Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní."— Transkript prezentace:

1 WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL

2 Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní náplní je výuka aerobiku, powerjogy, jogy, Pilates, zumby a základů sportovních masáží. Koncepce kurzu je vytvořena tak, aby se obecná zdatnost účastníků (úplní začátečníci až středně pokročilí) zvyšovala díky kondičním formám cvičení, které jsou vhodně doplněny o regenerační a relaxační techniky. Fakultativně jsou v náplni i plážové hry (např. volejbal, ringo, petanque), pěší turistika, výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). WELLNESS kurz je zařazen mezi výběrové kurzy pro všechny studenty JU pod zkratkou KTS/KWEL Kurz je pořádán v kempu San Marino v Loparu na severovýchodě ostrova Rab, podél 1,5 km dlouhé písčité pláže, zvané „Rajská pláž“. Od města Rabu je vzdálen 13 km. V kempu je vlastní infrastruktura – prodejna potravin, restaurace, diskoklub, směnárna, sport.areál (hřiště, antuk.kurty, stolní tenis, pláž.volejbal, tobogány) a soc.zařízení.

3 Ubytování při těchto kurzech je v kempu San Marino v obytných karavanech a stanech CK Viktoria se stanovými předsíněmi (cca m2) Jedná se o čtyřlůžkové až pětilůžkové karavany a stany s možností přistýlky ve stanové předsíni. Lůžka jsou molitanová s uspořádáním 2+2, vybavená dekami a malými polštářky. Ve stanové předsíni karavanu je vybavená kuchyňka, jejíž výbava je shodná s kuchyňkou ve stanech. Ve výbavě karavanů není z hygienických důvodů povlečení, tzn. prostěradlo na matrace a povlečení na deku a malý polštář si klienti musí dovést vlastní.

4 V celkové ceně je zahrnuto: ubytování, pobytová taxa, poplatky za elektřinu, doprava, pojištění léčebných výloh v zahraničí (uzavřeno u ČSOB, typ D), služby delegáta. V ceně je i půjčovné za materiál KTVS, který máte na tomto kurzu k dispozici. V ceně naopak není zahrnuto: jakékoliv stravování a kapesné, pokuty za případné poškození karavanu, jeho zařízení, nebo jeho špatný závěrečný úklid. Výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). Kurz byl v roce 2010 zcela zaplněn. Na ty z vás, kteří mají zájem se těšíme s navýšenou kapacitou, v roce 2011.

5 Pokyny pro účastníky letního výběrového kurzu WELLNESS 2011
pro posluchače JU v Českých Budějovicích Termín kurzu: 1. kurz – cena: 4 500,-Kč 2. kurz – cena: 3 600,-Kč Místo konání:Chorvatsko ostrov Rab – Lopar - kemp San Marino Vedoucí kurzu: PhDr. Renata Malátová, Ph.D. Instruktoři: PaedDr. Jaroslava Tenglová, Mgr. Vendula Baboučková, Mgr. Dominika Faktorová Doprava:Autobusem – odjezd z parkoviště u Peugeota – čas bude upřesněn Infor. schůzka: termín bude upřesněn, informace zaslána em Hospodářské náležitosti:Veškeré náklady spojené s kurzem si studenti hradí sami (potvrzení o zaplacení musí ve stanoveném termínu předložit sekretářce KTVS PF JU, jinak budou z kurzu vyškrtnuti), cena zahrnuje dopravu, poplatek za ubytování v karavanu/ stanu, pobytovou taxu a pojištění. Stravování si zajišťují účastníci sami. Vybavení na kurz:Vlastní povlečení (prostěradlo s povlečením na deku a menší polštář nebo prostěradlo se spacím pytlem).Stravování si zajišťuje každý sám (jídlo, finanční hotovost).Prostředky na mytí nádobí a údržbu (houbička, jar, utěrka, hadřík...).Dále vhodné oblečení a obutí (plavky, sport. oděv a obuv), rezervní oblečení, osobní léky a věci osobní potřeby (krém na opalování), pas, průkaz zdravotního pojištění, index a dobrou náladu. Náplň kurzu:Nabídka aktivit zaměřených na zvýšení kondice a technik usnadňujících regeneraci – aerobik, powerjóga, pilates, jóga, masáže, turistika, plážové hry. Připomínky:Jedná se o výběrový kurz, který je ukončen zápočtem. Případnou neúčast je třeba okamžitě oznámit vedoucímu kurzu (tel ) či sekretářce KTVS (tel ) a řádně se omluvit. Kurz je hrazen předem, proto je třeba při odhlášení počítat se storno poplatky CK (odhlášení je možné jen ze zdravotních důvodů). Na ty z vás, kteří mají zájem se těšíme. Je nutné si kurz zapsat do STAGu pod zkratkou KTS/KWEL


Stáhnout ppt "Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní."

Podobné prezentace


Reklamy Google