Obsah prezentace O společnosti LMC Reference Trend na trhu práce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Informační systém krizového řízení kraje
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
VSTUPNÍ ANALÝZY A PRŮZKUM CÍLOVÝCH SKUPIN 1 Projekt HC 198/10 Sledování krátkodobých trendů v poptávce po pracovní síle.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Profil HR poradce a školitele
Nabídka personálních služeb
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
Facility management ČSN EN
Audit IT procesů ve FNOL
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Současné trendy outsourcingu mezd
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
Národní soustava povolání a Národní soustava kvalifikací v praxi , Pardubice.
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Oracle a svět HCM Alexandr Pomazal Senior Sales Manager.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Michal Bláha “NOVÉ” TRENDY V PÉČI O ZÁKAZNÍKA.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
TRH PRÁCE V ROCE 2015 Mgr. Jan Záruba Ing. Jiří Halbrštát KA Director
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Realizační tým ICZ duben 2005
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Personální mamagement
1 Jak vám můžeme pomoci my?. 2 Proč se LMC angažuje v zaměstnávání OZP Chceme být opravdovým leaderem a přinášet přidanou hodnotu Portály Prace.cz a Jobs.cz.
Moderní personalistika DS 2009/ Hlavní úkoly moderní personalistiky   Zařazení správného člověka na správné místo (a ve správný čas)
Management Přednáška 5: - Výběr a rozmístění pracovníků
Personální strategie mezinárodní firmy
Analýza volných pracovních míst a sil Nabídka pracovních sil pro nedostatkové profese v Rakousku.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
1 Internet a marketing pracovních příležitostí. 2 Informace o trhu práce 1.aktivita ekonomicky výdělečných lidí na trhu práce roste 2.aktivita zaměstnavatelů.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Firemní klima jako nástroj HR marketingu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Transkript prezentace:

Talent Relationship Management při práci s uchazeči v náborové aplikaci LMC G2

Obsah prezentace O společnosti LMC Reference Trend na trhu práce O náborové aplikaci LMC G2 Talent Relationship Management v praxi Klíčové benefity Možnosti propojení

1. O společnosti LMC založena v roce 1996, nyní přes 200 zaměstnanců povozujeme hlavní české jobboadry jobs.cz, prace.cz a hotjobs.cz (15 tis. klientů)‏ od září také na Slovensku topjobs.sk provozujeme TRM aplikaci LMC G2 NAS od roku 2004 (60 klientů)‏ 50 tis. registrovaných uchazečů komplexní náborové kampaně založené na principech personálního marketingu mezinárodní aktivity – partnerství s globálními sítěmi (Onrea, Network, ERA)‏ www.onrea.net www.theeuropeannetwork.com www.jobsite.co.uk

2. Reference

Co nás čeká aneb trochu demografie 3. Trend na trhu práce Co nás čeká aneb trochu demografie za posledních 30 let porodnost ve světě klesla z 4,49 na 2,65 v České republice je to pokles z 2,21 na 1,17 celé Evropě hrozí nedostatek pracovní síly v následných dekádách Současná situace na trhu práce nedostatek kvalitních kandidátů, chybí talentovaní jedinci import lidí je krátkodobé řešení - nebude odkud brát nároky na uchazeče se ale neustále zvyšují

3. Tabulka porodnosti ve světě zdroj:

3. Mapa porodnosti ve světě zdroj: www.wikipedia.org

4. Náborová aplikace LMC G2

4. LMC G2 – pohled zezhora komplexní nástroj pro strategické řízení Talent Relationship Managementu vyvinutý od náborářů pro náboráře sjednocený systém automatizující všechny náborové aktivity na bázi „end to end“ procesů = od vystavení pozice po nástup kandidáta vystavěný na efektivním ASP řešení = aplikace přístupná z internetu a úzce propojený s trhem práce v ČR i zahraničí systém založený na jednotné platformě pro komunikaci kandidátů x personalistů x liniových manažerů systém umožňující měřit účinnost náboru (úspěšnost zdrojů kandidátů, délka výběrového řízení, konverzní a akceptační koeficient, atd)‏

4. Zdroje kandidátů

4. Zdroje kandidátů

4. Samotná práce s kandidáty správně nastavený HR proces soustředěný do jedné platformy zvyšuje schopnost zaujmout, zaměstnat a udržet ty nejschopnější

5. Talent Relationship Management - základní předpoklady informovaný uchazeč = spokojený uchazeč = motivovaný uchazeč minimalizace nároků na práci personalisty on-demand reporty a srovnání KPI s trhem pro vedoucí pracovníky HR

6. Klíčové benefity on-line přístup kdykoli - odkudkoli přes www rozhraní možnost propojení s dalšímy systémy – standard HR-XML snížení nákladů na technologické vybavení firem, nenáročné na interní technologické vybavení = pouze připojení k internetu on demand servis, pravidelný upgrade systému ze strany dodavatele velmi krátký čas na implementaci garance servisních zásahů a jejich úrovně schopnost růst s firmou, přizpůsobovat se aktuálním požadavkům 100% bezpečnost práce a ochrana dat

6. ASP řešení versus běžný SW : Výhody ASP jako typické služby Services on Demand v porovnání s klasickým přístupem pomocí vlastního zajištění aplikace (srovnání z pohledu nákladů spojených s výstavbou, provozováním a rozvojem systému a časové náročnosti realizace)‏

7. Možnosti propojení Personální systém => Náborová aplikace LMC G2 Export pozic do LMC G2 a jejich následné vystavení na všechna exportní místa ... jobs.cz, prace.cz, online tiskova inzerce, zahraniční servery, spolupráce s personálními agenturami, firemní karierní stránky Náborová aplikace LMC G2 => Personální systém Export uchazečů ve stavu “Nastoupil”

Děkuji za pozornost Leoš Černý leos.cerny@lmc.eu +420 606 793 606 LMC s.r.o. Lighthouse Towers Jankovcova 1569/2c 170 00 Praha 7 Czech Republic