Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Advertisements

Odchylky od normálního růstu mohou být ukazatelem vážných onemocnění a zdravotních poruch. GEN
B.Procházka Poděbrady 16. –
OBEZITA.
CIVILIZAČNÍ NEMOCI NA PŘELOMU TISÍCILETÍ
Zdravý životní styl – pohyb a strava
Programové balíčky zaměřené na snižování váhy a tvarování postavy Cvičení ve Fitku Říčany a výživové poradenství Výživová poradkyně Taťána Juřicová.
METABOLISMUS LIPIDŮ II Anabolismus
PATOFYZIOLOGIE VÝŽIVY
Školní stravování (úvod) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing. Eva Šulcová Bc
Ovlivnění medikace prostřednictvím dlouhodobé redukce váhy
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
VLIV RODINY A PROSTŘEDÍ NA STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI DĚTÍ
Přehled činnosti obezitologie v Bílovci
stravovací režim školáků
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
B Í L K O V I N Y a jejich denní doporučené dávky
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Také si myslíte, že to děláte správně?
Aktivity STOBu jako pomoc lékárníkovi při práci s alli Společnost STOB 2009.
Složení potravy.
Tuky – složení, značení, hodnocení, výživová doporučení
Obezita Hejmalová Michaela.
Metabolismus = přeměna látek a energií přijaté živiny – růst organismu
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_ P9 _ 1.9 TEMATICKÁ OBLAST: Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ Metabolické procesy trávicí soustavy TYP: DUM výkladový.
Název Výživová pyramida
Zdravá výživa Michaela Šrámková.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
Pitný režim a děti Dana Růžičková, DiS., nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí 14. května 2008.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
OBEZITA.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_10
VY_32_INOVACE_04_ Přírodověda pro 4. ročník
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_476.
Poruchy výživy. Pavel Šuranský.
Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. Ústav výživy 3. LF UK
VY_32_INOVACE_9C1 NEMOCI A JEJICH PREVENCE
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
ZÁKLADY ZDRAVOTNÍ VÝCHOVY ZDRAVÝ ZPŮSOB ŽIVOTA 09
Výchova ke zdraví v porodní asistenci
Zdravé stravování KC3.
Výživa, zdraví a výkon Michal Jeník
Nutriční poradenství.
a zdravého životního stylu.
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Věra Kernová Doc. MUDr. Lumír Komárek, CSc. Státní zdravotní ústav Praha.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Lékařské odezvy na otylost.  Obezita, česky otylost je stav, ve kterém přirozená energetická rezerva savce která je uložena v tukové tkáni, stoupla nad.
Metodická komise OSÚ-ZL Cvičitel lyžování © 2010.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: NÁZEV:VY_32_INOVACE_ TEMA: Potravinová pyramida, poruchy trávení ČÍSLO PROJEKTU:
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Zásady zdravé výživy Autor: Bc. Balonová Soňa. Výživa – patří k důležitým činitelům, které ovlivňují zdraví člověka. Způsob stravování je nedílnou součástí.
Potrava
PEČUJEME O ZDRAVÍ VY_32_INOVACE_II-C-14. Výživa - rostlinná, živočišná (živiny, vitamíny, jídelníček) Obranyschopnost - nemoc, úraz, imunita Pohyb a aktivita.
Zdravý životní styl Mgr. Prchalová Zdeňka SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Určeno pro 7. tř. ZŠS.
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Civilizační choroby VY_32_INOVACE_06_36.
Víš co jíš? Web MZe.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
5-denní jídelníček.
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
Ukážu ti, jak být pořád v dobré kondici!
Odborná nutriční poradna FitBee
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Transkript prezentace:

Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí MUDr. Tomáš Miča PharmDr. Renata Mičová

Fitvitalita s.r.o. centrum zdravého pohybu, výživy a hubnutí Centrum je určeno pro děti, dospívající, dospělé i seniory Věnujeme se výživě, zdravému pohybu, spolupracujeme s fyzioterapeuty a lékaři

Pohybové kurzy - tělocvična Poradna Fitnesscentrum Pohybové kurzy - tělocvična Poradna Poradna pro výživu a hubnutí

Fitness centrum Získat klienta Udržet klienta – individuální přístup - zájem o klienta, pozornost, vztah Akce – léto, partner, Vánoce

Pohybové kurzy: – skupinové cvičení Zápis Přihláška

PŘIHLÁŠKA DO POHYBOVÉHO KURZU KURZ: TERMÍN: LEKTOR: JMÉNO A PŘÍJMENÍ, TITUL: DATUM NAROZENÍ: ADRESA: TELEFON: E-MAIL: ZDRAVOTNÍ STAV: Prohlašuji, že budu cvičit podle svého zdravotního stavu a na vlastní zodpovědnost. Beru na vědomí znění kurzovního řádu. Podpis:…………………………………………… Ve Zlíně dne.................................

Měření složení těla přístrojem bodystat Poradna Výživové poradenství Měření složení těla přístrojem bodystat výsledky měření Kurzy hubnutí individuální i skupinové: jejich součástí je výživové poradenství, cvičení i psychická podpora hubnoucích Individuální = vstupní pohovor

Letáky (lékaři), plakáty, billboard Reklama Letáky (lékaři), plakáty, billboard Inzerce – Magazín Zlín, Zlínský deník reklamní plochy DSZO Český rozhlas Noviny – Mladá fronta, Deník Blesk

Internet Webové stránky www.hubnutizlin.cz Hypersleva Doporučení známého – nejúčinnější

Akce den otevřených dveří sobota v pohybu týden zdraví přednášky

Spolupráce s jinými centry Dotace

Zdravý životní styl

Zdravý životní styl = prevence civilizačních nemocí, lepší imunita Zdravé jídlo Pohyb Psychická pohoda

Udržujte si přiměřenou stálou tělesnou hmotnost BMI………..index tělesné hmotnosti BMI = váha v kg / výška v m na druhou (např. 75/(1,7)2 =26) BMI 18,5 – 25…..normální váha BMI 26 - 29 …….nadváha BMI 30 - 35……..obezita I. stupně, 35-39 II stupně, nad 40 III. stupně

Udržujte si přiměřenou stálou tělesnou hmotnost

Udržujte si přiměřenou stálou tělesnou hmotnost riziko KVS chorob - obvod pasu: pod 94 (102) cm u mužů pod 80 (88) cm u žen

Česká republika: 52% dospělé populace = nadváha či obezita 21% populace svou hmotnost podhodnocuje nad 45let má nadměrnou hmotnost 70% lidí

Režim jídla Jídlo 5-6 x denně Snídaně Pestrá strava Jíst pomalu!

Základní složky potravy Živiny bílkoviny tuky sacharidy (cukry) Minerály Vitamíny

Pitný režim obsah vody v těle metabolismus, vylučování škodlivých látek Nedostatek = únava, bolesti hlavy, pokles výkonnosti, škaredá pokožka, zácpa, onemocnění ledvin

Pohyb

Dobrá nálada Mějte se rádi!

Buďte v dobré kondici a psychické pohodě! Děkuji za pozornost.