Www.bimbelina.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Advertisements

NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž

Propagace a reklama na facebooku
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ORGANIZAČNÍ FORMY V TĚLESNÉ VÝCHOVĚ
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
© Interface Wien GmbH Interface Wien GmbH Vítejte v Interface Wien!
VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Fórum prevence dětské nadváhy a obezity Hana Zamrazilová Školní stravování 2014, Praha, 20.–
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Mediální komunikace ČD
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI 7. února 2013.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Úvod Proč studovat informatiku?
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Propagace Martin Krčál VIKBB42 Knihovnické procesy a služby Brno, 9. května 2012 propagace nových služeb.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Téma: Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina.
Masmédia a manipulace: Masmédia a jejich vliv na společnost i osobní životy lidí Jana Kvardová, IV. D Střední škola KNIH, o.p.s. Brno.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Plavecký klub Děčín.
Městská knihovna jevišovice
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Š A B L O N Y II.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

www.bimbelina.cz

Cíl projektu www.bimbelina.cz Zábavnou formou přivést děti ze školních lavic (ve věku 3-15 let) k pohybové aktivitě formou tance Vyplnit jejich volný čas učením se tanečních choreografií s Bimbelínou, kdekoli to bude možné – před TV, tabletem či PC Naučit se správným pohybovým návykům – zahřátí, rozcvička, taneční kroky, posilování a závěrečné protažení

Jak? www.bimbelina.cz Pomocí video přenosů natáčených profesionální technikou a režisérem pořadu Sama Doma - Petrem Ryšavým Rodiče zakoupí dětem taneční webinář (celkem 6 dílů) Každý týden přijde dětem či rodičům do emailové schránky jeden díl + bonus a TÚTT – taneční úkol tohoto týdne

Výhody www.bimbelina.cz Děti se učí v pohodlí domova či zahrady a trenují jednotlivé taneční sekvence podle Bimbelíny, mohou si vše zopakovat a nacvičit, než přejdou k dalšímu dílu Vhodné pro všechny děti z měst i vzdálenějších vesnic, pro zaneprázdněné sportovce a děti, které chtějí zažít něco nového a neobvyklého Cenová a mobilní dostupnost

Obsah www.bimbelina.cz 6 dílů s nácvikem taneční choreografie (6 x 20 min), natáčeno profesionální technikou a režisérem pořadu Sama Doma - Petrem Ryšavým Každý díl obsahuje: zahřátí rozcvičku trénink choreografie rukou a kroky nohou spojení choreografie posilování a závěrečné protažení TÚTT – taneční úkol tohoto týdne Závěrečný díl navíc obsahuje - celou choreografii a videoklip

Marketing Propagace projektu www.bimbelina.cz Marketing Propagace projektu TV přenos v pořadu „Sama doma“ dne 2.5.2014 Propagace na Bambiriádě ve dnech 22.-24.5.2014 Představení na „Dětském filmovém festivalu ve Zlíně“ v termínu od 30.5. do 5.6.2014 – každodenní program na Zlínském zámku Propagace prostřednictvím web stránek www.bimbelina.cz Propagace prostřednictvím web stránek www.vitasana.cz, využítí sociálních sítí facebook BIMBELÍNA Direct mail

Bonus Speciální kolekce na e-shopu: Ručníky www.bimbelina.cz Bonus Speciální kolekce na e-shopu: Ručníky Taneční oděv (tričko, krátký nátělník a kalhoty) Polštářek Senzomotorických válec Pouzdro

Kdo jsme? Mgr. Zuzana Murková - 35 let Mgr. Hana Pravdová – 35 let www.bimbelina.cz Kdo jsme? Mgr. Zuzana Murková - 35 let Pedagogická fakulta Masarykovy Univerzity Brno Lektorka pohybových kurzů pro dětí od 4 měsíců do 15 let Certifikovaný lektor metody Play Wisely Trenérka a rozhodčí dětského a juniorského aerobiku Praxe - vedení dětských kroužků 15 let Mgr. Hana Pravdová – 35 let Fakulta tělesné kultury Univezity Palackého Olomouc Lektorka pohybových kurzů pro děti i dospělé Mezinárodní trenérská licence (gymnastický aerobik) Praxe – vedení dětských kroužků 13 let

Připravujeme Pomalou baletní choreografii Tanec v srdci (věk 6-14) www.bimbelina.cz Připravujeme Pomalou baletní choreografii Tanec v srdci (věk 6-14) Choreografii Mini Dance Bimbeliáda (věk 3-6) Choreografii Forever Friends – holky a kluci tančí ( věk 6-12) Choreografii Snow Dance ( věk 4-10) Pomůcky k jednotlivým choreografiím

Co od Vás očekáváme? Partneři projektu Generální partner www.bimbelina.cz Co od Vás očekáváme? Partneři projektu Generální partner 50.000,- Hlavní partner 25.000,- Dodavatel 30.000,-, nefinanční plnění Generální partner Uvedení loga nebo názvu společnosti u názvu projektu např: Bimbelína Dance sponzor NÁZEV Uvedení loga na všech tiskovinách a propagačních materiálech, vč. Web a FB vydaných k projektu, uvedení loga a spotu ve všech dílech Možnost umístění produktů ve studiu při natáčení Umístění loga společnosti, při všech akcích konaných na propagaci projektu Hlavní partner nebo dodavatel Uvedení loga na všech tiskovinách a propagačních materiálech, vč. Web a FB vydaných k projektu, uvedení loga a spotu ve všech dílech v kolonce hlavní partner