Profesionální nástroj pro sledování a analýzu návštěvnosti vašich internetových stránek w w w. n a v r c h o l u. c z Pokračování » [ klik / enter / spacebar.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovace výuky CAD na naší škole
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Monitorovací systém Asistent
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Pavel Kurfürst - Ústav cizích jazyků LF Univerzita Palackého v Olomouci, ČR
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Mobilní display kampaně
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
CSS a HTML 5. HTML 5 HTML5 je nová verze specifikace značkovacího jazyka HTML, která přináší podstatné změny v technologiích webových stránek. HTML5 umožňuje.
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
specialista na firemní květinový servis
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Představujeme službu Samepage
Online nástroje pro Váš lepší web Helena Šimková.
Uživatelské testování webu NAVRCHOLU.cz Luboš Plotěný.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Webové stránky obcí jako zdroj informací pro občany Mgr. Andrej Kyselica Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
INSPIRING CONFIDENCE Creditinfo Czech Republic Insolvence a jak jim předcházet 12. května 2011.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Komerční využití systému ISDS
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
WWW – hypertextový informační systém
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
Analýza rozvoje ICT v regionu
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
BudíkBudík Budík je volně šiřitelný osobní organizér. Slouží pro osobní organizaci času, úkolů, kontaktů, poznámek a obecně údajů uživatele, které uchovává.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
ANALYTICKÉ NÁSTROJE A JEJICH VYUŽÍVÁNÍ …CO LZE VYČÍST ZE STATISTIK NÁVŠTĚVNOSTI SEMINÁŘ K SOUTĚŽI PARÁDNÍ WEB 18. ÚNOR 2015 Ing. Kamil Válek, tajemník.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
_ KOMUNIKAČNÍ A MEDIÁLNÍ STRATEGIE KAMPANĚ NA 1.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Rozdělení software podle účelu 2
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
Webové portály LDS/MDS
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Profesionální nástroj pro sledování a analýzu návštěvnosti vašich internetových stránek w w w. n a v r c h o l u. c z Pokračování » [ klik / enter / spacebar ]

w w w. n a v r c h o l u. c z  podrobné statistiky návštěvnosti Sledujeme počet návštěvníků, návštěv, unikátních IP adres, nebo zobrazených stránek, nejčastěji zobrazené stránky, rekordní hodnoty návštěvnosti.  detailní informace o chování návštěvníků Evidujeme vstupní a výstupní stránky, cesty, kterými se návštěvníci ubírají, čas strávený na webu, z jakých stránek a vyhledávačů návštěvníci přicházejí, jaká klíčová slova hledají, z jakých zemí pocházejí a které jazyky preferují atd.  konkrétní údaje o technickém vybavení návštěvníků Analyzujeme operační systémy, typy prohlížečů, barevnou hloubku a rozlišení obrazovky, včetně dalších technických specifikací návštěvníků jako např. podpora technologií Flash, JavaScriptu, cookies atd.  rychlá, spolehlivá a snadno dostupná data Měření probíhá on-line, výsledky jsou k dispozici prostřednictvím Internetu kdykoliv bez potřeby speciálního technického vybavení (stačí běžný internetový prohlížeč).  přehledné a názorné uspořádání statistik Různé typy grafů a tabulek srozumitelná navigace, uživatelské filtry a příjemný design poskytují snadnou orientaci mezi jednotivými statistikami a v různých časových obdobích (den, týden, měsíc, rok).  katalog a žebříček zaregistrovaných webů Všechny weby jsou roztříděny do přehledného tématického katalogu a podle návštěvnosti řazeny v žebříčcích, které umožňují vzájemné porovnání návštěvnosti a také výraznější prezentaci vašich stránek. Pokračování » [ klik / enter / spacebar ] Metodika zpracování dat vychází z doporučení mezinárodní organizace IF ABC. NAVRCHOLU.cz nabízí

w w w. n a v r c h o l u. c z  Tarif Lite Jedná se o základní variantu, která je nabízena zdarma. Tento tarif je určen zejména pro osobní stránky či nekomerční prezentace, jejichž provozovatelům stačí základní přehled o návštěvnosti. Jeho bezplatné využívání je omezeno na stránky s maximální návštěvností do zobrazených stránek měsíčně, nad tímto limitem je tarif zpoplatněn. Ceny jsou uvedeny bez DPH Pokračování » [ klik / enter / spacebar ] Tarif Lite Obsahuje základní statistiky, mimo jiné:  Přehled odkazovačů  Počet návštěvníků, návštěv, unikátních IP adres a zobrazených stránek  Výčet zobrazovaných stránek  Přehled IP adres návštěvníků  Operační systémy a prohlížeče návštěvníků.  Počítače návštěvníků dle jejich zemí a kontinentů  Ceník tarifu Lite Zobrazených stránek za měsíc Cena za měsíc Sleva při platbě na 3 měsíce PoznámkaSleva při platbě na 6 měsíců Sleva při platbě na 12 měsíců do Kč 5% 10% Min. čtvrtletní platba do Kč 5% 10% do Kč 2% 5% 10% do Kč 2% 5% 10% nad Dohodou Ceny jsou uvedeny bez DPH Každý nově zaregistrovaný web získává profesionální tarif Platinum po dobu 30 dnů od registrace ZDARMA

w w w. n a v r c h o l u. c z Každý nově zaregistrovaný web získává profesionální tarif Platinum po dobu 30 dnů od registrace ZDARMA Pokračování » [ klik / enter / spacebar ]  Ceník tarifu Profi Zobrazených stránek za měsíc Cena za měsíc Sleva při platbě na 3 měsíce PoznámkaSleva při platbě na 6 měsíců Sleva při platbě na 12 měsíců do Kč 5% 10% Min. čtvrtletní platba do Kč 5% 10% Min. čtvrtletní platba do Kč 2% 5% 10% do Kč 2% 5% 10% do Kč 2% 5% 10% do Kč 2% 5% 10% do Kč 2% 5% 10% nad Dohodou Ceny jsou uvedeny bez DPH Tarif Profi :  Tarif Profi Je určen především provozovatelům malých a středních webů. Za cenu přijatelnou pro každého poskytuje vyčerpávající informace o návštěvnosti a návštěvnících internetových stránek.  Přehled odkazovačů, odkazujících vyhledávačů a katalogů nejčastěji hledaných slov a frází  Roční historii veškerých statistik Oproti tarifu Lite obsahuje navíc mimo jiné:  Přehled počtu barev, které je schopen zobrazit monitor návštěvníků, rozlišení monitorů a šířek oken prohlížečů atd.  Cesty návštěvníků po webu, vstupní a výstupní body  Čas strávený na webu a na jedné stránce, počet stránek shlédnutých za návštěvu  Garantovanou odpověď technické podpory na do 24 hodin Každý nově zaregistrovaný web získává profesionální tarif Platinum po dobu 30 dnů od registrace ZDARMA

 Ceník tarifu Platinum Zobrazených stránek za měsíc Cena za měsíc Sleva při platbě na 3 měsíce PoznámkaSleva při platbě na 6 měsíců Sleva při platbě na 12 měsíců do Kč 2 % 5% 10% do Kč 2% 5% 10% nad Dohodou Ceny jsou uvedeny bez DPH do Kč 5% 10% Min. čtvrtletní platba do Kč 2 % 5% 10% do Kč 2 % 5% 10% do Kč 2 % 5% 10% do Kč 2 % 5% 10% Každý nově zaregistrovaný web získává profesionální tarif Platinum po dobu 30 dnů od registrace ZDARMA w w w. n a v r c h o l u. c z Pokračování » [ klik / enter / spacebar ]  Tarif Platinum Je určen provozovatelům velkých a rozsáhlých webů, on-line obchodů a e-byznys aplikací, u nichž je nezbytně nutné znát přesné složení návštěvníků a způsoby jejich chování na webu. Tarif Platinum :  Neomezenou historii veškerých statistik Oproti verzi Profi obsahuje navíc mimo jiné:  Technické vybavení návštěvníků, tj. podpora technologií Flash, Java, JavaScript, cookies  Rozdělení návštěvníků dle regionu ČR  Způsob a poskytovatel připojení k Internetu  Přehledný měsíční report  Operační systémy a prohlížeče dělené dle jejich verzí  Technickou podporu po telefonu

Individuální program w w w. n a v r c h o l u. c z Pokračování » [ klik / enter / spacebar ]  Individuální program Pomůžeme vám dokonale prověřit funkčnost vašeho webu, úspěšnost marketingových textů a nástrojů, návratnost vašich finančních Prostředků vložených do provozu webu. Můžete si nechat sestavit statistiky přesně dle vašich požadavků nebo se zaměřit např. na Jednu z následujících oblastí: Je určen všem, kteří potřebují vytěžit ze sledování návštěvnosti skutečně maximum možných konkrétních údajů zpracovaných dle specifických požadavků.  Kdo jsou moji návštěvníci… …aneb ověření cílových skupin webu  Jak se na webu návštěvníci chovají… …aneb ověření funkčnosti webu  Jaké jsou zdroje návštěvnosti webu… …aneb ověření úspěšnosti reklamy a propagace webu  Konverzní poměr… …aneb ověření úspěšnosti v získávání zákazníků  Jaký je vývoj návštěvnosti… …aneb ověření dlouhodobé úspěšnosti webu

w w w. n a v r c h o l u. c z Pokračování » [ klik / enter / spacebar ] Významní zákazníci NAVRCHOLU.CZ:  Armáda ČR  Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR  Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR  Ministerstvo zahraničních věcí ČR  Ministerstvo životního prostředí ČR  Parlament ČR - Poslanecká sněmovna Veřejný sektor  Portál Informačního centra o NATO  AAA AUTO  Autosalon Klokočka  Borland  Česká pojišťovna  Evropská databanka  GRISOFT (Antivirový systém AVG)  HC Sparta Praha  HVB Bank Czech Republic  Software 602  Sreality.cz (Seznam.cz) Firemní zákazníci  Auto.cz  Rodinný pivovar Bernard  Zdravotní pojišťovna META-ALIANCE  Auto-ESA a mnoho dalších…

w w w. n a v r c h o l u. c z Provozovatelem NAVRCHOLU.CZ je Internet Info, s. r. o. Společnost Internet Info, s. r. o., provozuje v českém Internetu 10 obsahových serverů, mezi než patří například Lupa, Měšec, Root, Navrcholu, Slunečnice a další. Pod značkou Dobrý web se také věnuje konzultacím v oblasti webových služeb. V posledních třech letech se pravidelně umisťuje v přehledu nejrychleji rostoucích technologických firem ve střední a východní Evropě FAST 50, dvakrát dokonce na prvním místě v rámci České republiky. Internet Info, s. r. o. Durychova 101, Praha 4, Tel.: , fax: Kontakt: Pokračování » [ klik / enter / spacebar ] Klára Rožková Sales representative Durychova 101, Praha 4, Tel: Info NAVRCHOLU.CZ