Postup při hlášení pojistných událostí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z podkladů ČRDM upraveno pro potřeby SH ČMS
Advertisements

HLÁŠENÍ ÚRAZU POSTUP.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Pojistný program pro členy Federace vozmistrů
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
SEMINÁŘ POJIŠTĚNÍ a LIKVIDACE POJISTNÝCH UDÁLOSTÍ PRAHA,
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU ZÁKLADNÍ INFORMACE KE SMLOUVĚ část III.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
T-1 Úvod do teorie pojištění firem
ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ administrace.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Založení fiktivní firmy.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Založení a vznik Fiktivní firmy
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
TRENDY A BUDOUCNOST FINANČNÍHO PORADENSTVÍ V EVROPĚ 9.ŘÍJEN 2013 Ing. Tomáš Síkora, MBA, výkonný ředitel VYBRANÉ DOPADY NOZ DO POJIŠŤOVNICTVÍ.
INVENTARIZACE ZÁSOB březen 2014VY_32_INOVACE_UCE_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Jitka Honková, Ing. Martina.
Struktura personální směrnice
Pojištění odpovědnosti za škodu II.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Markéta Štíbrová Ondřej Vaníček Veronika Kamenická
…zabezpečování pohledávek … aneb principy pojištění pohledávek Ing. Martin Růžička Country Manager Coface v ČR
Generali pojišťovna Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při výkonu zaměstnání.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Vlasta Švachová Datum: Název: VY_32_INOVACE_
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_14_GRAMOTNOST Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO164 Název.
Zprostředkovatelé v pojišťovnictví
Právní aspekty podnikání pojišťoven
Likvidace pojistné události
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_33_08 NázevŠkodní a pojistné události Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický celekPojišťovnictví.
Komerční pojišťovna.
ÚVOD DO POJIŠŤOVNICTVÍ
Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)
1 Pracovní úrazy Pracovní úrazy : Zaměstnavatel je povinen vést příslušnou evidenci pracovních úrazů v souladu s nařízením vlády č. 201/2010.
Ing. František Řezáč, Ph.D. Mgr. Silvie Kafková Masarykova univerzita Pojistné události.
Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita Právní aspekty podnikání pojišťoven.
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 6 POJISTNĚ TECHNICKÉ REZERVY. POJEM PTR Pojistně technické rezervy je terminus technicus pro peníze, o kterých pojistitel (pojišťovna)
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistitel pojistníkovi.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 6. dubna 2016.
Aon Stach Česká republika 0 Využití pojišťovacího makléře na pojistném trhu V Praze dne Ing. Pavel Hendrych Aon Stach Česká republika, spol.
Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
Kontrolní poznatky z výkonu veřejnosprávních kontrol OKP KrÚ JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských PO –
LIKVIDACE POJISTNÝCH UDÁLOSTÍ PROJEKT POJIŠTĚNÍ SČMBD Sloužíme Vám s radostí.
1 Mgr. Ing. Bc. Radek Neděla. Odpovědnost za škodu Odpovědnost zaměstnavatele = objektivní; předpoklady vzniku: - vznik škody, - protiprávní jednání nebo.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Ing. Michaela Stříbrná.
1 Pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost Václav Albert
Téma 4 Zdanění příjmů ze závislé činnosti  Zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů,  Zákon č. 337/1992 sb., o správě daní a poplatků.
. KEY INVESTMENTS neboli SMLOUVA O OBHOSPODAŘOVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ MČ PRAHA 10 A DIVERZIFIKACI RIZIK
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Prevence a boj proti pojistnému podvodu v ČR a ve světě, pojistné podvody v oblasti motorových vozidel Vypracovali: Lenka Papoušková Roman Pašek Roman.
[ 1 ] MUDr. Jana Mladá; Oddělení farmakovigilance Inspekce FV systému © 2011 Státní ústav kontrolu léčiv.
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Pojištění BYTOVÝCH DOMŮ
Obecné otázky pojišťovacího práva
Podnikatelské profese v oblasti finančněprávních služeb
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Seminář – změny rámcové pojistné smlouvy „ pojištění v rámci projektu SČMBD“ Vždy ve Vašem zájmu.
Pojistná smlouva č Pojištění pro případ úrazu
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
Šetření mimořádných událostí v drážní dopravě
OZNÁMENÍ ÚRAZU POSTUP.
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení dubna 2019, Praha.
Transkript prezentace:

Postup při hlášení pojistných událostí

Postup při hlášení a řešení pojistných událostí Od 1.1.2014 - ABACCUS FINANCE – partner pro hlášení a řešení škodných událostí Základní zásady: Hlášení o škodě se podává výhradně prostřednictvím Oddělení likvidace pojistných událostí - Abaccus finance, s.r.o. kontaktní e-mail: likvidace@abaccusfinance.cz Nikdy neuznávejte zavinění škody, ani ústně, ani písemně, bez předchozí konzultace se zástupcem Abaccus finance, s.r.o. Prokázání zavinění a výše škody je vždy na poškozeném (zaměstnavateli). Pokud uznáte zavinění bez výše uvedeného, může na Vás zaměstnavatel požadovat náhradu škody a pojistitel může odmítnut plnění nebo neuzná viníka.

Postup při hlášení a řešení pojistných událostí Podklady k řešení pojistné události vždy zasílat na oddělení likvidace PU společnosti Abaccus finance,s.r.o. Adresa: Abaccus Finance, s.r.o. Oddělení likvidace pojistných událostí Rubeška 393/7, PRAHA 9, 190 00 Všechny podklady budou posouzeny likvidátorem a případné chyby nebo nepřesnosti se vrací zpět. Chybný dokument zaslaný přímo pojistiteli může být příčinou neplnění náhrady škody.

Postup při hlášení a řešení pojistných událostí Škodu nahlásíte na e-mailovou adresu likvidace@abaccusfinance.cz Současně s tím nahlásíte škodnou událost presidiu FV, kde Vám budou poskytnuty základní informace. Na základě tohoto předběžného hlášení obdržíte zpět pokyny k dalšímu postupu řešení PU Veškerou dokumentaci k PU dle pokynů předáváte na oddělení likvidace Abaccus finance Nikdy nezasílejte žádné podklad ani zápisy či prohlášení přímo pojistiteli (Maxima Pojišťovna) V případě, že by byly chybné, není možné chybu napravit či odstranit.