Spotřeba vody v naší škole za rok 2005

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidské tělo v číslech a pod mikroskopem
Advertisements

Měření úhlů Stupňová míra (devadesátinná, nonagesimální) je zavedena tak, že pravý úhel je rozdělen na 90 dílů, které se nazývají (úhlové) stupně, značí.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Rok 2008; leden až říjen Nehody na pozemních komunikacích a jejich následky; Česká republika Připravil: pplk. ing. Josef Tesařík Besip 20. listopadu 2008.
Přijímací zkoušky na SŠ MATEMATIKA Připravil PhDr. Ivo Horáček, PhD.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
1 Zahaj sled hvězdných zájezdů s TianDe! Otevři „Bránu do Nebeské říše“!
Renata Schejbalová Konference AŘG , Přerov.
ŠKOLA Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace AUTOR Mgr. Zuzana Zechová PŘEDMĚT Prvouka NÁZEV Rok ROČNÍK 3.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Měření času Jednotky času
Analýza Centra ProEquality
DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
VY_22_INOVACE_J-A-25 Aj pro 4.r./ snímek 1-7 /, 5. r. T I M E - ČAS Základní škola Ostrava, Gebauerova8, příspěvková organizace Autorka: Mgr. Daniela.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 100
Navštěvuji základní školu L. Kuby 48 Školní rok začíná v září Školní rok má 10 měsíců Učíme se podle rozvrhu hodin Vyučovací hodina má 45 minut Navštěvuji.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_03_GRAMOTNOST Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
MěVG Klobouky u Brna.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
DĚLITELNOST PŘIROZENÝCH ČÍSEL
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Aritmetický průměr v úlohách. V rodině Novákových se spotřebovalo v lednu 15 m 3 vody, v únoru 14 m 3 vody a v březnu 19 m 3 vody. Naměřené hodnoty zapiš.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školní roce 2012/2013 pro 9. ročník (19. – 24. úloha) IV. označení digitálního učebního materiálu:
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Jak třídíme v naší škole? V naší škole třídíme:  papír  plast  sklo  bioodpad  baterie  drobný elektroodpad.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor Výsledky za březen 2010.
Statistika SVAČINY.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Vánoční besídka v 1. B.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Léto Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
K NIHOVNA KDS Proč jít nebo nejít do Evergreenu. K NIHOVNA KDS Katolický domov studujících – domov mládeže a školní jídelna cca svazků pro žáky.
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Třídní schůzka 3.A
Autor: Mgr. Radana Marelová
ZŠ Staré Město.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
KALENDÁŘ.
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
Vlastivěda – dějepisná část
Transkript prezentace:

Spotřeba vody v naší škole za rok 2005

Prezentaci připravily: Veronika Jelínková-zjistila informace o spotřebě vody v naší škole!!! Aneta Benešová-připravila prezentaci Power Pointu

Za rok 2005 jsme spotřebovali 2067m3 Vodu jsme měřily od Ledna do Listopadu, mimo Července a Srpna (prázdniny) To je 9 měsíců,přesněji 190 pracovních dní

Měsíc Průměrná spotřeba vody za celou školu na 1 měsíc je: 229,7m3 Loni měla škola 542 žáků, letos 567, vzhledem k tomu, že každý den někdo chybí, budeme počítat s průměrným počtem 540 dětí Průměrná spotřeba vody na 1 třídu je: 4,03m3 Průměrná spotřeba vody na školní jídelnu je:153,2m3 Průměrná měsíční spotřeba vody na 1 žáka je:

Týden Průměrná spotřeba vody za celou školu na 1 týden je: 54,4m3 Průměrná spotřeba vody na 1 třídu je:0,95m3 Průměrná spotřeba vody na školní jídelnu je:36,27m3 Průměrná spotřeba vody na 1 žáka je: 1,75 l?

Den Průměrná spotřeba vody za celou školu na 1 den je:10,9m3 Průměrná spotřeba vody na 1 třídu je:0,19m3 Průměrná spotřeba vody na školní jídelnu je:7,3m3

Shrnutí Den Týden Měsíc Škola celkem 10,9 54,4 229,7 Z toho jídelna 7,3 36,27 153,2 Třídy 3,6 0,95 76,6

Krásný zbytek hodiny chemie s panem profesorem !!! 