Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Pk CZ.1.07/1.1.00/44.0012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora technického vzdělávání v Plzeňském kraji
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Tuto šablonu lze použít jako počáteční soubor pro aktualizace projektu
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI Ing. Zdenka Kučerová.
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor školství, mládeže a sportu Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor školství, mládeže a sportu Plzeň
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
Ing. Blanka Doležalová, ITP Analýza vlivu automobilového průmyslu na zaměstnanost v PK.
Centrum celoživotního vzdělávání
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 19. února 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem SETKÁNÍ.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Pardubickém kraji, CZ.1.07/1.1.00/ Schůzka koordinátorů, Chroustovice
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Prospěchová stipendia
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
Prospěchová stipendia
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Leden A-2-1 Školení konstrukce, údržby a obsluhy s rozmetadly hnojiv.
Opravář zemědělských strojů
Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.10/ Číslo prioritní osy: 7.1 Celková výše finanční podpory: ,92 Kč Částka ESF: ,93 Kč Křížové financování:
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Nástroje daňových úlev
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
P1 Střední škola a Základní škola Tišnov. Projektový záměr vytvořit síť základních škol, které budou spolupracovat s naší střední školou zvýšit zájem.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Ing. Vítězslav Prokop – vedoucí praktik Střední škola strojírenská.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání Vývoj počtu žáků středních škol, prospěchová stipendia ve školním.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Ing.
Prospěchová stipendia ve školním roce 2017/2018 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury podzim 2016.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Situace na trhu práce Pardubický kraj.
„Okna technickým oborům dokořán“
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Novinky z IROP.
Odborné učiliště Chroustovice
Odborné učiliště Chroustovice, Zámek 1 závěrečná konference
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Implementační projekt KAP
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Konference primární prevence PK
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Setkání kariérových poradců
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Pk CZ.1.07/1.1.00/

 Podpořit kvalitu a zájem o přírodovědné a technické obory

 KA1 - Investiční vybavení pro laboratoře, odborné učebny – mil – ponky, virtuální svařování, řezání plazmou  - probíhá výběrové řízení

 KA2 -Vybavení prostor pro výuku hmotným neinvestičním majetkem a spotřebním materiálem – 3,2 mil – nástroje, nářadí, materiál  - probíhá výběrové řízení

 KA3 - Vzdělávání PP k obsluze strojů a zařízení, které byly zakoupené v rámci projektu- 0,138 mil ( sváření, int. tabule)  Sváření -spolupráce se svářecí školou Chrudim - Zapojeno 6 pedagogů – každý dva moduly  Interaktivní tabule - Proškolí dodavatel IT - Zapojeno 30 pedagogů

 KA5 - Celoroční pravidelně se opakující volnočasové aktivity, zaměřené na přírodovědné a technické vzdělávání žáků SŠ – 0,145 mil

KA 5 –kroužek Zedník - Spolupráce s lektorem Domu techniky Pardubice - Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání průkazu lešenáře (každý rok 10 žáků)

KA 5 –kroužek KOVO - Spolupráce s lektorem Svářečské školy Chrudim - Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání svářečského průkazu – sváření obloukem, řezání plazmou (každý rok 5 žáků oboru Zámečník,Opravář)

KA 5 – kroužek Zahradník - Spolupráce se soukromým lektorem - Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání průkazu na křovinořez (každý rok 5 žáků)

KA 5 –kroužek Truhlář - Spolupráce se soukromým lektorem - Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání průkazu na motorovou pilu (každý rok 6 žáků oboru Truhlář, Tesař)

 KA11 -Stavební úpravy dílny kovo oborů - 3,9 mil – přestavba parkovací haly (0,8 mil spoluúčast kraje)  Bude dobudováno z ROP - Dílna zámečníci - Dílna opraváři, autoservis

 KA11 – nový vzhled haly

 KA11 – dílna oboru Zámečník - Svářecí centrum a Obráběcí centrum

 KA11 – dílna oboru Opravář - pneuservis, příprava na STK, opravy vozidel

 KA12 - Sdílení učeben/dílen/laboratoří SŠ pro povinnou výuku žáků ZŠ – Kč

 1)ZŠ T.G.Masaryka Chroustovice, Chroustovice 166, Chroustovice,  2)Speciální ZŠ Vysoké Mýto, Rokycanova 761, Vysoké Mýto,  3)Speciální MŠ, ZŠ a praktická škola Pardubice, Do Nového 1131, Pardubice  4)Speciální ZŠ Chrudim, Školní náměstí 228, Chrudim,  5)Speciální ZŠ a MŠ Litomyšl, 9. května 118, Litomyšl,  6)Speciální základní škola Svitavy, Milady Horákové 488, Svitavy,  7)Speciální základní škola Ústí nad Orlicí, Lázeňská 206, Ústí nad Orlicí,  8)Základní škola praktická Česká Třebová, nám. 17. listopadu 2060, Česká Třebová,

 9)Základní škola Lanškroun, nám. A. Jiráska 140, Lanškroun,  10)ZŠ praktická a MŠ speciální Pardubice, A. Krause 2344, Pardubice,  11)Základní škola praktická a ZŠ speciální Heřmanův Městec, Masarykovo nám. 46, Heřmanův Městec,  12)Speciální základní škola Skuteč, Rubešova 531, Skuteč,  13)Speciální základní škola Bystré, Zámecká 1, Bystré  14)Základní škola Hlinsko, Ležáků 1449, Hlinsko.  15) Speciální základní škola,mateřská škola a Praktická škola Moravská Třebová, Komenského 287, Mor. Třebová,  16)Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, Komenského 432, Pardubice

Organizace PD – vždy 13 žáků + 2 učitelé  Termíny 1 pol.-listopad- leden 2 pol. – březen-květen  1 a 3 denní (Klášterní,V. Mýto, Chrudim)  1den = 6 hodin = 1 řemeslo  Zajištěna doprava, strava, ubytování

Práce na dílnách dle digitalizovaného pracovního postupu Vzniká soubor 200 pracovních postupů (výrobky,technologie)

Výroba čarodějnice + soutěžní vyhodnocení (spolupráce oboru Truhlář,Módní dekoratérka,Aranžér a Zámečník)

Děkuji za pozornost Realizační tým : Věcný manager - Ing. Jaroslav Bálek, Věcný manager - Mgr. Miloslava Šilarová, Koordinátor SŠ - Mgr. Petr Horáček,