Odštěpný závod 6 servis a služby

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
DTB Technologie obrábění
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
ÚVOD DO AUTOMATIZACE.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Montáže a opravy Tematická oblast:Montáže Téma:Montážní pracoviště Ročník:2. Datum vytvoření:leden.
Tato prezentace byla vytvořena
Technická dokumentace
Technologie obrábění.
Třískové obrábění v Kamax, s.r.o. Turnov
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 
A. Kresličské a modelovací práce D výkresy – tvorba výkresové dokumentace z projekční dokumentace, z 3D modelů, z fyzických kusů – zkreslení a inovace.
Strojírenství Technologické postupy (ST6) Ing. Josef Martinák.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti OPPA: Operační program Praha - Adaptabilita ZÁKLADNÍ STROJE A JEJICH POUŽITÍ VE STROJÍRENSKÉ.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky ST52
Strojírenství Kontrola a měření Výroba ozubených kol a řemenic (ST48)
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
Strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky (ST52)
přehled základních technologii zpracování kovů
STROJNÍ OBRÁBĚNÍ SOUSTRUŽENÍ IV. Ing. Iveta Mičíková
Technologie – výrobní proces ve strojírenství
Čelní soukolí se šikmými zuby Kuželové soukolí se zakřivenými zuby
Digitální učební materiál
Tato prezentace byla vytvořena
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Člen skupiny JSC Tyazhmash
Autor:Ing. Rudolf Drahokoupil Předmět/vzdělávací oblast:Stroje a zařízení Tematická oblast:Obrábění, obráběcí stroje a nástroje Téma:Číslicově řízené obráběcí.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
Strojírenství Strojírenská technologie Výroba spékaných výrobků (ST30)
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Střední odborná škola technická, Střední odborné učiliště a Učiliště, Lidická 31, České Budějovice Představuje:
Firemní prezentace Taforge a.s.
ZPV Industrial, s.r.o. zajišťuje
TECHNOLOGIE.
Výroba hranolků Z fošen nebo desek podélně příčným nebo příčně podélným způsobem. Třídění hranolků Podle kvality na hranolky vhodné pro ohýbání a hranolky.
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost - EDUCA
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
Stroje Zbožíznalství 1. ročník 1. Hnací stroje - mění přiváděnou energii na energii mechanickou - dělíme je podle: a) druhu spotřebované energie na vodní.
SVÚM a.s. – Research and testing centre Vývoj sondy pro kontinuální měření rosného bodu spalin v energetických kotlích Ing. Jan Hruška Ing. Jakub Mlnařík,
Organizační schéma společnosti.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_660_STROJNÍ OBRÁBĚNÍ MATERIÁLŮ Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Servisní a opravárenská činnost Opravy a servis převodovek Opravy ostatních strojních zařízení Montáže a demontáže ložisek Obchodní činnost Dodávky převodovek.
Technologie – Drsnost povrchu při obrábění. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru Strojírenství Vzdělávací.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada38 AnotaceVýuka.
19. Výroba konkrétního výrobku na CNC soustruhu HURCO č.2
O PressMetalu Založeno v roce 2002 Výrobní hala umístěna v Třinci
19. Zpracování technolog. postupu pro výrobu pera palné zbraně
Výroba ocelí Ocel se vyrábí zkujňováním.

Ultrazvukové obrábění, obrábění paprskem vody
Technologie výroby nábytku
Název: Výroba stahováku ložisek Autor: Pavel Moravec
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Prezentace výpočtů pomocí metody konečných prvků (MKP)
Multifunkční pracoviště HCW 4 S s virtuálním modelem a VNCK simulací
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB, STRAKONICE, ZVOLENSKÁ 934.
Způsoby výroby ozubených kol
Autorizovaný servis pro:
Transkript prezentace:

Odštěpný závod 6 servis a služby Gumotex Břeclav Odštěpný závod 6 servis a služby

O společnosti Naše oddělení – odbor hlavního mechanika poskytuje již řadu let komplexní služby a servis všem odštěpným závodům Gumotex, a.s.. Od roku 2006, kdy vstoupili do společnosti noví strategičtí vlastníci, si náš odbor prošel rozsáhlou rekonstrukcí strojní výroby i navazujících víceprací s cílem zvětšit portfolio naší firmy i o komplexní servis a služby v oblasti strojní výroby. Toto kapacitní navýšení nám otevírá nové možnosti spolupráce.

Nabídka výroby, služeb a servisu konstrukce, technologie a zhotovení výrobních zařízení kovoobrábění - výroba a opravy náhradních dílů, odlitků, ozubených kol, šneků a polotovarů výroba a oprava forem, nosičů a přípravků opravy strojů a zařízení, tepelné zpracování oceli zámečnické práce, Instalatérské a elektrikářské práce poradenství v oblasti metrologie, řídících systémů a zdvihacích zařízení

Převíjení a kontrola kvality materiálu v nábalu

Konstrukce, technologie a stroje konstrukce, vývoj a navržení výrobního nebo strojního zařízení navržení a řešení provozních jednotek, technologie, systémů a procesů (pneumatické prvky, hydraulika a elektro) navržení a konstrukční řešení přípravků, nástrojů a speciálních dílů a součástí kreslení a tisk výkresové dokumentace na plotru

Automatická sekačka fólie pro sluneční clony

Kovoobrábění soustružení rozhrnovacích válců, velkorozměrových tyčí a hřídelí, zhotovení pogumovaných válců, soustružení trapézových závitů, šneků, závitových tyčí,výroba polotovarů frézování a opracování převodových skříní, výroba řetězových a ozubených kol na odvalovací fréze, obrážení drážek a kuželových kol, frézování forem, frézování šneků broušení válců, čepů, střihacích nástrojů, nůžek, okružních nožů, broušení na rovinných bruskách, broušení sekacích nožů a nožů do drtiček vrtařské práce na horizontální vyvrtávačce, vrtání přesných děr na vertikální vyvrtávačce, vrtání upínacích desek, vrtání speciálních a tolerovaných roztečí na horizontální vyvrtávačce běžné i speciální broušení nožů, nůžek, vrtáků, sekacích nožů, obráběcích nástrojů i závitníků a závitových oček, dekorativní leštění kovových povrchů.

Kalandr na zpracování gumárenských směsí po GO

Výroba, montáž a opravy nosičů forem opravy forem a cizelování pro automobilní průmysl. Oprava forem impulsním navařováním. tvarové formy, opravy dutin i dělících rovin, jejich zatěsňování, vyvařování a opravy dělících hran. opravy a výroba nosičů forem, návrh a řešení jejich řídícího systému výroba a řešení speciálních přípravků dle požadavků zákazníka

Nosiče forem s pneumatickým pohonem

Kalení ocelových výrobků možnosti, kalení, cementování, popouštění a žíhání ocelových dílů do rozměru max. 1700x1000 mm měření tvrdosti oceli a poradenství v oblasti tepelného zpracování Opravy strojů a zařízení generální opravy technologických a speciálních zařízení (linek, karuselů, kalandrů, míchaček směsí, opravy paletových a manipulačních vozíků) výroba a montáž nových investičních celků, řezání nerezových plechů plazmou, svařování nerezu a hliníku, manipulační práce vysokozdvižným vozíkem BOSS, pálení kruhů a mezikruží řezacím automatem RSOMA běžné zámečnické práce a opravy (výroba a opravy vrat, dveří a zámků, regálů a oplocení, stáčení ocelových profilů, kovářské práce)

Speciální přípravky a stavební zámečnické práce Svářečské práce svařování elektrickým obloukem, Autogenem, CO2, Argonem svařování ocelových profilů, armatur, tlakových nádob… měkké i tvrdé pájení Speciální přípravky a stavební zámečnické práce opravy mlýnů, kalandrů, lisů, zpěňovacích strojů vývoj a opravy zemědělských přípravků – pluhy, brány, radlice…

Instalatérské práce Elektrikářské práce instalační rozvody odpadů a vody, jejich návrhy, opravy, údržba. instalace sanitární techniky a jejich opravy a údržba. Elektrikářské práce běžné elektroinstalační práce – řešení, návrh, rozpočet a realizace návrhy a opravy elektrických rozvaděčů opravy a revize výtahů, zdvihacích zařízení a jeřábů, elektrických spotřebičů ručního nářadí údržba a obsluha elektrorozvoden VN a NN instalace a opravy měřících přístrojů opravy a servis manipulačních a vysokozdvižných vozíků.

Poradenství Metrologie: péče, kontrola a certifikace měřidel, přístrojů a zařízení Řídící systémy a jednotky: poradenství a řešení problematiky v oblasti řízení a ovládání strojů a zařízení Zdvihací zařízení: dozor a poradenství v oblasti zdvihacích zařízení a jeřábů, řešení bezpečného provozu jeřábů a zdvihadel, pevnostní výpočty ZZ, navržení vhodného zdvihadla nebo jeřábové dráhy

Testovací přípravky pro automobilní průmysl

Elektronický záznam a vyhodnocení výsledků testování

Teleskopická tribuna pro sportovní a kulturní účely Rozměry a design individuální dle požadavku

Výroba podvozků a vleček

Výroba příslušenství pro buldozery

Mládežnická 3A, 690 75 Břeclav IČO : 163 55 407 DIČ : CZ 163 55 407 Tel : 519 314 530 – Ing. Jiří Marek Gsm: 739 555 062 Email: jmarek@gumotex.cz Fax : 519 314 577