JUDr. Martin Maisner, PhD., ROWAN LEGAL

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Strategie dopravy MD ČR
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Ostrava, BA-CPVŠK 2007 Bibliotheca academica – CPVŠK 2007 Proč změna zavedené značky… A co obsah? Iva Prochásková, Univerzita Pardubice.
Aktivita číslo 5 Název Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského.
IS V EKONOMICKÝCH SUBJEKTECH Ing. Jiří Šilhán. IS IS – data+lidi+HW, prvky + relace mezi uživateli, které splňují nějaké cílové chování – tak aby byly.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY,
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
1 © AGIT AB Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje v Ústí n.L. Koncepce budování informačního systému v nemocnicích Ústeckého.
Kurikulární projekty Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku Bc. Studium kombinované 2010.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_14_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Ing. Pavla.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03/A7 AutorIng. Liběna Krchňáková Období vytvořeníŘíjen.
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
Historické etapy vývoje managementu
Národní soustava povolání a Národní soustava kvalifikací v praxi , Pardubice.
Potřeby jeslí Mgr. Martina Mandáková. Historické shrnutí Výchova, vzdělávání a péče o děti do tří let v institucionálních zařízeních má v našich podmínkách.
Projekt Pracujte na dálku, registrační číslo CZ.1.04/5.1.01/
PaedDr. Vladimíra Štrynclová Ing. Petr Klíma Martina Cílková
Monitoring dalšího vzdělávání
Strategické plánování při zakládání spin-off
Ochrana obsahu ve virtuálním prostředí JUDR. TOMÁŠ NIELSEN, ROWAN LEGAL TINF 2010, Praha, KCP.
Iva Vodáková – DURABO Vydavatelství a tisk Na Stráni Čelákovice Založeno roku 1991.
PLÁNOVACÍ PROCESY, DRUHY PLÁNOVÁNÍ
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
1 Školy jako centra celoživotního učení a uznávání Jana Bydžovská KONFERENCE MŠMT K VYUŽÍVÁNÍ ESF VE VZDĚLÁVÁNÍ
Financování politických stran a regulace politických kampaní 6. října 2011 Mgr. Karolína Peake místopředsedkyně vlády 1. místopředsedkyně strany Věci veřejné.
POSTOJE ZÁSTUPCŮ MSP K PROBLEMATICE INSOLVENCE MSP V ČESKÉ REPUBLICE Ředinová Hana Paseková Marie.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_PLÁNOVÁNÍ.
Proč Sport nebyl Super Norbert Gulevič a Lukáš Marvan.
PhDr. Radek Eichl, Ph.D. Jednatel společnosti.
Lenka Míkovcová10. března Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Lenka Míkovcová.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
Rizikový kapitál jako zdroj financí Jindřich Šimeček Mezinárodní grantový projekt MŠMT (nositelem VŠMIE; zpracován ve spolupráci s Ruskou federací) „1P05ME816.
RNDr.Pavel Štalmach, MBA
1 Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
1 O programu pro Informační Systém Investičního Controllingu n Dovolujeme si Vám představit základní schémata informačního systému ISIC n Programové řešení.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
Evropský podnikatelský konzultační panel - EBTP EBTP je konzultačním nástrojem Evropské komise Umožňuje podnikatelským subjektům sdělit své názory Evropské.
Techmania Talent. 2 Hledáme právě Vás Dokážete se poprat se zodpovědností? ??? Dřímá ve Vás zájem o robotiku či IT? ??? Máte nápady a toužíte se zabývat.
Ruská federace x WTO a OECD
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS) Ing. Lubomír Moravčík
Dopravní infrastruktura: plány a realita Martin Robeš odborná sekce Doprava Strany zelených.
Strategické plánování. Management rozhoduje o: Předmětu podnikání Jeho cíli Způsobu, jak k tomu cíli dospět STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ.
1 OD PROJEKTOVÉHO ZÁMĚRU KE KVALITNĚ PŘIPRAVENÉ AKCI 3 témata a) Přehled požadavků financující instituce b) Fáze přípravy akce c) Kritéria úspěšnosti akce.
Metody Finančního řízení firmy Tomáš Sobotka A09B0008PMAB.
Integrované dopravní systémy Realizace Dopravní politiky ČR Ing. Vít Sedmidubský května 2010.
P4 Analýza portfolia/ strategické plánování
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Úvod do modelů hodnocení strategické pozice
Leaderem ve schopnosti být společensky zodpovědný ? Libor Malý, Adato Paradigma o.s
Projektový cyklus, analýza SWOT
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Strategie regionu, obce. Strategický plán rozvoje Má úzký vztah k územnímu plánu Měl by být flexibilní, slaďuje představy subjektů Vymezeny perspektivní.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Přednáška č. 5 Identifikace klíčových faktorů ovlivňujících výkonnost podniku.
Strategický plán města Vodňany Setkání představitelů partnerských měst na téma plánování rozvoje Vodňany
Evropské příležitosti regionu Ing. Evžen Tošenovský, poslanec Evropského parlamentu.
Strategie regionu, obce
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Založení a vznik podniku II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Transkript prezentace:

JUDr. Martin Maisner, PhD., ROWAN LEGAL POŘÁDNĚ , NEBO VŮBEC NE! JUDr. Martin Maisner, PhD., ROWAN LEGAL 13.11.2012, Bratislava

TROCHU HISTORIE Počátek 1990 - 1995 Období rozvoje 1995 - 2000 Krize a restrukturalizace 2001-2005 Současný stav 2006- 2012 Firma roku 2010,2011,2012

PROČ PODNIKAT? Chuť být strůjcem vlastního osudu Chtít něco dokázat Slušně vydělat Přispět něčím pozitivním

NÁPAD Je natolik originální, aby měl šanci obstát? Řeší skutečně nějakou mezeru na trhu? Regionální Systémovou Odbornou společenskou Mám na realizaci nápadu dostatečnou kvalifikaci

PLÁN A PŘÍPRAVA Zvládnu to sám? Jsem připraven se spojit s lepšími, než jsem já? Jsem ochoten se dělit? Jsem ochoten jim věřit? Jsem připraven pracovat více než ostatní? Jsem schopen snášet omezení ve svém vlastním soukromí? Nezanedbal jsem nic?

PLÁN A PŘÍPRAVA II. Financování – externí a z vlastních zdrojů – spočítal jsem to správně? Počítal jsem i nepříznivým vývojem trhu? Jsem na něj připraven? Jak daleko dopředu plánuji? Strategie, taktika a operativní řízení.

PLÁN A PŘÍPRAVA III. Podnikat sám nelze navěky Fáze plánování: Vstup do podnikání Rozvoj Upevnění pozice na trhu Exit Bude mne to bavit? Jsem si vědom i temných stránek?

Děkuji za pozornost JUDr. Martin Maisner, PhD ROWAN LEGAL, s.r.o maisner@rowanlegal.com +420 603 532 252