S UBJEKTIVNÍ VNÍMÁNÍ KVALITY ŽIVOTA OBYVATEL H ORŠOVSKÝ T ÝN JáRobin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2013 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Advertisements

Hlediska hodnocení při výzkumech veřejného mínění  A) Podle oblastí (stav/očekávání)  Životní prostředí  Školství  Životní úroveň  Zdravotnictví 
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Projekt č. CZ /5.1.01/ Nové formy péče o děti v České republice.
ZRG - Cvičení 5 Jaro SE charakteristiky  Pro daný okres zpracujte referát o vybraných ukazatelích. K potřebným datům je možné se dostat přes tuto.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Česká republika-demokratický stát
Klíma školy (PaedDr. Kinga Horváthová, PhD.)
Přehled základních výsledků šetření Rušiče spánku a nykturie Březen 2009/ Tisková informace k výsledkům šetření / STEM/MARK a.s.
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Volby VY_32_INOVACE_29-12 volební systémy.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
NÁZORY OBYVATEL MĚSTA ZNOJMA NA REGULOVANÉ NÁJEMNÉ A PRODEJ MĚSTSKÝCH BYTŮ Říjen NÁZORY OBYVATEL MĚSTA ZNOJMA NA REGULOVANÉ NÁJEMNÉ A PRODEJ MĚSTSKÝCH.
Náhradní rodinná péče v České republice a zkušenosti přímých aktérů Postoje české společnosti k náhradní rodinné péči Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Pardubický kraj Ing. Jarmila Halouzková
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Právní aspekty genderového rozpočtování v České republice JUDr. Kristýna Outlá Praha.
Sexuální život u pacientů s mentálním postižením v ÚSP
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor pro Město Opava Názory na budovu Slezanka v centru Opavy Kvantitativní výzkumu Leden 2009.
JAKÁ JE PERSPEKTIVA ÚSTECKÉHO KRAJE Mgr. Jan Kučera, RRA ÚK.
TEST 17. POLITOLOGIE
THEME 7 Social Security Welfare State Types of Social Security Systems.
Občanská výchova 9. ročník
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Renáta Kupsová Název materiálu: Politika Označení materiálu: VY_32_INOVACE_OBV.P2.207.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Bleskový výzkum Kauza : David Rath Červen 2012.
Čtenáři a čtení v ČR v roce 2007 Výzkum dospělé populace nad 15 let Vít Richter Národní knihovna ČR Brno
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
P13 MARKETING MĚST A OBCÍ Demokratická společnost by měla dát lidem příležitost spolupodílet se na rozhodnutích týkajících se jejích obce, města, regionu.
W.P Ekonomický a sociální výbor Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování.
Výsledky Účast na anketě Z 86 rozdaných dotazníků bylo odevzdáno 76, tzn. 67% oslovených respondentů se ankety zúčastnilo, 33% nikoli.
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Životní úroveň obyvatel v České republice
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
KRAJSKÉ VOLEBNÍ PREFERENCE
E-názor Výsledky 1. vlny Kamenice nad Lipou Podzim 2015.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
Spokojenost občanů Kladna s bezpečností Sonda veřejného mínění Statutárního města Kladna – stručný souhrn Již sedmým rokem je realizována sonda.
KRAJSKÉ VOLBY BŘEZEN OBSAH METODOLOGIE VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY KRAJSKÉ VOLBY.
Výsledky dotazníkového šetření v obci Lípa nad Orlicí (prosinec leden 2016) ZPRACOVATEL VÝSLEDKŮ GROSSMAN AGENCY S.R.O.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza marketingu města Bechyně Autor práce: Kateřina Maťhová Vedoucí práce: Ing. Marie Slabá,
Strategické řízení a plánování
Občanská výchova – 6. ročník, Obec, kraj
1. setkání PS mateřské školy Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Hotel Grand Čáslav, 7. 3.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU 2014 OČIMA ČESKÉ VEŘEJNOSTI
Bučovice současnost Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Domov pro osoby se zdravotním postižením
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Helena Chodounská Ukazatele potřebnosti sociálních služeb
„Jediný, kdo může hlasovat, je pojištěnec svýma nohama.“
Dotazník a výzkumná šetření
Strategický plán rozvoje obce pro období
Transkript prezentace:

S UBJEKTIVNÍ VNÍMÁNÍ KVALITY ŽIVOTA OBYVATEL H ORŠOVSKÝ T ÝN JáRobin

H ORŠOVSKÝ T ÝN Poloha: Plzeňský kraj, Okres Domažlice ORP Horšovský Týn Počet obyvatel k : Městem protéká řeka Radbuza

H ORŠOVSKÝ T ÝN Zdroj:

D OTAZNÍK O KVALITĚ ŽIVOTA VE MĚSTĚ 1. Jak dlouho bydlíte v Horšovském Týně? 2. Spokojenost s jednotlivými složkami kvality života v místě vašeho bydliště.  Možnosti nakupování  Možnosti sportování  Možnosti kulturního vyžití  Zdravotní péče  Úroveň výchovy a vzdělávání  Možnosti nabídky pracovních příležitostí 3. Jak hodnotíte dostupnost jednotlivých složek kvality života v místě vašeho bydliště?  Dostupnost nejbližšího obchodu s potravinami  Dostupnost MŠ nebo ZŠ pro děti  Dostupnost zábavných podniků, hospod, restaurací  Dostupnost zdravotnického zařízení, lékaře 4. Uveďte nejlepší a nejhorší lokalitu z hlediska kvality života.

J AK DLOUHO BYDLÍTE V H ORŠOVSKÉM T ÝNĚ ? Doba pobytuCelkem Od narození16 Větší část13 Menší část5 Krátce1 Celkový počet dotazovaných: 35 (18 žen, 17 mužů)

S POKOJENOST S JEDNOTLIVÝMI SLOŽKAMI KVALITY ŽIVOTA V MÍSTĚ VAŠEHO BYDLIŠTĚ.

J AK HODNOTÍTE DOSTUPNOST JEDNOTLIVÝCH SLOŽEK KVALITY ŽIVOTA V MÍSTĚ VAŠEHO BYDLIŠTĚ ?

U VEĎTE NEJLEPŠÍ A NEJHORŠÍ LOKALITU Z HLEDISKA KVALITY ŽIVOTA. NejlepšíNejhorší Centrum131 Malé předměstí1318 Velké předměstí17 Plzeňské předměstí89

N ÁZOR OBČANŮ H ORŠOVSKÉHO T ÝNA NA POLITICKÉ DĚNÍ V ČR

O BECNÉ INFORMACE Dotazník na názor občanů na politické dění v ČR Reprezentativní vzorek  Počet dotazovaných: 35  Rozdělení: muži/ženy 49% - muži, 51% - ženy 17 mužů, 18 žen  Věkové skupiny od 18 let a více  Rozděleno na 2 skupiny zvlášť pro obě pohlaví 18 – a více  Z údajů o věkové struktuře obyvatel zvolen počet tázaných z jednotlivých skupin 18 – 64 = 80% 65 a více = 20%

O TÁZKY 1. Jste spokojen/a se současným politickým děním v ČR? 2. Chodíte pravidelně k volbám? 3. Považujete ČR za demokratickou zemi? 4. Vadí Vám, že KSČM je jedna z vládnoucích politických stran v ČR? 5. Myslíte si, že přímá volba prezidenta byl krok správným směrem? 6. Jste spokojen/a s výsledkem prezidentských voleb v ČR v roce 2013? 7. Účastnil/a jste se prezidentských voleb? 8. Co bylo pro Vás rozhodujícím faktorem při výběru prezidentského kandidáta? (vyberte z možností pouze jednu) 9.Myslíte si, že je v pořádku, jak se současný prezident ČR prezentuje? 10. Kdo je podle Vás nejlepším prezidentem od vzniku samostatné České republiky v roce 1993? (vyberte z možností)

V ÝSLEDKY ANKETY

FaktorPočet hlasů Názory19 Důvěryhodnost6 Projev4 Kampaň3 Minulost2 Zahraniční kořeny1 Vzhled0 Rozhodující faktor při výběru