Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Lidice.
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Německo září – 4. října.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Moderní studijní obory SPŠ
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Větrná elektrárna. Větrná elektrárna. Vodní elektrárna. Tepelná elektrárna.
Merkur – zlepšování podmínek pro výuku technických oborů
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Kurikulární reforma a pedagogický sbor ZŠ Vrané nad Vltavou.
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Informační schůzka rodičů žáků 8. ročníků Vítám Vás!!! Mgr. Bc. Věra Václavíčková.
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Kamenné moře Kejzlarová, Kosová.
1.B Petr Štefek Petr Machej Martin Žák Adam Marcalik.
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
NAŠE NÁVŠTĚVA UMĚLECKÝCH DÍLEN A MUZEA Připravily: Tomáš Haladej Pavel Strážnický Dan Gašper Jakub Grochol.
Maturitní téma č.5 Historie výpočetní techniky a druhy počítačů
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Střední průmyslová škola v Písku
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Místo konání:  BSZ Bautzen SRN  Königswartha – odloučené pracoviště pro obor Rybářství, chov ryb.
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
Exkurze Škoda Auto a Geopark Turnov Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Návštěva extraligového utkání Zlín proti Plzni Neděle
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
Miroslav Nečas Tomáš Vybíhal
P1 Střední škola a Základní škola Tišnov. Projektový záměr vytvořit síť základních škol, které budou spolupracovat s naší střední školou zvýšit zájem.
DINOPARK OSTRAVA DNE SE I. A II. TŘÍDA ZÚČASTNILA ŠKOLNÍ EXKURZE DO DINOPARKU OSTRAVA. POČASÍ NÁM PŘÁLO, A TAK SI DĚTI MOHLY VYCHUTNAT PROHLÍDKU.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Podpora přechodu žáků ze základní školy na střední školu v Mostě Agentura pro sociální začleňování: přímá pomoc obcím v sociálně.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
elektrotechnických měření
SLOVENSKO 2016.
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
VYNÁŠENÍ MORANY
Krajský metodický kabinet Informačních a komunikačních technologií
SLOVENSKO 2018.
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Transkript prezentace:

Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku

Do Písku jsme přijeli minibusem, poté jsme se prošli Pískem. Stavili jsme se v pekařství, kde jsme si koupili velkou čerstvou koblihu. K deváté hodině jsme došli na SPŠ, v rámci projektu TECHNIKA OČIMA DĚTÍ.

Za pomoci skvělého a ochotného pana učitele jsme nakonec dosáhli požadovaného výsledku. Naši prohlídku jsme začali odbornou dílnou, kde jsme vyrobili blikač s využitím integrovaného obvodu 555.

Vyrábění blikacích zařízeních se nám velmi dařilo, zejména jedné z nejinteligentnějšich Žákyň ZŠ B.B. Josefíně Duškové !!!!

Následně nám jeden z pedagogů ukázal dráhu, na které se uskutečnil závod pro autíčko, vyrobené z lega.

Dále jsme se šli podívat do velké počítačové učebny, kde nám žáci čtvrtého ročníku poreferovali o škole a zážitcích ze studia

Nakonec jsme se byli podívat v zajímavé učebně, kde nás čekalo malé překvapení: Programování automatického robota (který se točil dokola nebo jel rovně)

Josefínka: Na této škole se mi líbilo, akorát mi pan učitel řekl, že nejsem technicky založená, tak se tam nechystám Štěpánka: i když jsem na této škole nebyla, tak už jen při zpracování této prezentace jsem si užila mnoho legrace a dobrodružství. SPŠ jsem si nevybrala, ale jen z fotek mě velice zaujala a myslím, že v nejkrajnejším případě bych se rozhodla, ale na kosmetický obor. Jinak od září se těším na leteckou, což je vlastně také taková technická škola.