Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Mateřská škola Olomouc - Holice
ZŠ a MŠ Frenštát p. R., Tyršova 913
Městská knihovna Sedlčany
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Základní škola a Mateřská škola Křesetice
Projekty EVVO na Blatensku Partneři:  mikroregion tj. Svazek obcí Blatenska  Město Blatná  Základní školy (7x) a mateřské školy (7x) v území mikroregionu.
Vysoké mýto.
Petr Kurz Krasec, o.s. Fr. Šrámka České Budějovice KRAjská Síť Environmentálních Center
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
ŠKOLSTVÍ V ÚJEZDĚ NAD LESY. MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
TÝMOVÁ SBOROVNA LEKTOŘI: Mgr. Tomáš Habart, Mgr. Adéla Lábusová
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Gymnázium, základní škola a mateřská škola Mánesova Sokolov
Aplikace komunitně vedeného místního rozvoje do venkovského prostředí Venkovská konference Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. (20.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Základní škola Lenešice
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Spolupráce, která přináší plody
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Jsme menší státní škola v obci, pilotní škola projektu v Jihomoravském kraji. Naši mateřskou školu navštěvuje celkem 131 dětí, základní školu 268 žáků.
OP VVV a KP SVL Karolína Chloubová. Prioritní osa 3 Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání Investiční priorita.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
SWOT 3 analýza - MAP pro ORP Kladno Verze Název projektu: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno Projekt je spolufinancován Evropskou.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Aktuální informace o stavu
Základní škola Valašské Klobouky
Jak na akční plán?.
Brána, ZŠ a MŠ založena jako církevní škola
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
PaedDr. Dagmar Kuzníková
Transkript prezentace:

Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem

Základní údaje Základní škola počet žáků 2013/ 2014: 31 (kapacita 35) Mateřská škola počet žáků 2013/ 2014: 22 (kapacita 27) Školní družina počet žáků 2013/ 2014: 30 (kapacita 35) Otevření školy: 28. 10. 1908

I. Rekonstrukce 2003 – sloučení ZŠ a MŠ, vybudování školní kuchyně a I. Rekonstrukce 2003 – sloučení ZŠ a MŠ, vybudování školní kuchyně a jídelny, úprava školní zahrady)

II. Rekonstrukce 2007 (půdní vestavba) – školní družina, učebna, II. Rekonstrukce 2007 (půdní vestavba) – školní družina, učebna, knihovna

III. Rekonstrukce 2011 - výměna oken, zateplení fasády, výměna podlahy v tělocvičně

Dlouhodobá koncepce naší školy Co nabízíme- proč vybrat naši školu klidné rodinné prostředí malého kolektivu nenásilný přechod mezi mateřskou a základní školou otevřená školu rodičům, veřejnosti, obecnímu úřadu spolupráce se složkami obce, mikroregionem Východní Slovácko a neziskovými organizacemi poskytujeme předškolní a základní vzdělávání pro děti bez rozdílu nadání uplatňujeme individuální přístup pro děti nadané či znevýhodněné usilujeme o vzájemný respekt, úctu a pomoc k sobě navzájem zapojení rodičů do aktivního života školy svými aktivitami usilujeme o zachování a udržení tradic, zvyků, místního folkloru a krojů, vytváříme tak úctu k domovu, CHKO Bílé Karpaty, historii obce Podporujeme vzájemnou spolupráci všech zúčastněných na výchově a vzdělávání- dětí, zaměstnanců a rodičů Uplatňujeme individuální a týmovou práci všech zúčastněných

Zájmové kroužky: zobcová flétna dovedné ruce anglicky jazyk pro nejmenší divadelní logopedický dyslektický Nepovinné předměty: Náboženství

Společné akce ZŠ a MŠ za účasti rodičů a veřejnosti: Den slabikáře, Den otevřených dveří Drakiáda Martinský lucerničkový průvod Vánoční jarmark a akademie Tříkrálová sbírka Fašanková obchůzka Karneval, Akademie školy Vítání jara – vynášení „Moreny“, zahradní slavnost

Ekologické aktivity – přírodovědné vycházky a úklid lesa, čistění studánek, výsadba stromů, sběr bylinek, péče o školní zahradu, krmení zvěře v zimě Besedy s myslivci, hasiči, včelaři, kronikářem Sportovní akce s TJ Sokol (oddíl kopané, stolní tenis) Zapojení do sběru papíru, plastu, elektrospotřebičů Zahradní slavnost,loučení s MŠ Pohádkový les Dny otevřených dveří pro rodiče a občany

Účast v soutěžích: čtenářské, jazykové, sportovní, ekologické, recitační, pěvecké, matematické, výtvarné zapojení do testování žáků Holešovská Regata Získali jsme v roce 2012: 1. místo ve Zlínském kraji v ekologické soutěži „Elektrowin“ v přepočtu nasbíraného množství vysloužilých elektrospotřebičů na žáka 2. místo ve Zlínském kraji za celkové množství sebraných kg