STŘEDISKO JUNÁKA SLATIŇANY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

MISTROVSTVÍ SVĚTA VE VESLOVÁNÍ – 2. 9
Spojené lesní školy Nejhravější instruktorská lesní škola !
Junák - středisko Karla Šimka HK
TVORBA.
„Transfer technologií a ochrana duševního vlastnictví II“ Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Ústav fyzikální biologie Nové Hrady –
Vzdělání: Univerzita Karlova v Praze - filozofická fakulta – pedagogika a psychologie – učitelství pro školy II. cyklu – rok zakončení 1981 Univerzita.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
Ročníková práce Přírodopis
Pavel Kříž  Narodil se v Brně  Emigroval do Velké Británie a později do Kanady kde roku 1988 vystudoval univerzitu ve Vancouveru  Počátkem.
Autor: Mgr. Zdeňka Krmášková
PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Václav Metlička Cyklokros
Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.
ZAJÍC POLNÍ (Lepus europaeus)‏
V této prezentaci BYCH Vám ráda pověděla něco o historii našeho pelhřimovského SKAUTU! Autor: Leri.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
Chasák Petr Hrazdil David Katolický Vít Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
1.1. RADA VYSOKÝCH ŠKOL  V akademickém roce 1999/2000 zahájily výuku první 3 soukromé vysoké školy  Dnes „aktivně“ působí 44 soukromých vysokých.
Myšlenka? Aktivita? Životní styl.
Mezinárodní spolupráce České republiky v oblasti vodního hospodářství
PB &.Net assembly PB & Web Service & DW (PowerBuilder za hranicemi PowerBuilderu) Martin Čeřovský.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Rektor Zdroj:
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola PF Hradec.
Analýza 6.dívčího oddílu Lyra a projekt Barevný svět v hrsti Julie a Koumes.
Kristýna Vyvialová ZAKLADATELÉ CO JE SKAUTING CO TAM D Ě LÁME O NAŠEM ODDÍLE ZNÁMÉ OSOBNOSTI.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
František Halm Postavení a úloha nestátní neziskové organizace v projektu Aktivizační a vzdělávací centrum.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Okruhy pro obecné znalosti členů Sborů dobrovolných hasičů z oblasti prevence Zpracoval : Josef Dvořák – SDH Bystřice.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
Věznice Heřmanice Souvislá praxe
Vytvořila Nina Kravčenková 2014
ZEMĚ VYCHÁZEJÍCÍHO SLUNCE
Zastoupení nádorů u dětí
Statistika inovací v Českém statistickém úřadě Odpovědné a kontaktní osoby: Ředitelka odboru statistik rozvoje společnosti: Ing.
Politické faktory cestovního ruchu Geografie cestovního ruchu Aneta Králová Jana Kellerová.
Patří mezi největší ptáky našich lesů.
Dva roky 352. KBS Tygřího drápu.
Zlatá lilie – Mazaskazi Wanča
1. oddíl skautů a vlčat Slavkov
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Perinatologické výsledky FN Brno za rok 2007 Brno, 7. února 2008 Tisková konference FN Brno.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
MZDA.
Letadla společnosti BOEING
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
Terénní cvičné středisko výchovy a vzdělávání pro TUR.
Vítáme tě na stránkách Bílého Měsíce 3
Dívčí oddíl.
v oddíle je nás 16 dětí a 7 vedoucích scházíme se první a poslední pátek v měsíci v 16:00 – 18:00 občas máme i nějakou tu výpravu máme 3 družiny naše.
172.oddíl Kunratice.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda
Kamarád František mi včera napsal: „Buď hlavně zdráv a dělej pro to všechno. Vycházky do lesíka jsou důležité!“ Moje mládí, kam jsi prchlo ??? do dáli???
Naše 7 Třída.
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
Transkript prezentace:

STŘEDISKO JUNÁKA SLATIŇANY 2. ODDÍL SKAUTEK SOJKY STŘEDISKO JUNÁKA SLATIŇANY

Něco o našem oddílu „ Sojka letí nad potokem, všechno vidí bystrým okem, létá také po lese, vandalové třeste se.“ Oddíl Sojky má již několikaletou historii a vystřídala se zde celá řada družin 2.oddíl skautek – SOJKY vznikl 1.1. 1997 odtržením stejnojmenné nejpočetnější dužiny, fungující od roku 1990, od tehdejšího oddílu skautek, který byl pod vedením Aleny Pleningerové. Od té doby byl oddíl pod vedením Marcely Vychodilové se zastoupením Lucky Korbelové Družina SOJEK oficiálně zakončila svou činnost v roce 1999 a s tím některé Sojky přešly do vedení oddílů a družin Vedení oddílu převzala kolem roku 1999 Silvie Elichová (Sísa) Potom na dlouhou dobu Radka Štěpánová (Kosťa) až do 2004 Od roku 2005 vůdkyně 2. oddílu skautek – Zlatka Effenbergerová

HISTORIE DRUŽIN OD ROKU 1999 - 2006

Na jejíž vedení se podílely Katka Šinkorová (Dlaha) Vlaštovky Ještě za běhu družiny SOJEK, kde neustále přibývaly nové a nové skautky se kolem roku 1995 oddělila družina mladších skautek – VLAŠTOVKY Na jejíž vedení se podílely Katka Šinkorová (Dlaha) Lucka Zelená (Zelí)

Poštolky „Létáme nad širým polem a vidíme všechno kolem, smlsneme si vždy a všude,…“ Téměř ve stejném roce (1996) pak vznikla nová družina z přecházejících světlušek s názvem POŠTOLKY – pod vedením Lucky a Marcely a později Renaty Morávkové) (Bleska) Silivie Elichové (Sísa)

Bukvičky „Naším znakem buků plody, vyrážíme do přírody, dobrodružství rády máme, navzájem si pomáháme, …“ Kolem roku 1999 - 2000 vznikla nová družina BUKVIČKY pod vedením Radky Štěpánové (Kosti) Katky Alinčové Verči Doktorové

Rosničky – Ještěrky „Ještěrka, když leze v lese, všechno kolem už se třese, zelená je jako tráva,…“ V roce 2000 se nakrátko připojila družina skautek z Orle – ROSNIČKY k Bukvičkám, poté se zase odpojila pod vedením Káti Alinčové a ze zbylých Rosniček se zrodila právě nová družina JEŠTĚRKY vznikající v roce 2001 Pod vedením Jitky Letáčkové (Kudrlinka) Janči Kubatové (Písi) Lucky Blažkové (Beruška) V roce 2005, ale došlo s existenčních důvodů ke spojení s družinou Amazonek

Amazonky „Amazonky, hola hej Amazonky „Amazonky, hola hej! Na nic víc už nečekej, přírodu a dobro znají, přátelství a radost mají,…“ Další , již současná družina asi 6 – 7 skautek vznikla v roce 2003 Pod vedením Petry Linhartové (Chichi) Věrky Linhartové (Azu)

Modřenky „V našem znaku modřín dřímá, na něm malá šiška, odvážné jsme jako Kolem roku 2004 se vytvořila další skautská družina z bývalých světlušek (Žabiček) v Orli - MODŘENKY Pod vedením Lucky Kálecké (Lucifer) Terky Kudynové (Šídlo) Družina již také není oficiálně aktivní z důvodu malého počtu skautek

Žáby – „skautušky“ „V lese, v řece, v rákosí, žije malá žabička,…“ Stále fungující družina z bývalých světlušek z Orle, vznikla přibližně v roce 2005 Částečně spojena z bývalých MODŘENEK a světlušek ŽABIČEK Nejprve pod vedením Katky Zárubové (Kečupka) Potom Lucky Blažkové (Beruška)

Písi a Zlatky Effenbergerové Sovy „Sovy, Sovy, Sovičky, my jsme chytré hlavičky, létáme až do rána, to je samá paráda.“ V roce 2005 se po letním táboře zrodila nová početná družina a po úspěšném náboru, se dodnes schází v hojném počtu Pod vedením nejprve Irči Záleské (TTK) Janči Kubatové (Písi) nyní pod vedením Písi a Zlatky Effenbergerové

Muchomůrky „Muchomůrka v jehličí v přírodě si zacvičí, bílá noha na ní krajka, naším znakem skautská vlajka. Přátelství a věrné pouto, naše tajná hesla jsou to!“ V roce 2007 se opět tradičně po letním táboře objevila nová velmi početná družina, čítající nyní cca. 9 skautek Od počátku je družina pod vedením Zuzky Kapitolové Petry Linhartové (Chichi) Adly Bílkové (Pomněnky) Lenky Jedličkové (Jahůdky) Marti Málkové (Fialky)

Šídla „Všude kudy proletíme, smutek v radost proměníme Šídla „Všude kudy proletíme, smutek v radost proměníme. Rychlá křídla, bystré hlavy, nikdy nejsme bez nálady. Jen náš živel to je voda, jí se všechno časem poddá. Přátelství však věc je cti, držíme i v neštěstí!“ Původní družina Sov, přejmenována v roce 2008 na družinu Šídel V současnosti je aktivně fungujících asi 6 skautek pod vedením Zlatky Effenbergerové

Seznam vedoucích a rádkyň Zázemí 2. Oddílu skautek Seznam vedoucích a rádkyň

Zlatka Effenbergerová Vůdkyně oddílu nar. 12.5. 1985 Wolkerova 276 tel: 775198300 studium: speciální pedagogika, učitelství pro 1. st ZŠ a AJ

Zuzka Kapitolová Zástupkyně vůdkyně oddílu nar 23.9. 1987 Lukavice 130 Tel: 732 305 229 Studium: Učitelství pro 1. stupeň ZŠ

Petra Linhartová (Chichi) Zástupkyně vůdkyně oddílu nar 28.5. 1985 Medunova 763 Tel: 737 527 223 Studium: Všeobecná zdravotní sestra. (Univerzita Pardubice)

Adéla Bílková (Pomněnka) Rádkyně družiny Nar: 11.12.1992 Třibřichy 38 Tel: 737 337 687 Studium: Gymnázium Josefa Ressela v Chrudimi

Marťa Málková (Fialka) Rádkyně družiny Nar: 28.1.1994 Klášterní 346 Tel: 777 280194 Studium: ZŠ Slatiňany

Lenka Jedličková (Jahůdka) Rádkyně družiny Nar: 11.6.1993 Švermova 756 Tel: 607 112 556 Studium: ZŠ Slatiňany

Honza Brůžek (Mrož) Děvče pro všechno 10.4.1981 Škrovád 69 Tel: 724 223 181 Studium: Vodní hospodářství