Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/26.00577 SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Ostrava
Advertisements

INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardio-vaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary :00 Projekt je spolufinancován Evropskou unií.
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
FINANCOVÁNÍ DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY: Jaký je aktuální stav a perspektiva dalších let? , Praha Pavel ŠVAGR.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
GRANTOVÁ SCHÉMATA SROP KARLOVARSKÉHO KRAJE 2. kolo výzvy Seminář
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
N á zev projektu: „ Roz ší řen í kapacity M Š Kr á lův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rozšíření.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
Snídaně starostů , Jedlí
Financování projektů z fondů EU
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném v letech Bellevue, poskytovatelem sociálních služeb Šance pro Váš rozvoj

Realizátor projektu (příjemce dotace) Bellevue, poskytovatel sociálních služeb Příspěvková organizace zřízená Krajským úřadem Středočeského kraje Sídlo: Ledce č.p. 74, Ledce IČO:

Vazba projektu na operační program  Programovací období 2007 – 2013  Regionální operační program  Oblast podpory: 3.3 Rozvoj venkova  Výzva č. 26 k předkládání projektů pro oblast podpory 3.2 a oblast sociální integrace

Financování projektu  Projekt je spolufinancován Evropskou unií prostřednictvím Regionálního operačního programu z Evropského fondu pro regionální rozvoj  Dotace na projekt byla přidělena Regionální radou regionu soudržnosti Střední Čechy  Celkové výdaje projektu jsou ve výši 10,7 mil. Kč  z toho dotace z Evropské unie činí 9,098 mil. Kč  z toho dotace z Regionální Rady (SR) činí 0,802 mil. Kč  z toho dotace ze Středočeského kraje 0,802 mil. Kč

Cíle projektu  Cílem projektu bylo zajištění chráněného bydlení a nastavení sociálních služeb tak, aby podporovaly postižené osoby k integraci a inkluzi do společnosti.  Prostředky k dosažení cíle: zakoupit dva hodně situované domy v blízkosti Slaného, zrekonstruovat je a vybavit základním vnitřním vybavením pro bydlení 12 osob s postižením.

Cílová skupina projektu  Cílovou skupinou jsou osoby s mentálním a kombinovaným postižením, ve věku od 18 let, ve slánském regionu.

Základní parametry projektu  Projekt byl ukončen , díky němu došlo k pořízení a následné rekonstrukci dvou nemovitostí, určených k chráněnému bydlení 12 osob se zdravotním a sociálním handicapem  Zakoupené nemovitosti: Třebusice č.p. 38  Velvary, Malovarská 742  Rekonstrukce byla zaměřena na zajištění bezbariérovosti (bezbariérové kuchyně, koupelny, pokoje …)  Bylo pořízeno vnitřního vybavení (nábytek, postele, kuchyňské a hygienické předměty …)

Časový rámec projektu  Vydání Smlouvy o poskytnutí dotace: listopad 2009  Datum zahájení projektu:  Datum zahájení realizace projektu:  Datum ukončení realizace projektu:  Datum ukončení projektu:

Harmonogram aktivit projektu  Duben 2009: došlo k vytipování a následnému výběru 2 nemovitostí. Byly vybrány nemovitosti ve Velvarech a Třebusicích  Prosinec 2009-únor 2010: výběrové řízení na dodavatele stavebních prací  Únor 2010: zahájení rekonstrukcí na obou nemovitostech  Květen 2010: ukončení stavebních prací  Červen 2010-únor 2011: výběrové řízení na dodavatele vnitřního vybavení a jeho pořízení  Únor 2011: dokončení přestěhování klientů a zahájení chráněného bydlení  Duben 2011: předložení závěrečné Monitorovací zprávy a Žádosti o platbu

Partneři projektu  Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením  Asociace pomáhající lidem s autismem – APLA Praha, Střední Čechy, o.s.  Etincelle, o.s.

Fotodokumentace z projektu  Nákup  Rekonstrukce  Publicita

Nakoupená nemovitost v Třebusicích č.p před rekonstrukcí

Nakoupená nemovitost Malovarská před rekonstrukcí

Nakoupená nemovitost v Třebusicích č.p průběh rekonstrukce

Nakoupená nemovitost Malovarská průběh rekonstrukce

Nakoupená nemovitost v Třebusicích č.p po rekonstrukci

Nakoupená nemovitost Malovarská 742 – po rekonstrukci

Nakoupená nemovitost v Třebusicích č.p publicita projektu

Nakoupená nemovitost Malovarská 742 – publicita projektu