Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

Třebechovická slévárna a strojírna
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
VWS MEMSEP Průmyslové úpravny vody Úpravny pitných vod
Lisovna plastů, spol. s r.o.
KDO JSME SLUŽBY personální management Výběr pracov níků Personální poradenství Vzdělávání Psychologické služby KONTAKT PROFI-MEN, v.o.s. personální management.
TvS-centrum Praha s.r.o. |
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Služby jako fenomén dnešní doby. Úloha služeb Rozvoj terciéru Podniky obohacují svou nabídku o doprovodné služby Servis je něco více než jen dodávka Společnost.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
1991 – vznik společnosti Multi-VAC spol. s r.o. jako prodejce ohebných vzduchotechnických hadic a příslušenství 1994 – redefinice cíle = vybudování velkoobchodu.
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Vypracoval: VELČOVSKÝ Pavel Vedoucí práce: Bílek Ondřej.
Prezentace nástrojárny BRANO SBU CS Rakovník
Vítejte. Vznik firmy Dovoluji si představit Vám, modelářům, novou firmu, která vznikla 1.dubna Firma vznikla spojením sil tří nadšenců, kteří nabízí.
Zajímavé řešení v oblasti aplikace etiket Aplikátory Ventus Monínec Vlastimil Langer.
IKON, s. r. o., Frýdek-Místek Web: Tel: Fax: Mobil: Kompletní.
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Firmy a podniky v Letohradě
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Obchodník, výrobce a distributor elektrické energie
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
M ř í ž odílny Chcete usínat bez obav o Váš majetek? Recept je jednoduchý - pevné, nůžkové, nebo rolovací bezpečnostní mříže Kololonkolo Kontakty Výrobky.
n Zprostředkování obchodů se zahraniční klientelou n Vyřizování veškeré korespondence s DE n Tlumočení obchodních jednání n Vyhledávání nových obchodních.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Vzdělávání, didaktické systémy v hydraulice
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Dentimed s.r.o.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Dentimed s.r.o.
Roman Kohut Ústav geoniky AV ČR, Ostrava
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
ŘEŠENÍ AUTOMATIZACE POMOCÍ ROBOTŮ GEIGER HANDLING
Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_MATERIÁL HYDROIZOLACE_Z1
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Aktuální vývoj a příležitosti v česko-německých obchodně- ekonomických vztazích Tomáš EHLER vedoucí obchodně-ekonomického úseku ZÚ Berlín Velvyslanectví.
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
Klíčem k úspěchu u konečného uživatele není pouze nízká cena díla, nýbrž mnoho dalších velmi důležitých okolností souvisejících s přípravou a dodávkou.
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
Zvláštní druhy betonu VY_32_INOVACE_02_031
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Konzervárenská výroba
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Člen skupiny HAVEX 1.
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák


Autorizovaný servis pro:
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
ABC, s.r.o. Josef Novák 2/24/2019.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Transkript prezentace:

Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží

O firmě Firma Anton Vorek s.r.o. vyrábí a dodává kompletní sortiment injektážních pakrů, zařízení, příslušenství a materiálů k provádění hydroizolačních, těsnících, výplňových a zpevňovacích chemických injektáží. Využíváme nejnovějších poznatků v oblasti technologie vysokotlakých mikro injektáží. Našim cílem je poskytnout odběratelům kompletní škálu vysoce kvalitních zařízení, výrobků a materiálů. Zajišťujeme rychlé a spolehlivé dodávky zboží včetně záručního a pozáručního servisu strojů a zařízení. Jsme jednou ze zakládajících firem české pobočky mezinárodní organizace WTA a členem ITA-AITES. WTAITA-AITES

INJEKTÁŽNÍ PAKRY Vyrábíme široký sortiment injektážních pakrů rozdělených do několika skupin podle konstrukce a materiálu. Standardně vyrábíme injektážní pakry do vrtů Ø 6 – 20 mm. Konkrétní rozměry nabízených pakrů naleznete v ceníku. Na zakázku lze vyrobit pakr různých rozměrů a provedení dle požadavků zákazníka.

INJKETÁŽNÍ ČERPADLA Nabízíme pístová čerpadla pro injektáž polyuretanů – jednosložkové a dvousložkové s poměrem mísení složek 1:1 objemově a vřetenové čerpadlo pro injektáž cementových směsí. Provádíme záruční i pozáruční servis čerpadel.

SPOJOVACÍ MATERIÁL Součástí sortimentu je také spojovací materiál hadic injektážních čerpadel s injektážními pakry a injektory. Nabízíme různé varianty napojení hadice čerpadla na injektážní pakr.

POJISTNÝ INJEKTÁŽNÍ SYSTÉM (PIS) Jsme výrobci pojistného injektážního systému injektážních hadiček pro podzemní stavitelství včetně veškerého příslušenství. Pojistný systém jsme schopni dodat také přesně na míru stavby v předem připravených sadách.

INJEKTÁŽNÍ MATERIÁLY Vyrábíme a dodáváme injektážní materiály pro hydroizolační, těsnící, výplňové, kotvící a zpevňovací injektáže. Jedná se o materiály na bázi PUR (1K, 2K) a akrylátového gelu. Sortiment injektážních materiálu doplňuje hydroizolační tekutá PUR fólie.

PŘÍSLUŠENSTVÍ A SANAČNÍ DOPLŇKY Součástí naší nabídky je také příslušenství a sanační doplňky pro realizace injektáží a rekonstrukce staveb.

Kontakt: Janeček David Technik, poradenství, obchod Tel.: Fax: Mobil: Anton Vorek s.r.o., Malá strana 234, Suchdol nad Odrou, Česká Republika