2. valná hromada občanského sdružení Humpolák pátek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

, , Nabídka investiční spolupráce.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Nabídka Era účet neziskovky
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Kolektivní správa práva nakladatele na odměnu podle § 87 AZ
Datové a webové služby katastru nemovitostí uživatelům GIS
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_15.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Ekonomická gramotnost
eGovernment – aplikace principů v ISKN
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
PR ve Sdružení Podané Ruce 2010/2011 Roman Hloušek Terénní programy Brno.
Grantová politika KC Praha. Jana Brežná, KC Praha Co je NNO (NGO): Nestátní nezisková organizace:  právní formou je občanské sdružení, obecně prospěšná.
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
Michaela Mrňová Jakub Novotný
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
Předčasné ukončení zemědělské činnosti Nařízení vlády 69/2005
Zlín - květen 2006 Regionální knihovní systém Clavius REKS firma LANius s.r.o.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Nové razítko pro velké zakázky razítko s otiskem Printy 4911, 4912 a 4913 za cenu, kterou znáte…
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Projekty rozvoje ICT ve škole Blanka Kozáková MŠMT odbor 55 SIPVZ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_19.
Mgr. Rostislav Krušinský VĚDECKÁ KNIHOVNA V OLOMOUCI Služba EOD - Elektronické knihy na objednávku.
Podpora prodeje v MOB Maloobchod musí předat informace o své : společnosti, nabídce, cenách, cílové skupině zákazníků Podpora prodeje znamená cílenou komunikaci.
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
E-město a e-knihovna Městská knihovna v Praze: infrastruktura pro síť knihoven a služby občanům Jaroslava Štěrbová.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Metody efektivního prodeje majetku
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
S VAZEK OBCÍ MIKROREGIONU ZÁLESÍ HUMPOLECKO. M IKROREGION Z ÁLESÍ Rok založení: 2000 Sídlo: městský úřad Humpolec Spádová oblast: Humpolecko, 25 obcí.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Přivítání  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
MAS Nad Prahou Iva Cucová, starostka Baště
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
Luděk Janík Budoucnost HYTEP. Historie HYTEP 2006 červen: MPO iniciovalo vznik H 2 platformy prosinec: Založení platformy (ČVUT FS, MEGA, ÚJV,
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Možnosti reklamy a propagace Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
4. P – Promotion – komunikace Jde o komunikaci se zákazníkem. Pro komunikaci firma obvykle volí tzv. princip AIDA. A – Awareness (upoutání pozornosti),
SH ČMS účetní závěrka 2016 Metodický pokyn č. 4/2016.
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
e-PK aktuální stav služeb DDS
HOSPODAŘENÍ , Rada ÚŽFG AV ČR, v.v.i.
Erasmus Slovensko - Nitra.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Martin Plucha, sekretariát RSK JK
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
V. Setkání se starosty obcí
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Transkript prezentace:

2. valná hromada občanského sdružení Humpolák pátek 7.1.2005 www.humpolak.cz 2. valná hromada občanského sdružení Humpolák pátek 7.1.2005

program: volba nového předsedy sdružení hospodaření sdružení za rok 2004, 2003 logo Humpoláka reklama na www.humpolak.cz spolupráce s Humpoleckým inzertem autorská práva originální upomínkové předměty humpolecka vize a nápady na projekty

volba nového předsedy sdružení občanské sdružení Humpolák bylo registrováno 20.1.2003 u MV ČR v souladu se stanovami sdružení podává současný předseda Roman Ludvík rezignaci na svou funkci a dále chce pracovat pro sdružení jako řádný člen současný předseda předá svému nástupci všechny dokumenty sdružení, vč. razítka

volba nového předsedy sdružení nutná je doprovodná administrativa se změnou statutárního zástupce u všech zainteresovaných orgánů (MV ČR, eBanka, FÚ Humpolec, MěÚ Humpolec, Pipni s.r.o., Potenza apod.) zatím nevím, zda je nutná i změna sídla

hospodaření sdružení za rok 2004 stav účtu k 31.12.2004 …… 2.900,- Kč (min. by mělo být dle eBanky 5.000,-Kč) výpis z jednoduchého účetnictví, vč. transparentního účtu je přiložen k dispozici je totéž i za rok 2003, vč. daňového přiznání sdružení získalo v roce 2003 dotaci 1000,-Kč a v roce 2004 dotaci 3.000,- Kč od Města Humpolec na provoz www

logo Humpoláka snaha o originální logo existuje již od počátků Humpoláka – cca rok 1998 zatím nejlepší návrh od našeho čtenáře, není dokončen, tvůrce ho dal plně k dispozici a přislíbil i vylepšení bez termínu logo by jistě pomohlo identifikaci Humpoláka při veškeré komunikaci sdružení směrem ven

logo Humpoláka původní návrh od Wendiga

logo Humpoláka návrh od Olafa

reklama na www.humpolak.cz zatím stále zdarma, žádný zájem podepsána smlouva s ADVERTURES s.r.o. o připojení k proviznímu reklamnímu tržišti POTENZA (doporučeně zasláno a stále není zpět jeden stejnopis)

spolupráce s Humpoleckým inzertem zatím funguje uspokojivě pro obě strany cca 1,5 roku Humpolák vychází i v tištěné podobě, vždy jedna strana A4, R. Ludvík zasílá pravidelně původní články, výběr pro tisk si dělá pan Horký Pan Horký má zatraktivněné inzertní noviny pro své inzerenty v obou médiích probíhá vzájemná reklama

autorská práva stávající předseda trvá na dodržování autorských práv pokud budeme publikovat článek nebo obrázek z cizího média, tak pouze formou odkazu možná krátká citace s uvedením zdroje na konci článku předejití možným soudním sporům

originální upomínkové předměty humpolecka vytváření, vydávání apod. originálních upomínkových předmětů s typicky humpoleckými motivy, vč. certifikátu a loga Humpoláka předměty by se prodávaly v místních obchodech (knihkupectví J. Zábrany) nebo dobírkou přes internetový obchod možný zdroj financí pro sdružení

originální upomínkové předměty humpolecka zatím nic podobného ve městě neexistuje, kromě obchodu pivovaru nutné precizní, detailní a atraktivní zpracování rozumná prodejní cena, resp. předměty levnější a dražší pro širokou škálu zákazníků-turistů

originální upomínkové předměty humpolecka Alu-lžička, Alu-hrníček s nápisem např. „Hliník se odstěhoval do Humpolce“ Pivní půllitr ze skla či keramiky s nápisem např. „Pivovar má v Humpolci číslo popisné jedna … a pak kdo byl první!“ možné i logo Bernard po dohodě s firmou Tričko s motivem kostela sv. Mikuláše, možnost zakomponování varhan

originální upomínkové předměty humpolecka Keramický hrníček, na jedné straně lidská hlava na druhé opičí a uprostřed v češtině a angličtině nápis: „Všechno lidstvo jednoho původu jest. All mankind is one of origin. Dr. Aleš Hrdlička“ Koňská podkova s nápisem např. „Drezura, terén, skoky, maraton, překážky … to je všestrannost. Pro štěstí, z Humpolce.“

originální upomínkové předměty humpolecka Keramický hrníček, na jedné straně noty na druhé rodný dům a uprostřed v češtině, angličtině a němčině nápis: „Rodný dům Gustava Mahlera – The Birth Place of Gustav Mahler – Geburts-haus des Gustav Mahlers … Kaliště u Humpolce“

vize a nápady na projekty celoroční soutěž pro každý měsíc: každý měsíc na www nějaká fotografie detailu z některé humpolecké restaurace, čtenáři musí uhodnout odkud a co to je, majitel restaurace vylosuje jednoho co od něj získá poukázku na 50,- Kč oficiální dopis na všechny restaurace, kdo se chce zapojit a říci si, co bude na obrázku, ostatní zařídíme my

vize a nápady na projekty tipovací soutěž u příležitosti pivních slavností 2005 spoléháme na opětovnou přízeň pivovaru ohledně cen pro vítěze, nutná větší propagace – nápady? Radniční listy v PDF, zatím se aktuálně daří spoluprácovat s tiskárnou David malonákladové vydávání regionálních autorů, rukopis p. Brzoně vydalo město…

vize a nápady na projekty spolupráce na záchraně majetku SUKNO, vč. vytvoření expozice o historii soukenictví na humpolecku - detaily? podat v termínu žádost na MěÚ o dotaci města na provoz www.humpolak.cz na stejnou částku jako loni

děkuji za pozornost Osobně všem členům sdružení Humpolák děkuji za pomoc a podporu během mého předsednictví a přeji svému nástupci mnoho energie, nápadů a štěstí. Roman Ludvík (Olaf)