PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Evropské seskupení pro územní spolupráci Konference "Budoucnost česko-polské přeshraniční spolupráce"
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
CzechInvest Koncepce podpory investic
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Ochrana aktiv v malé firmě Bakalářská práce Pavel Šnajdr – Aplikovaná informatika.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Portál hlavního města Prahy Ivan Seyček Jitka Pankrácová Magistrát hl
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Bezpečnost a ochrana dat. SODATSW spol. s r.o. SODATSW od roku 1997 pomáhá svými unikátními řešeními zvyšovat ochranu informací je výrobcem softwarových.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Sopop.cz Městská knihovna a komunitní plánování Web SOciální POmoci Písecka.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Biometrika v informační bezpečnosti Daniel Raška.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2017/18
Katedra elektrotechniky
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Strategie regionu, obce
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
PCO – případová studie problematika redundance
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012

NOVÁ TVÁŘ VELETRHU! –ZAMĚŘENÍ NA ZCELA NOVOU ŠIRŠÍ A PERSPEKTIVNĚJŠÍ SKUPINU NÁVŠTĚVNÍKŮ Z OBLASTI STAVEBNICTVÍ –DOPROVODNÝ PROGRAM ZAMĚŘEN TAKÉ NA MAJITELE A BEZPEČNOSTNÍ MANAGERY FIREM –RADIKÁLNÍ ZMĚNA KOMUNIKACE A PROPAGACE –ROZŠÍŘENÍ OBOROVÉHO ČLENĚNÍ VELETRHU –B2B KONCEPT V NOVÉM TERMÍNU –NOVÉ BENEFITY PRO VYSTAVOVATELE

ODBORNÝ DOPROVODNÝ PROGRAM KONFERENCE: - Zabezpečení staveb a stavenišť - Protipožární ochrana staveb - Systémy inteligentní budov - IT a fyzická bezpečnost - Ochrana a bezpečnost obyvatelstva na úrovni měst a obcí

ODBORNÍ PARTNEŘI: Záštita Generální partner … další partneři v jednání. Záštita Generální partner … další partneři v jednání.

ZAMĚŘENÍ NÁVŠTĚVNICKÉ KAMPANĚ –MAJITELÉ A ŘEDITELÉ FIREM, IT A BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT –VEŘEJNÁ A STÁTNÍ SPRÁVA –ODBORNÍCI ZE STAVEBNICTVÍ A PROJEKTOVÁNÍ STAVEB –ODBORNÍCI POŽÁRNÍ OCHRANY –BEZPEČNOSTNÍ SLOŽKY STÁTU –ODBORNÍCÍ Z BEZPEČNOSTNÍHO OBORU

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI: … další partneři v jednání

RADIKÁLNÍ ZMĚNA KOMUNIKACE NEWSLETTER – pravidelné aktuální informace na databázi firem!!! ODBORNÁ MÉDIA – noví partneři z oblasti stavebnictví, elektro, IT a Veřejné správy VŠEOBECNÁ MÉDIA – kampaň před veletrhem, plošné oslovení investorů v oblasti zabezpečení institucí, průmyslových budov, firem i domovů

KOMUNIKACE A PROPAGACE –Jedno heslo: „Bezpečnost vám ušetří“ –Více témat: zabezpečení stavenišť, ochrana kulturních památek, služby PCO, bezpečný panelový dům, bezpečnostní normy při výstavbě, kamerové systémy, ochrana informací a dat, centralizace technologických řešení, inteligentní budovy, identifikace osob, kritická infrastruktura, protipožární ochrana atd. –SPOLEČNÝ CÍL: Oslovit cílovou skupinu a ukázat jí, že investice do bezpečnosti = úspora financí pro firmy, úřady aj.!!!

Rozšíření nomenklatury veletrhu Rozšíření nomenklatury veletrhu Šance pro firmy zaměřené na bezpečnost v navazujících oborech - -Projektování bezpečnostních technologií budov - -Realizace staveb – zabezpečení stavenišť - -Bezpečnostní a ochranné stavební materiály a výrobky - -Zabezpečovací technika a systémová technika budov - -Ochrana a bezpečnost informačních technologií - -Zařízení pro ochranu a zabezpečení infrastruktury - -Projektování a realizace inteligentních budov - -Zabezpečení a automatizace průmyslových strojů - -Bezpečnost & Facility management

NOVÝ TERMÍN KONÁNÍ VELETRHU – 7. červen Úterý-středa-čtvrtek - -B2B koncept – pouze pro odborníky - -Umístění v reprezentativních prostorech Průmyslového paláce - -Možnost využití prezentace i na venkovní ploše

BENEFITYA PROPAGACE PRO VYSTAVOVATELE Pro bližší info nás kontaktujte. BENEFITYA PROPAGACE PRO VYSTAVOVATELE - SLEVA Z CENY ZA PLOCHU PRO ČLENY PARTNERSKÝCH SDRUŽENÍ A ASOCIACÍ - SPECIÁLNÍ ZVÝHODNĚNÉ BALÍČKY ÚČASTI NA KLÍČ - KOMERČNÍ WORKSHOPY VYSTAVOVATELŮ V PŘEDNÁŠKOVÉM SÁLE ZDARMA - NABÍDKA ZVÝHODNĚNÉ INZERCE V PARTNERSKÝCH MÉDIÍCH - PREZENTACE NOVINEK VYSTAVOVATELŮ NA WEBU, V NEWSLETTERU A PR ČLÁNCÍCH PŘED VELETRHEM - AKTIVNÍ PREZENTACE VYSTAVOVATELŮ V RÁMCI DOPROVODNÉHO PROGRAMU VELETRHU Pro bližší info nás kontaktujte.

DĚKUJEME ZA POZORNOST. Podrobnosti k jednotlivým bodům budou průběžně zveřejňovány v aktualitách. Dotazy a připomínky směřujte prosím na: nebo tel.: