque), pěší turistika, výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). WELLNESS kurz je zařazen mezi výběrové kurzy pro všechny studenty JU pod zkratkou KTS/KWEL Kurz je pořádán v kempu San Marino v Loparu na severovýchodě ostrova Rab, podél 1,5 km dlouhé písčité pláže, zvané „Rajská pláž“. Od města Rabu je vzdálen 13 km. V kempu je vlastní infrastruktura – prodejna potravin, restaurace, diskoklub, směnárna, sport.areál (hřiště, antuk.kurty, stolní tenis, pláž.volejbal, tobogány) a soc.zařízení.

Ubytování při těchto kurzech je v kempu San Marino v obytných karavanech a stanech CK Viktoria se stanovými předsíněmi (cca m2) Jedná se o čtyřlůžkové až pětilůžkové karavany a stany s možností přistýlky ve stanové předsíni. Lůžka jsou molitanová s uspořádáním 2+2, vybavená dekami a malými polštářky. Ve stanové předsíni karavanu je vybavená kuchyňka, jejíž výbava je shodná s kuchyňkou ve stanech. Ve výbavě karavanů není z hygienických důvodů povlečení, tzn. prostěradlo na matrace a povlečení na deku a malý polštář si klienti musí dovést vlastní.

V celkové ceně je zahrnuto: ubytování, pobytová taxa, poplatky za elektřinu, doprava, pojištění léčebných výloh v zahraničí (uzavřeno u ČSOB, typ D), služby delegáta. V ceně je i půjčovné za materiál KTVS, který máte na tomto kurzu k dispozici a náklady spojené s provozováním skupinového cvičení v kempu. V ceně naopak není zahrnuto: jakékoliv stravování a kapesné, pokuty za případné poškození karavanu, jeho zařízení, nebo jeho špatný závěrečný úklid. Výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). Těšíme se na Vaši účast