Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Systém vzdělávání vzdělavatelů dospělých
Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
Zkušenosti s CMS Moodle na OPF SU František Koliba prezentace: Petr Korviny.
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
E-learningové kurzy BC Primary Essentials TKT Essentials Learning Technologies for the Classroom CLIL Essentials.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově.
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost číslo prioritní osy 7.1 název osy: Počáteční vzdělávání Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko.
Distanční studium na OPF SU František Koliba Petr Korviny.
Hana Landová Univerzita Karlova v Praze, ÚISK Zdeňka Civínová
Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
E-learning ve výuce na SŠ
Zkušenosti s elektronickou podporou výuky
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Petr Korviny SCO 2007 Brno Usnadnění tvorby elektronických studijních textů pro distanční vzdělávání Petr Korviny
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Podpora informačního vzdělávání na ČZU v Praze: výsledky grantu PhDr. Hana Landová SIC ČZU v Praze IVIG 2005, Praha, 22.září.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Učme se nově Souhrnné informace o projektu. Základní údaje Název projektu:Učme se nově Registrační číslo:CZ.1.07/1.1.04/ Název operačního programu:
ELearning 2007 On-line kurz Tvorba distančních studijních textů Petr Korviny.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
CMS Moodle Petr Korviny Témata příspěvku úvod o CMS Moodle úvod o CMS Moodle tvorba kurzu tvorba kurzu správa kurzu (z pohledu lektora,
2. LMS Unifor. E-learning vzdělávací proces, využívající informační a komunikační technologie k tvorbě kurzů, k distribuci studijního obsahu, komunikaci.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
E-learningové aktivity na MU Luděk Matyska
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
Tvorba e-learningových kurzů v LMS Moodle
Ediční a publikační činnost na UK
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
E-learning z druhé strany: pohled studentů Jiří Zounek Ústav pedagogických věd FF MU A. Nováka Brno
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Základní problémy realizace eLearningového systému Roman Malo Ústav informatiky PEF MZLU v Brně.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
Vítáme Vás na pilotním ověření e-learningového vzdělávacího programu.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
1 Výsledky učení a novela zákona o VŠ seminář Impuls , AVU Tomáš Fliegl odbor vysokých škol, MŠMT.
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Efektivní Knowledge management
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Plánování prvních kroků
Závěrečná konference projektu
Jméno učitele | číslo kurzu
Název operačního programu:
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Transkript prezentace:

Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost číslo prioritní osy 7.1 název osy: Počáteční vzdělávání Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.

Dotazník pro studenty Cíl: zjištění spokojenosti studentů s úrovní přednášek a seminářů,pořádaných v rámci projektu „Učme se podnikat!“ Očekáváme: zjištění nač bychom měli klást větší důraz, co by studenty zajímalo, co by jim pomohlo při rozhodování o volbě budoucího povolání.

Dotazník pro studenty Obsahuje 15 otázek, zaměřených na spokojenost studentů s kurzy, tématy, zjištění zájmu studentů o jednotlivá témata, včetně snahy o zjištění, zda realizace kurzů může studentovi pomoci při jeho dalším uplatnění na trhu práce nebo při dalším studiu.

Cíl Dotazník pro pedagogy zjistit Váš názor na projekt „Učme se podnikat!“ jednotlivé prezentované moduly přístup lektorů potřebnost tématu možnost Vaší případné metodické pomoci studentům při přípravě jejich podnikatelských záměrů.

Dotazník pro pedagogy Obsahuje 9 otázek, zaměřených na názor pedagogů na jednotlivá prezentovaná témata, jejich potřebnost a význam. Dále na možnou pomoc studentům při přípravě na budoucí povolání nebo studium a ochotu spolupráce při tvorbě podnikatelských záměrů.

Webové stránky projektu www.ucmesepodnikat.cz

MOODLE (přístup z webových stránek projektu) Studijní materiály, e-learningové testy a posléze diskuzní fórum bude studentům a učitelům přístupné prostřednictvím nástroje MOODLE: http://moodle.cz// softwarový nástroj pro tvorbu výukových systémů a elektronických kurzů v prostředí internetu je považován za standard, současně je využíván mnoha školami v České republice Autoři kurzů mají v Moodle k dispozici řadu modulů, tedy stavebních kamenů kurzu, z nichž sestavují jeho obsah V prostředí MOODLE budeme využívat zejména: studijní materiály ke stažení diskusní fóra s možností odebírání příspěvků e-mailem zadávání úkolů účastníkům kurzu automaticky vyhodnocované testy složené z různých typů testových úloh Přístup bude umožněn registrovaným učitelům a studentům na základě přidělení jména a hesla

MOODLE přístup z www.ucmesepodnikat.cz/vyuka úvodní stránka MOODLE

MOODLE přístup z www.ucmesepodnikat.cz/vyuka Přihlášení

MOODLE přístup z www.ucmesepodnikat.cz/vyuka Ukázka testu

MOODLE přístup z www. ucmesepodnikat MOODLE přístup z www.ucmesepodnikat.cz/vyuka Zobrazení pro studenty k zápisu do kurzu

e-mail: manager@lagpodralsko.com Děkujeme za pozornost! PhDr. Dagmar Strnadová Miroslava Váradiová Jindřich Šolc LAG Podralsko o.s. tel.: +420 774 400 397 e-mail: manager@lagpodralsko.com