PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Návrh klubu VV Ústí nad Orlicí Pardubický kraj.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Účelová katastrální mapa GeoData června 2012.
GIS obcí kladenského regionu na Internetu
GEOGRAFICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM HYBRIDNÍ KATASTRÁLNÍ MAPA a SYSTÉM DaG
24. Obsah katastru nemovitostí a jeho uspořádání
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
PROLAND Nástroj geodeta, projektanta pozemkových úprav a pracovníka pozemkového úřadu 5. listopadu 2007.
Obchodně Společenské Centrum Prostějov shrnul
DIGITÁLNÍ KATASTRÁLNÍ MAPA (DKM)
OCEŇOVÁNÍ STAVEBNÍCH POZEMK ů Ing. David Slavata, Ph.D Oceňování majetku B.
OCEŇOVÁNÍ STAVEBNÍCH POZEMKů
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Listy vlastnictví - číslovány v rámci katastrálního území
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
Zákon č. 344/1992 Sb. o katastru nemovitostí České republiky
Praha Statutární město Ústí nad Labem zvažuje možnost vypracování dvou Integrovaných plánů rozvoje města, a to pro následující městské zóny:
Katastrální výměra:2002 ha Počet obyvatel:1671 Starostka obce:Lenka Cincibusová Připojené obce:Kundratice Čikvásky.
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec; v současnosti omezený význam; povinnost platit vzniká na základě vlastnického či uživatelského vztahu k majetku.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Prázdninová nabídka pro pražské děti a mládež Hlavní město Praha podpořilo v roce 2010 prázdninové aktivity pro děti a mládež částkou cca 6,5 milionu.
Anotace: ČR – Pardubický kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
Právní vztahy k nemovitostem Kupní smlouva o převodu vlastnictví k nemovitosti Mgr. Jakub Kříž.
SDH MILOVICE.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
KATASTR NEMOVITOSTÍ. Je soubor údajů o nemovitostech v ČR, který zahrnuje jejich soupis a popis a jejich polohové a geometrické určení. Tvoří ucelený,
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Nabídka obchodní jednotky k pronájmu 2015 ● Praha 4, Krč, Pujmanové 1220/6, 2.NP výměra cca ▪ 720 m 2.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
GeoData územního plánování JMK Mapový portál odboru územního plánování a stavebního řádu Krajského úřadu Jihomoravského kraje Od roku 2006 je v provozu.
D OMOUŠIC E Vypracoval: Jiří Stehlík; UČO Z ÁKLADNÍ INFORMACE : kraj (NUTS 3): Ústecký okres (LAU 1): Louny katastrální výměra: 15,27 km² počet.
EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.
Mapový server Města Moravské Budějovice. Mapový server obsahuje následující projekty:
KAPACITA ŠKOL - ROZTOKY Strasti, slasti, zkušenosti.
Příklad Zjištění obvyklé ceny stavebního pozemku v k. ú. Dejvice, Praha 6.
Výpočet náhrad za újmy omezením lesního hospodaření pomocí SW SKOL
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Příklady dobré praxe Tvarožná Lhota
Ú Z E M N Í S T U D I E Ú V O Z O V Á A K E B Z D I N C E
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec;
Povolení kácení dřevin rostoucích mimo les
HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk.
Města Moravské Budějovice Město Moravské Budějovice
Prezentace projektů, KD U Boudů
Dětské dopravní hřiště Městské policie
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Město a příměstské oblasti
Ministerstvo financí ČR červen 2011
KANE ZS14/15 VEDENÍ KN VÝPOČTY VÝMĚR A SOUŘADNIC
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Modelace úvěru BD Vánek
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Návrh klubu VV Ústí nad Orlicí Pardubický kraj

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Ústí nad Orlicí - cca obyvatel městská část Hylváty - cca 3500 obyvatel tj. cca 23% všech občanů v Ústí nad Orlicí

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Parcelní číslo:

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Parcelní číslo:

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Parcela na prodej Budovy ZŠ Třebovská Budovy SOU Automobilní

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Parcelní číslo:860/1 Výměra [m2]:8211 Katastrální území:Hylváty Číslo LV:5052 Typ parcely:Parcela katastru nemovitostí Mapový list:DKM Určení výměry:Ze souřadnic v S-JTSK Způsob využití:zeleň Druh pozemku:ostatní plocha

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Navrhujeme tento nový stav Parcela č. 860/1 k.ú. Hylváty Výměra celkem m2 Výměra parku 5821 m2 Výměra hřiště cca m2

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY část pozemku pro navrhované víceúčelové sportoviště

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Pozemek je využíván SDH Hylváty pro nácvik požárních dovedností i pro hasičské soutěže

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Navrhujeme koupit !!! Celou parcelu č. 860/1 k.ú. Hylváty Výměra celkem m2 Za kupní cenu 290,-Kč/m ,-Kč

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY •Město Ústí nad Orlicí má jedinečnou a neopakovatelnou možnost koupit vzrostlý park a uchovat klidovou zónu pro obyvatele městské části Hylváty •Město má jedinečnou možnost získat pozemky v těsné blízkosti základní školy a za pomocí dotací zde vybudovat tolik potřebné sportoviště pro žáky ZŠ Třebovská a občany městské části Hylváty •Město má jedinečnou možnost být dobrým hospodářem a správcem městského parku a ve spolupráci se základní školou učit mladé lidi-občany města, vztahu k takovýmto přírodním hodnotám

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY •Občané Hylvát získají opravdu klidovou zónu, která bude v majetku města •Maminky s kočárky se zde budou moci schovat před letním sluncem •Malé děti si zde budou moci hrát na posekaných trávnících •Děti ze základní školy zde budou moci poznávat stromy a trávit volný čas •Děti ze základní školy získají moderní víceúčelové sportoviště, které zde tolik chybí •Dobrovolní hasiči budou i do budoucna mít kde nacvičovat požární techniky •Tatínkové si zde budou moci zahrát fotbal či basketbal • Maminky s malými dětmi stráví čas na dětských prolejzačkách •Důchodci se zde budou moci posadit, pohovořit a odpočnout si na lavičkách

PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY A nebo se můžeme o to vše nechat připravit, při nekontrolovatelném prodeji těchto soukromých pozemků jinému zájemci !!! NEDOPUSŤME TO !!!