Pojmy vpředu, vzadu, vedle, před, za

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_03_ Příprava na čtení (SADA ČÍSLO 1)
Advertisements

VYVOZENÍ SLABIK S PÍSMENEM T,t
Světové strany SEVER ZÁPAD VÝCHOD
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Určení světových stran VY_32_INOVACE_12 Sada 4
VYVOZENÍ SLABIK s PÍSMENEM a HLÁSKOU m, M
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Hraní s písmeny a se slovy VY_32_INOVACE_03 Sada 3 Základní.
Vyvození dvojhlásek au, ou
VYVOZENÍ HLÁSKY,PÍSMENE P, p
VYVOZENÍ PÍSMENE, HLÁSKY L,l
Autor výukového materiálu:Monika Matoušková Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu: Číslo klíčové.
Práce s buzolou v terénu VY_32_INOVACE_03 Sada 6
Člověk a zdraví Výchova ke zdraví Vláknina VY_32_INOVACE_13 Sada 8 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval: Mgr. Petřík.
* ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY * JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE * ANGLICKÝ JAZYK * SLOVNÍ ZÁSOBA * CLOTHES * VY_32_INOVACE_AJ_VE_02 * Vypracovala:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_368_Přímá řeč AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM: 9.,
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
PROCVIČOVÁNÍ SLABIK S PÍSMENEM A HLÁSKOU M, L,S, P
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Matematika a její aplikace
Elektronická učebnice - I
VY_32_INOVACE_F3-16 WORD AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ŘÍJEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: POPIS PROGRAMU MICROSOFT WORD Časová náročnost: cca 30 minut.
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ. Obsahuje cvičení na seznámení s hláskou a písmenem, cvičení na sluchové poznání hlásky ve slově. Můžeme použít i jako pracovní.
MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A PRAKTICKÁ ŠKOLA, HORNÍ ČESKÁ 15, ZNOJMO EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Textový procesor (MS Word)
1.1 Prostorová orientace Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Matematika Autor: Mgr. Dana.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Stupeň a typ vzdělávání: první stupeň,
Autor výukového materiálu:Monika Matoušková Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu: O12 Číslo klíčové.
VY_32_INOVACE_08_Hláska a písmeno Ž, čtení slabik, slov
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Autor výukového materiálu:Monika Matoušková Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výuk. materiálu: Číslo klíčové.
Excel 2010 Listy. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního.
Dohromady 30 druhů. DOSPĚLÁ SAMIČKA DOSPĚLÉ SAMIČKY S NĚKOLIKA VAJÍČKY VPRAVO DOLE.
Přečti hádanku O T R R R P Sedím v mechu v lese. Kdo si mě odnese?
VY_32_INOVACE_01_Hláska a písmeno K, čtení slabik, slov
VY_32_INOVACE_10_Hláska a písmeno G, čtení slabik, slov
TVOŘENÍ PŘÍDAVNÝCH JMEN PŘÍPONOU -NÝ
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno,
TŘI MEDVĚDI.
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
. název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení.
ZNAKY DĚLITELNOSTI.
VYVOZENÍ HLÁSKY A PÍSMENE O, o
Slova se souhláskou na konci – slabiky zavřené
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_26_Slova opačného významu AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK,
Kde je rybka? V p rezentaci si děti procvičí prostorovou orientaci. Návod: 1) Otázka je u každého obrázku stejná: Kde je rybka? 2) Dítě se snaží co nejpřesněji.
Excel 2010 Buňka. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního.
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník: 8. Datum vytvoření:Únor.
VYVOZENÍ SLABIK S HLÁSKOU A PÍSMENEM S
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ
VY_32_INOVACE_03_Hláska a písmeno C, Č, čtení slabik, slov
OPAKOVÁNÍ PROBRANÉHO UČIVA – ČTEME PŘÍBĚH.
Vyvození hlásky a písmene e,E,é,É
3.1 Zraková diferenciace Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Český jazyk Autor: Mgr. Hana.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Prvouka Ročník : 1.
VY_32_INOVACE_09_Hláska a písmeno F, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_.
Nářadí pro dům a zahradu. Pojmenuj nářadí používané na zahradě Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z.
Teplé a studené barvy Název školy
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 6: Kde je?
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
TŘÍDA v hodině II.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
Název školy: ZŠ Karla Klíče, Hostinné Autor: Mgr
Okruh: Grafomotorická cvičení
Prostorová orientace,vnímání, počet
AUTOR: Mgr. Eva Nedomová
Transkript prezentace:

Pojmy vpředu, vzadu, vedle, před, za VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ Pojmy vpředu, vzadu, vedle, před, za

anotace Obsahuje cvičení na rozvoj zrakového vnímání a rozvoj prostorové orientace Vhodné pro I. třídu

Co je před míčem, vedle budíku, před stromem, vedle závodníka

Co vidíš na prvním řádku, na druhém řádku Co vidíš na prvním řádku, na druhém řádku? Která kolečka jsou vedle zeleného kolečka, vedle žlutého čtverečku? Které kolečko je před fialovým………Přečti barvy na prvním i druhém řádku Vedle, za, vpravo, vlevo

Dej míč……. Nahoře, dole, vpravo, vlevo, pod

Spojte pravou a levou polovinu Vlevo,vpravo

Dej baňku na stromeček…. Vpravo, vlevo,vpřed,za, pod

VYBARVY ROBOTA PODLE DIKTÁTU

CITACE: www.office.microsoft.com