KOPŘIVA 2006 Jubilejní 20. ročník přehlídky netradičních divadel

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha.  KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak.
Advertisements

Formátování odstavce v textovém editoru (Word)
Molièrovi žáci v Eliščině Hradci aneb od tvůrčího psaní až na divadelní scénu Atelier tvůrčího psaní & Atelier théâtre Gybon Hradec Králové 2007 – 2008.
KOPŘIVA ročník přehlídky netradičních divadel KULTURNÍ DŮM KOPŘIVNICE Ludvík Moravia, s.r.o. 20. – 21. dubna 2007.
Obsah Organizace AIESEC Projekt EDISON Zahraniční studenti Program
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
KOPŘIVA ročník přehlídky netradičních divadel 24. a 25. duben 2009, Kopřivnice.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
Jan Ámos Komenský.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
KOPŘIVA ročník přehlídky netradičních divadel KULTURNÍ DŮM KOPŘIVNICE, Ludvík Moravia, s.r.o. 25. – 26. dubna 2008.
Ediční středisko Janáčkovy akademie múzických umění v Brně.
VY_32_INOVACE_2A8 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř.
KDO JE JEŽÍŠ? 1.JEŽÍŠ JE NÁŠ PÁN A VŠECH KRÁLŮ KRÁL, JÁ HO DOBŘE ZNÁM, //:ON MI ŽIVOT DAL://
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
život a dílo zapomenutého českého génia
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Devětsil Mgr. Lucie Rusová
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Identifikátor materiálu: EU –
VY_III/2_INOVACE_81_Jan Werich
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Nechte se vtáhnout do života neziskovky.... CÍLE SDRUŽENÍ pomoc občanům bez přístřeší integrovat se do společnosti prevence bezdomovectví u sociálně znevýhodněných.
DIVADLO SEMAFOR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Rysy Ježíšovy modlitby Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
Eduard Petiška Český jazyk 6. ročník ZŠ
1. Svatý, svatý, svatý | Pán Bůh všemohoucí
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. a 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Osvobozené divadlo Semafor & Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
*6. února 1905 Praha †31.října 1980 Praha český filmový a divadelní herec, dra- matik, filmový scenárista, spisovatel.
. „Kdo nemá peněz je chud, kdo nemá druha je chudší, kdo nemá srdce je nejchudší.“ „Kdo nemá peněz je chud, kdo nemá druha je chudší, kdo nemá srdce je.
SEMAFOR VY_32_INOVACE _427_SEMAFOR Mgr. Jablečníková Jarmila ZŠ Nádražní 683 Horní Slavkov III/2.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_11B_CJ8_12_LITERATURA.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Zdeněk Kóňa DIVADLO SEMAFOR – J. SUCHÝ, J. ŠLITR DIVADLO SEMAFOR – J. SUCHÝ, J. ŠLITR.
LITERÁRNÍ DRUHY DRAMA – DRAMATICKÉ ŽÁNRY Mgr. Michal Oblouk
Divadelní scéna Základní škola Choltice, okres Pardubice – „Učíme se pro život“ Šablona: č. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky pomocí ICT Pořadové číslo:
Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.
UKÁZKAUKÁZKA – Tmavomodrý svět + fotografie v + w UKÁZKAUKÁZKA – Tmavomodrý svět + fotografie v + w.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_279_ČJ8 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Znalostní test NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
VY_12_INOVACE_Rů_I_18 Divadlo Járy Cimrmana Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Anotace: Materiál je určen pro žáky 3. ročníku střední odborné školy a pro žáky nástavbového studia. Text se zabývá meziválečným obdobím v české literatuře,
České divadlo po 2. světové válce
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_17 Název Divadlo Semafor Téma hodiny Divadelní.
Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR
& Osvobozené divadlo Semafor
Jan Werich Monika Kupková.
Spisovatelé a ilustrátoři
Jaroslav Ježek AUTOR: Mgr. Aleš Skála
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
HUDEBNÍ VÝCHOVA HUDBA NA JEVIŠTI
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/14
Český jazyk 9. ročník Česká poezie 19. a 20. století.
Osvobozené divadlo VY_12_INOVACE_Rů_I_16
VY_12_INOVACE_RŮ_I_13 DRAMA 1/2
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B
Umění a kultura Jan Werich a Jiří Voskovec
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
Vy_32_INOVACE_74_Balady a romance II
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
Transkript prezentace:

KOPŘIVA 2006 Jubilejní 20. ročník přehlídky netradičních divadel KOPŘIVA 2006 Jubilejní 20. ročník přehlídky netradičních divadel. KULTURNÍ DŮM KOPŘIVNICE Ludvík Moravia, s.r.o. 20. – 22. dubna 2006

Čtvrtek 20.4.2006

TŮLAVÉ DIVADLO, Bratislava, Slovensko „PIANO REVUE“ Kabaret s původními písněmi Voskovce a Wericha, plný inteligentního humoru a slovních hříček.

TŮLAVÉ DIVADLO, Bratislava, Slovensko - „PIANO REVUE“

Pátek 21.4.2006

DIVADLO VOSTO5 „KOŠIČAN“ Noční rozhlasový pořad pro osamělé, opuštěné a neúspěšné posluchače. Nejdojemnější milostný příběh všech dob.

DIVADLO VOSTO5 - „KOŠIČAN“

DIVADLO PETRA BEZRUČE, Ostrava „SYN. ZIMA“ (Jon Fosse) Komorní příběh o dvou setkáních, která všem zúčastněným naprosto změní život.

DIVADLO PETRA BEZRUČE, Ostrava - „SYN. ZIMA“ (Jon Fosse)

DIVADLO U STOLU, Brno „BOŽÍ DUHA“ (Jaroslav Durych) Dramatické setkání dvou lidských osudů přerůstající v podobenství o lásce a vykoupení.

DIVADLO U STOLU, Brno - „BOŽÍ DUHA“ (Jaroslav Durych)

ÚDIVADLO, D.S. VENDELÍN, Kopřivnice „NEMŮŽE MŮŽE“ Čili „Ty jsi ale poleno!“. Čtyři herečky (a současně autorky) si s nadsázkou pohrávají s otázkou feminismu.

ÚDIVADLO, D.S. VENDELÍN, Kopřivnice - „NEMŮŽE MŮŽE“

Koncert JANY RŮŽIČKOVÁ & BLUES HOUSE, SK

Sobota 22.4.2006

DIVADELNÉ ZDRUŽENIE PARTYZÁNSKE, Slovensko „SPOMIENKY BUDÚCEHO STARCA“ (Daniil Charms) Groteskní literární texty a útržky z deníků a protokolů z výslechů D.Charmse v jevištní podobě.

DIVADELNÉ ZDRUŽENIE PARTYZÁNSKE, Slovensko „SPOMIENKY BUDÚCEHO STARCA“ (Daniil Charms)

BUCHTY A LOUTKY „SEDUM STATEČNÝCH“ Western. Přátelství. Odvaha. Statečnost. Dobro a zlo. Láska a smrt. Zvednout hlavu a jít dál.

BUCHTY A LOUTKY - „SEDUM STATEČNÝCH“

AKCJA DZRT, BIALYSTOCK, Polsko „TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ“ Adaptace hry R. Topora „Zima pod stolem“ o emigrantovi z Východní Evropy, který si sehnal podnájem pod stolem jedné Francouzky.

AKCJA DZRT, BIALYSTOCK, PL - „TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ“

ProART, Praha „JÁ UŽ TĚ NEMÁM RÁD“ Někdy se sny na pár vteřin spojí s realitou. O těch vteřinách bude naše taneční představení.

ProART, Praha - „JÁ UŽ TĚ NEMÁM RÁD“

Moderátor přehlídky Aleš Juchelka

Předávání cen odbornou porotou