Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vývin člověka po narození Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vývin člověka po narození Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace."— Transkript prezentace:

1 Vývin člověka po narození Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle ŠVP na ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977.

2  1. měsíc života  zahojení pupeční jizvy  novorozenecká žloutenka  vyvarovat se setkání s choroboplodnými zárodky

3 Obrázek 1

4  do 1 roku  převažuje mléčná strava  mléčný chrup  první kroky  první slova

5 Obrázek 2

6  do 3 let  rozvoj pohybových schopností  rozvoj řeči  první období vzdoru - já sám

7 Obrázek 3

8  do 6 let  prodlužují se končetiny  rozvoj jemné motoriky - ruka  samostatnost - jídlo, oblékání  rozvoj řeči a duševních schopností

9 Obrázek 4

10  do 11 let  začíná výměna chrupu  čtení, psaní, vývojové poruchy učení

11 Obrázek 5

12 Obrázek 1 [cit. 2010-06-02]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution- Share Alike 3.0 Unported na WWW: http://en.wikipedia.org/wiki/File:HumanNewborn.JPG Obrázek 2 [cit. 2010-06-02]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution- Share Alike 3.0 Unported na WWW: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Niemowle.JPG Obrázek 3 [cit. 2010-06-02]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Walter_de_Maria_Vertikaler_Erdkilometer.jpg Obrázek 4 [cit. 2010-06-02]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution- Share Alike 3.0 Unported na WWW: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Kindergartenfrankfurt.jpg Obrázek 5 [cit. 2010-06-02]. Dostupný pod licencí Creative Commons Attribution- Share Alike 3.0 Unported na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cute_little_kid_in_schoolyard.JPGZdroje:


Stáhnout ppt "Vývin člověka po narození Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace."

Podobné prezentace


Reklamy Google