Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Postup při zpracování projektu do PRV 27. – Mgr. Michal Jarolímek.
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Školení pro žadatele – I. výzva 2013 MAS Podhůří Železných hor
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Přehled fichí Budujeme region se společnou budoucností Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Dotační příležitosti.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Jak žádat o dotace z programu Leader?
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Valné shromáždění Chotěvice, Zpráva o činnosti Sekretariátu.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Školení MAS Podhůří Železných hor o.p.s. k 2. výzvě v roce 2011 Přednášející: Jiří Zápotočný, ředitel o. p. s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
Místní akční skupina SPOLEČNÁ CESTA Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Sociální problematika na venkově Od Programu obnovy vesnice k LEADERu Ing. Roman Línek náměstek hejtmana pověřený zastupováním Pardubický kraj
Potenciál území v oblasti integrace a inovace Ekonomika a zaměstnanost (spolupráce škol a lokálních firem, coworkingová centra, podnikatelské inkubátory,
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Středočeský kraj.
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Program rozvoje venkova, - pro obce Ing. arch. Kamila Matoušková, CSc. poradkyně ministra zemědělství.
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Místní akční skupiny Prezentace pro seminář: Podpora a možnosti využití dotací pro podnikatele na venkově Rusava,
Spolupráce, která přináší plody
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Podnikání a zemědělství.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
MAS ORLICKO a podpora cestovní ruchu. Co je MAS ORLICKO MAS - Místní akční skupina (z ang. „Local Action Group – LAG“) Nezisková organizace – občanské.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA 2014 – 2020 A MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ KRAJINNÉ ARCHITEKTURY.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Školení MAS „Přiďte pobejt!“o.s MAS „Přiďte pobejt!“o.s. MAS „Přiďte pobejt!“ občanské sdružení V letech zpracovávalo Strategický.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
Region spokojeného života pro všechny
Seminář pro žadatele Výzva č. 1 PRV
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA (PRV)
Podnikání na venkově.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Výsledky projednávání
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod) Kancelář: Klášterní 267, Chotěboř Právní forma: Obecně prospěšná společnost Ředitel MAS: Jiří Zápotočný

Strategický plán LEADER Globálním cílem SPL je: Zlepšení kvality života a zvýšení atraktivity území MAS Podhůří Železných hor. Specifickými cíly jsou : Zlepšení vzhledu a vybavenosti obcí a zatraktivnění území MAS. Zlepšení vzhledu krajiny a lesa na území MAS Rozvinuté podnikání, služby a prosperující zemědělství s důrazem na využívání místních zdrojů Zvýšení vzdělanosti a informovanosti obyvatelstva na území MAS

Obecné cíle SPL jsou naplňovány 12 Fichemi Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Kulturní dědictví venkova Úprava lesních cest, vodního režimu a infrastrukturních objektů v lesích Investice k posílení rekreační funkce lesa Podpora mikropodniků Podnikání v oblasti cestovního ruchu Investice do zemědělských podniků Diverzifikace činností pro podnikatele v zemědělství Investice do zemědělských a potravinářských produktů Investice do lesnické techniky Vzdělávání v oblasti podnikání a života na venkově

Činnost Podhůří Železných hor o.p.s. Žadatel/příjemce dotací v rámci Programu rozvoje venkova Poradní místo pro žadatele o dotaci z PRV Příjem a kontrola žádostí podaných členy i nečleny MAS Pořádání kulturních a společenských akcí, školení Propagace regionu - tvorba propagačních materiálů Projekty spolupráce

Území MAS Chotěboř Maleč Libice nad Doubravou Nová Ves u Chotěboře Území MAS Podhůří Železných hor tvoří katastry obcí: Chotěboř Maleč Libice nad Doubravou Nová Ves u Chotěboře Víska Jeřišno Klokočov Rušinov Lány Čečkovice Bezděkov Dolní Sokolovec Sloupno

Laserwood s.r.o., Nová Ves u Chotěboře - Zvýšení zpracovatelské kapacity ovoce

Obec Maleč: Oprava místní komunikace do osady Blatnice, dotace Oprava střechy a příjezdové komunikace k hasičské zbrojnici

Obec Maleč: Nákup mostní konstrukce AM – 50 a její trvalá instalace

o.s. Benediktus: Záchrana objektu bývalých lázní na Modletíně-1.fáze

Obec Víska: Obnova pamětního místa s kulturními prvky vesnice

ZD Maleč - Boudy pro telata ZD Maleč – Přečerpávání kejdy

ZD Maleč – Krmné automaty ZD Maleč – Modernizace pily Hranice – impregnace řeziva

Obec Jeřišno - Rekonstrukce střechy - kulturní dům Městys Libice n. D Obec Jeřišno - Rekonstrukce střechy - kulturní dům Městys Libice n. D. - Stavební úpravy chodníků a komunikace

Město Chotěboř - Rekonstrukce místní komunikace ul. Jiráskova Chotěboř

Městys Libice nad Doubravou - Dětské hřiště Libice nad Doubravou FOKUS Vysočina - Rekonstrukce kuchyně ve středisku Chotěboř MĚSTO CHOTĚBOŘ - Společenská a kulturní místnost Městské knihovny Chotěboř Celkově bylo na dotacích vyplaceno nebo je alokováno 18 640 000,- Kč.

DĚKUJI ZA POZORNOST Kontakty: Jiří Zápotočný Tel.: +420 732 557 647 Mail: info@podhurizeleznychhor.cz