TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dita Pelantová Šárka Lukešová 3.VSRR
Advertisements

Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Organizace řízení společnosti
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
KDO JSME SLUŽBY personální management Výběr pracov níků Personální poradenství Vzdělávání Psychologické služby KONTAKT PROFI-MEN, v.o.s. personální management.
ročního hodnocení personálu v Metrostav a.s.
Konference HR ŽIVĚ Vzděláváním k vyšší výkonnosti Kdy je vhodný čas pro spolupráci s poradenskou společností Irena Grimová, Training & Development Head.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ. Organizace projektu  Jedná se o optimální uspořádání lidí, věcí a nehmotných složek aktivit do struktur  Jednotlivé složky se uspořádají.
1 Týmová práce TYMP 2/ C3 Manažer a leader. Klíčové kompetence. Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV.
1 Týmová práce TYMP 2/ C3 Manažer a leader. Klíčové kompetence. Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV.
Firma ABC– cesta k budoucnosti. Dlouhodobé cíle projektu: nastavit systém řízení cílů a následně implementovat ve firmě ABC připravit prostředí /SW MBE/
Nabídka personálních služeb
Základy managementu Řízení lidí Ing. Ivana Pražanová
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
IveHale s.r.o..
Hodnocení pracovního výkonu
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
 CONEO STRUKTURA PREZENTACE 1.Vymezení pojmu analýza tréninkových potřeb, přístup CONEO 1.Úrovně a metody ATP 2.Rozhraní zadavatel -dodavatel, vztahy.
HODNOCENÍ ZAMĚSTNANCŮ
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Firemní kultura - změna motivační strategie
InSITE - between you and information Hynek Rais, ředitel pro poradenské služby inSITE, s.r.o. Cyklus workshopů v rámci HR živě „Jak si správně vybrat“
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Management  Je umění řízení, působení na určitou soustavu (např.společnost) a ovládání její činnosti  Tento název může také označovat skupinu vedoucích.
Personální management
Hodnocení zaměstnanců ve výrobních firmách
PŘEDSTAVENÍ FIRMY HUMAN´S Koučování Terapie Psychologie Poradenství
On-line forma výuky Cvičení z techniky a technického vzdělávání Zpracoval: Jan Drobný (209671)
Příprava a realizace kroků k využití strukturálních fondů EU v období 2007 – 13 Jiří Čunek 1.místopředseda vlády a ministr pro místní rozvoj.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Systém 360° zpětné vazby v Cabot Corp.
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
Rozvoj manažerů GE Money ČR&SK Kristýna Rapalová GE Money
Systém hodnocení v ČSOB
Evropské projekty & management VÝCHODISKA:  Realita vstupu do EU, rozvoj regionů, potřeba posílení dovedností zaměstnanců a organizací, možnost změny.
Nabídka služeb TMS Petr Galatík – TMS, A.B.Svojsíka 28, Vyškov, telefon: , mobil: fax: mail:
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Hodnocení připravenosti na e-Learning Workshop Bohumil Havel Infinity a.s.
LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAM
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
1. Projektový management I. ÚVOD II. PROJEKT III. PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ IV. PROJEKTOVÝ TÝM Přednáška č. 1: Projektový management.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Vodafone - případová studie „Integrace Společenské odpovědnosti (CR) do firmy“ Přemysl Filip Senior Manager Společenské odpovědnosti Listopad 2007, VŠE.
Katedra Řízení Podniku Řízení Lidských Zdrojů
Manažer a leader. Klíčové kompetence. Pavla Kotyzová
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Manažer a leader. Klíčové kompetence. Pavla Kotyzová
MAnagement.
Styl vedení, komunikace, týmová práce
Přednáška č.1 Školský management Mgr. Jana Kratochvílová.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Moderní personalistika DS 2009/ Hlavní úkoly moderní personalistiky   Zařazení správného člověka na správné místo (a ve správný čas)
aneb Assessment Centre a Development Centre
Personální strategie mezinárodní firmy
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení v GRASS CZECH s. r. o. Vedoucí:Ing. Radka Vaníčková, Ph.D. Oponent:Mgr. Gabriela Lesňáková Autor:Walter Knösel,
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Assessment centrum.
České Budějovice, červen 2016
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Job rotace a jiné formy flexibilizace práce
Assessment centrum.
Transkript prezentace:

TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN Andrea Nováková 22. listopadu 2011, Praha

AGENDA Proč talent program Definice talentů v DHL, pro koho je program určen Pravidla nominace Obsah školení Rizika Desatero Jažlovice, August 19, 2010

Proč Talent program Dobře fungující a prosperující společnost je jako složitý organismus. Každý orgán, každá buňka má své místo, funkci a přesně danou činnost. Každá část pracuje samostatně a přesto ve prospěch celku. S lidmi v DHL je to podobné. Stojí na nich fungování celé společnosti. Na rozdíl od částí organismu se ale lidé mohou vyvíjet a ve firemní hierarchii postupovat výš. Proto jsme vytvořili Talent Program, který bude podporovat vybrané zaměstnance, rozvíjet jejich potenciál a připravovat je pro kariérní růst........“ Filip Budík, generální ředitel

Definice Talentů v DHL Talent v DHL skupina zaměstnanců, která je na základě svých výsledků a vlastního potenciálu připravována prostřednictvím tréninkových plánu pro další růst (minimálně o jednu úroveň výše) v rámci společnosti. Jedná se o komplexní rozvojový programu, který je napojen na firemní strategii rozvoje lidských zdrojů. Pro koho je program určen? Pro všechny zaměstnance DHL Supply Chain, kteří projdou všemi kroky nominančího procesu.

Nominace do programu Nominace od vedoucího zaměstnance na základě výsledků z ročních hodnotících pohovorů Nominace může být provedena nejen vedoucím daného zaměstnance,ale i vedoucím oddělení Tato nominace musí být schválena nadřízeným nadřízeného Nominace musí být schválena zástupcem Personálního oddělení na základě základního motivačního rozhovoru se zaměstnancem Úspěšné absolvování Assessment centra

Talent program 2010 Počet účastníků: 33 Struktura pracovních pozic: 1/3 skladoví operátoři, 1/3 FLM, 1/3 middle mng. 2011 Počet účastníků:25 1/3 skladoví operátoři, 1/3 FLM,1/3 middle mng

OBSAH ŠKOLENÍ TALENTŮ – 1. rok Rozsah 11 dnů rozložen v délce1 roku, odstupy školení cca 1 měsíc Jednotlivé obsahy práce manažera, role manažera Budování autority manažera Jak vést, jak zadávat úkoly Komunikace manažera Zpětná vazba Motivace podřízených Plánování manažera, time management Prezentační dovednosti Vedení porad a meetingů Týmová spolupráce, budování týmu Delegování práce Leadership Jažlovice, August 19, 2010

OBSAH ŠKOLENÍ TALENTŮ - 2. rok programu Cíl a) cílem je „temperovat“ talenty stále aktivní, motivované a připravené jít v kariéře dále b) nespěchat se školením, není dáno, že dostanou všichni rychlou šanci na manažerský post – proto 1x za dva měsíce c) upevňovat témata již probraná d) nová témata rozvíjet v oblastech – více postojová než technická Obsah programu: rozsah 6 dnů je rozložen do 1 roku

rizika programu, vlivy na efektivitu procesu „Vyhoření“ během nebo po školení Menší možnost aplikovat dovednosti ihned v praxi Vnímané možnosti uplatnění nových dovedností ve firmě Odchod Talenta ze společnosti Firemní kultura Občasné „virtuální“ nácviky bez možnosti praxe Malá pomoc nadřízeného, pasivita či obrana

DESATERO Talent program - součást firemní kultury Jasná a komunikovaná pravidla programu Správná nominace účastníka Závazek účastníka a nadřízeného Program dle potřeb účastníků a nadřízených Budování postojů a autority – vlastní příklad Průběžné vyhodnocování a vylepšování programu Budovat dobré jméno programu prostřednictvím jeho účastníků …………………… ……………………….. Jažlovice, August 19, 2010

Prostor pro vaše otázky Jažlovice, August 19, 2010