I/Y po měkkých a tvrdých souhláskách Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Párové souhlásky v - f, h - ch
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
SEVERNÍ AMERIKA OSVOJOVÁNÍ
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Zvuky a tóny Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
VLASTNOSTI NEROSTŮ 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
ZKOUMÁNÍ PŘÍRODY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Výrobek – vánoční vyšívané přání
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
PERIFERIE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Krevní oběh Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Párové souhlásky s-z, š-ž Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
VLASTNOSTI NEROSTŮ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Pravý úhel, pravoúhlý trojúhelník Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Petrová. Materiál zpracován v rámci projektu.
STAVBA ZEMĚ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle.
ABECEDA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
Hudební nástroje Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Francie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Těleso nebo látka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petr Jeřábek. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Rýsování rovnoběžek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Petrová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Rýsování kolmic Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Petrová Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Elektrolýza Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Vlastnosti tónů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
ProcvičujemenásobilkuProcvičujemenásobilku Klikni na libovolné číslo, objeví se.
Orffovy rytmické nástroje
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Goniometrické funkce.
Kyjevská Rus Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Pitronová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Rodina a její podoby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Drápalová Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Vývin člověka po narození Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
ZEMĚ VE VESMÍRU 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Hlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
Výrobek - kytara Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Nicol Stavělová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
L Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
VLASTNOSTI NEROSTŮ Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Gymnázium Sušice – Brána vzdělávání Mgr. Ladislav Fedor Gymnázium Sušice kvarta osmiletého.
Rodina neshody, konflikty Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Drápalová Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Vývin člověka po narození 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
KONTROLA A MĚŘENÍ Měření součástí ve 3D
HRAJEME SI S ČÍSLY ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_19 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Abeceda VY_32_INOVACE_122, 7. sada, ČJ2 Český jazyk, 2. ročník ANOTACE
Nejprve provedeme výpočet v závorce
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
Příklady dědičnosti u člověka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Tóny II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Transkript prezentace:

I/Y po měkkých a tvrdých souhláskách Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle ŠVP na ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977.

KŘ_DA Í Ý

křída POKRAČUJ Obrázek č. 1

ŠPATNĚ ! ZNOVU

K_TARA I Y

kytara POKRAČUJ Obrázek č. 2

ŠPATNĚ ! ZNOVU

MOT_L Ý Í

motýl POKRAČUJ Obrázek č.3

ŠPATNĚ ! ZNOVU

Ž_DLE Y I

židle POKRAČUJ Obrázek č. 4

ŠPATNĚ ! ZNOVU

KR_SA Y I

krysa POKRAČUJ Obrázek č. 5

ŠPATNĚ ! ZNOVU

Š_ŠKA Y I

šiška POKRAČUJ Obrázek č. 6

ŠPATNĚ ! ZNOVU

POČ_TADLO Í Ý

počítadlo POKRAČUJ Obrázek č. 7

ŠPATNĚ ! ZNOVU

OH_NEK Ý Í

ohýnek POKRAČUJ Obrázek č. 8

ŠPATNĚ ! ZNOVU

STŘECH_ Y I

střechy POKRAČUJ Obrázek č. 9

ŠPATNĚ ! ZNOVU

C_TRON I Y

citron POKRAČUJ Obrázek č. 10

ŠPATNĚ ! ZNOVU

HVĚZD_ Y I

hvězdy POKRAČUJ Obrázek č. 11

ŠPATNĚ ! ZNOVU

RYBN_K Ý Í

rybník POKRAČUJ Obrázek č. 11

ŠPATNĚ ! ZNOVU

VAJ_ČKO Ý Í

vajíčko POKRAČUJ Obrázek č. 12

ŠPATNĚ ! ZNOVU

VRÁN_ Y I

vrány POKRAČUJ Obrázek č. 13

ŠPATNĚ ! ZNOVU

KVĚT_NA Y I

květina POKRAČUJ Obrázek č. 14

ŠPATNĚ ! ZNOVU

KLAD_VO Y I

kladivo POKRAČUJ Obrázek č. 15

ŠPATNĚ ! ZNOVU

OŘECH_ I Y

ořechy POKRAČUJ Obrázek č. 16

ŠPATNĚ ! ZNOVU

C_BULE Y I

cibule POKRAČUJ Obrázek č. 17

ŠPATNĚ ! ZNOVU

PŠEN_CE Y I

pšenice POKRAČUJ Obrázek č. 18

ŠPATNĚ ! ZNOVU

BŘ_ZA Ý Í

bříza POKRAČUJ Obrázek č. 20

ŠPATNĚ ! ZNOVU

KONEC

Zdroje: [1] [online] [cit ]. Banan.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č.1 [2] [online] [cit ]. K- audio.eu. Dostupné z WWW:. Obrázek č.2 [3] [online] [cit ]. Fotorádce.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 3 [4] [online] [cit ]. Alnus.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 4 [5] [online] [cit ]. Deratizace-solich.wz.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 5 [6] [online] [cit ]. Uspza.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 6 [7] [online] [cit ]. Bambinot.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 7

[8] [online] [cit ]. Mimibazar.name. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 8 [9] [online] [cit ]. Slovenskydom.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 9 [10] _moje_/citron/citron.jpg.-.html [online] [cit ]. Misanecek.estranky.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 10 [11] [online] [cit ]. Dekorace.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 11 [12] [online] [cit ]. Neveklov.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 12 [13] [online] [cit ]. Gjp.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 13 [14] [online] [cit ]. Obrazky.superia.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 14

[15] [online] [cit ]. Folievarecha.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 15 [16] [online] [cit ]. Naradiweb.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 16 [17] /ln_veda.asp?c=A090422_102923_ln_veda_bat [online] [cit ]. Lidovky.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 17 [18] [online] [cit ]. Bioslunecnice.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 18 [19] [online] [cit ]. Vurv.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 19 [20] [online] [cit ]. Atlasrostlin.cz. Dostupné z WWW:. Obrázek č. 20