Videopostcard from my town Mezipředmětový soutěžní projekt 9.B.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Návštěva BRITISH COUNCIL
Výuka českého jazyka na naší škole.
Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_07 Škola: ZŠ Dr. Miroslava Tyrše Děčín, příspěvková organizace Adresa: Vrchlického 630/5, Děčín II Autor: Bc. Eva.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
KOPANÁ 4.
„Finanční gramotnost jako nejlepší prevence předlužení občanů“ S ENÁT P ARLAMENTU Č ESKÉ REPUBLIKY 31. března 2009.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Barbora Št ě pánková 3.A b ř ezen  Třídy na gymnáziu  Úspěchy našich studentů  Porovnání paralelních tříd.
Space Four Charakteristika Harmonogram Úlohy Republikové finále Space camp – Německo a Belgie.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
IES Menéndez Pidal, Avilés, Spain Gymnázium V. Mýto, Czech Rep. St Brigid´s College, Derry, Northern Ireland.
7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavily dne společnosti AQUATRUCK – Karel Nedorost, s.r.o., Říčany u Prahy a TANK WASH s.r.o.,
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
Destilace – důkaz ethanolu ve stolním víně
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
1 Vize (návrh) financování programů primární prevence od roku 2019 Kulatý stůl k primární prevenci rizikového chování Praha Ministerstvo školství,
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
Pro 5. ro č ník základní školy 2. č ást – písmo a obrázek Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, příspěvková organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně.
Závislost Zlín, 12. září 2011 Úvod Jazykový víkend, Zítková Zkušenosti s učením a výukou jazyků Integrovaná střední škola – Centrum odborné přípravy, Valašské.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
VY_32_INOVACE_8A7 Kyslík a hoření
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
VYUŽITÍ VÝSLEDKŮ TESTOVÁNÍ 1. ROČNÍKŮ
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
Projekty podporující přírodní vědy a moderní výuku koordinované European Schoolnet, naše škola je pilotní školou projektů:
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
15. ročník mezinárodní soutěže studentů středních technických škol v iDESIGN technologiích. se uskuteční v termínu 20. a
NIDM, TALNET a NNO Mimořádně nadané děti. Kongres výchovného poradenství Interhotel Labe, Pardubice26. dubna 2006.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Vlastnosti kyseliny sírové Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Martin Rolek VY_32_INOVACE_8A6.
VY_32_INOVACE_8A9 Příprava salmiaku
Vývoj vzdělávacích aspirací žáků Popelář nebo doktor?
9.A.
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
POŘÁDÁ 27.BŘEZNA SE V MORAVSKÉ TŘEBOVÉ SEŠLA POROTA, ABY ROZHODLA O VÍTĚZÍCH SOUTĚŽE ČLENOVÉ POROTY: ČLENOVÉ POROTY: Mgr. PETR VÁGNER – ředitel.
3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“
Informatika a výpočetní technika. Výuka výpočetní techniky v nižším gymnáziu.
DĚJEPIS. Základní informace předmět se vyučuje na nižším i vyšším stupni na vyšším gymnáziu možnost volby semináře Kapitoly z dějepisu - dvouletý - jednoletý.
2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Autor: Mgr. Ivana Tesa ř ová CHRISTMAS LESSON Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Koordinátorka projektu: Mgr. Kateřina Platzerová
BSE České Budějovice o. s.
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_08_DELENI_HLASEK Název materiálu:
Pohár vědy (Science cup)
Finanční gramotnost v ZŠ
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky
Projekt ERASMUS
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Videopostcard from my town Mezipředmětový soutěžní projekt 9.B

Pořadatel soutěže ANGLICKÝ KLUB ZÁKLADNÍ ŠKOLY, PRAHA 13, MLÁDÍ …pod patronací Velvyslankyně Spojeného království Velké Británie a Severního Irska v České republice, pod záštitou Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy České republiky a za podpory Městské části Praha 13

12. ročník Úkolem soutěžících je natočit v angličtině krátkou video pohlednici, ve které představí místo, v němž žijí. Kategorie I: žáci 4. a 5. t ř íd ZŠ Kategorie II: žáci 6. a 7. t ř íd ZŠ a studenti primy a sekundy osmiletých gymnázií Kategorie III: žáci 8. a 9. t ř íd ZŠ a studenti tercie a kvarty víceletých gymnázií Kategorie IV: studenti 1. a 2. ro č ník ů č ty ř letých st ř edních škol a kvinty a sexty víceletých gymnázií SKUPINY I JEDNOTLIVCI

Pravidla Snímek musí být namluven soutěžícími v angličtině. Délky snímků platí pro jednotlivé kategorie skupin i jednotlivců (minimální délka limitu musí být splněna, titulky se do časového limitu nezapočítávají). pro ob ě I. kategorie: od 2 do 3 minut pro ob ě II. kategorie: od 3 do 4 minut pro ob ě III. kategorie: od 4 do 5 minut pro ob ě IV. kategorie: od 5 do 6 minut SKUPINY I JEDNOTLIVCI

Proč jsme do toho šli? 0 Protože jsme se chtěli předvést! 0 Protože jsme si chtěli dokázat, že na to máme. 0 Protože chceme být úspěšní. 0 Protože chceme vyhrávat. 0 Protože chceme, aby učení byla také zábava. 0 Protože nechceme pořád sedět na zad*u. 0 Protože ovládáme digitální technologie a chceme je používat i při výuce.

A proč ještě? Protože víme, že zároveň reprezentujeme školu→ je třeba klást důraz na projekty s krajskou, celorepublikovou a mezinárodní působností → teprve tehdy jsme skutečně vidět !

Máme svou filosofii 0 Jsme tým. 0 Makáme, jak nejlíp umíme. 0 Nevzdáváme se. 0 Jsme veselí. 0 Zodpovědnost je naše druhé já.

Projekce

Hodnocení koordinátorů 0 Víme o chybách a poučili jsme se z nich. 0 Vytčený cíl jsme splnili. 0 Žák sestaví scénář a na jeho základě natočí a sestříhá cizojazyčný čtyřminutový filmový dokument o Roudnici nad Labem. 0 Jsme dobří, budeme ještě lepší. 0 K tomu ale potřebujeme adekvátní techniku: skutečnou videokameru, stativ, bluetooth mikrofony.

Hodnocení žáků Prostor pro jednotlivé příspěvky… Tadeáš Brožík, Martin Czako, Alice Činčurová, Aneta Jarošová, Kateřina Kalíková, Václav Korda, Tereza Křížová, Martina Kupcová, Alžběta Sedláčková, Markéta Třešňáková

Join us and have fun! Tadeáš Brožík, Martin Czako, Alice Činčurová, Aneta Jarošová, Kateřina Kalíková, Václav Korda, Tereza Křížová, Martina Kupcová, David Mikoláš, Eva Richtrová, Alžběta Sedláčková, Markéta Třešňáková thx