SUREBET – jistá sázka V této jednoduché prezentaci se dovíte. Proč surebet? Jak surebet? A hlavně proč u nás surebet?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
1. cvičení úrokování.
Složené úrokování.
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
Finanční matematika.
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Mikroekonomie I Měnový kurz Ing. Vojtěch JindraIng. Vojtěch Jindra Katedra ekonomie (KE)Katedra ekonomie (KE)
KOMBINACE Mgr. Hana Križanová
Ekonomická gramotnost Bankovní hádanka. Předpokládejme, že veškeré bankovní a obchodní transakce v následující hádance proběhnou během jednoho měsíce.
Akcie téma „Finanční produkty“
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
Přehlídka nejlepších podnikatelských záměrů. Druh a předmět činnosti Průzkum trhu a marketingový plán Obchodní strategie Finanční plán Přehlídka nejlepších.
TEORIE HER II.
Nástroje finančního trhu
Základy financí 3. hodina.
Zlatá střední cesta aneb Vyvážené investiční řešení
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s. CIFA forum PRAHA duben 2008 Investiční příležitosti.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 1. srpna 2012 Název: VY_62_INOVACE_1.2.4.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?
Siemens Enterprise Communications Ondřej Nový Key Account Manager Siemens Enterprise Communications, s.r.o. Praha, Siemens Enterprise Communications.
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
1 Zajištěné investice - jistota má svoji cenu Dámský investiční klub Petr Valenta ředitel odboru řízení produktů finančních trhů ČS.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Vraťme český fotbal tam, kam patří! Radost ze hry, týmového ducha, hry fair play!
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
DEFINICE CÍLŮ A PRIORIT KALKULACE ZDROJŮ INVESTOVÁNÍ SPOŘENÍ INFLACE-KUPNÍ SÍLA PENĚZ TYPICKÉ CÍLE FINANČNÍHO PLÁNOVÁNÍ RIZIKA Finanční plánování – cesta.
Investice Kudy vlastně putují peníze FINANČNÍ GRAMOTNOST.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno.
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule Trh kapitálu II.  Výnosová míra z kapitálu.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_11_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Přijď království tvé… Kam?. Mnoho knih na téma manželství, výchova dětí Nakládání s majetkem je „Časovaná bomba“ v církvi i ve společnosti.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
ZÁKLADY FINANČNÍ MATEMATIKY
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Volba mezi současnou a budoucí spotřebou
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 26.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
11 Osobní finance a investování. 2 Osobní finanční plánování Smyslem osobního finančního plánování je ujasnit si: budoucí osobní a rodinné.
Hazardní hry 3. ledna 2014 VY_42_INOVACE_190231
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Finanční matematika 8. (finanční gramotnost) Síla složeného úrokování.
1 Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0206 Název vzdělávacího materiálu: Vkladové služby bank Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

SUREBET – jistá sázka V této jednoduché prezentaci se dovíte. Proč surebet? Jak surebet? A hlavně proč u nás surebet?

Co jsou surebets? Surebets jsou jisté sázky, taky se používá pojem sportovní arbitráže. Při sportovních arbitráží nás nezajímá výsledek sportovní události. Vůbec nás nezajímá jak daný zápas dopadne, protože vždy vyhrajeme. Řekl bych spíš vždy získáme, protože surebety v žádném případě nelze nazývat sázením a výhrou. Vždy jde o investici a zisk. Zisk je u každé příležitosti zaručený!!!

Jak je to možné? Jednoduše, protože žádná sázková kancelář nemá stejné kurzy jako konkurence. Jsou téměř stejné, ale ne úplně stejné a právě na rozdílu těchto kurzů profitujeme. I minimální rozdíl kurzů může generovat nějaké to procento zisku. Surebetů se zhodnocením 1-2% se dají najít denně desítky. Někdy je možné najít rozdílný kurz, který generuje až 20%.

Možné rizika surebetu! 1. Bann- zavření nebo omezení účtu u některé sázkové kanceláře (bann může přijít, ale máme strategii sázení, kterou tuto možnost minimalizujeme) 2. Ztráta části kapitálu (U mnoha lidí kteří se do surebetu pustí k tomu opravdu dojde, u nás je ztráta kapitálu vyloučená)

BANN – zavření účtu Sázkové kanceláře se snaží najít spekulativní sázkaře a následně jim účet buď zavřít a nebo je limitovat vkladem. Jsou ovšem sázkové kanceláře, které surebety lidem přímo nabízí a nelimitují je vkladem. Naše strategie spočívá v tom, že dáváme denně víc surebetů za menší vklady a nepřevádíme peníze po každé sázkové příležitosti, zpět do peněženky. Tím na sebe zbytečně neupozorňujeme Samozřejmě, že pokud se sázková příležitost najde u sázkovek, které nás nelimitují, tak tam prolejeme pokud možno co největší částku. V případě, že nějaký bann přece jen příjde, tak jsme připraveni reagovat založením nového účtu a nebo se zaměříme na jiné sázkovky. Solidních sázkovek jsou na trhu stovky. Časem bychom chtěli přejít jen mezi sázkovky, které nás nebudou limitovat. Už teď máme plán na sázkovky, které nás nelimitují, teda pokud nebereme limit 30000 Euro na sázku. Např. http://www.pinnaclesports.com/betting-promotions/winners-welcome.aspx?ico=home&icl=box3

Ztráta části kapitálu U lidí kteří se do arbitráží pustí bezhlavě k tomu opravdu dochází. Sportovní arbitráže jsou jednoduchá forma zhodnocení peněz, je ovšem nutné si dobře nastudovat podmínky a pravidla daných sázkových kanceláří. Arbitráž se musí vsadit vždy u sázkovek které mají stejné podmínky. Pokud například člověk investuje při rozdílných podmínkách, pak může přijít i o polovinu investované částky. Například u tenisu při skreči má některá sázkovka v pravidlech, že vrací vklad a jiná vyhodnotí sázku jako proběhlou. Pokud skrečuje hráč na kterého máte danou sázku u sázkovky, která bere zápas za proběhlí tak u ní prohráváte a druhá která vrací vklad vám pouze vrátí vklad, takže přicházíte o cca 50% vsazené částky. V případě že to bude obráceně, tak získáte 50%, ale my nejsme sázkaři. Jsme obchodníci, takže takové arbitráži se z daleka vyhneme a jednotlivé arbitráže sázíme jen u sázkovek, které mají stejné podmínky. Pak není možné přijít ani o jednu korunu. Nechceme si vsadit, chceme investovat a mít zaručený zisk!!!!!

Jaké je měsíční procento zhodnocení? Na tuhle otázku není možné jednoznačně odpovědět. Vše záleží na tom kolik příležitostí se za měsíc stihne podat, za jaký kapitál a s jakým procentem zhodnocení. Jediné co se dá říct je že zhodnocení je jisté. Pokud by se našla příležitost každý den třeba mezi sázkovkou Pinnacle a Betfair, pak by měsíční zhodnocení bylo hodně velké. Řekl bych až někde k 40%. Ovšem mezi těmito sázkovkami je možné příležitost, která generuje zisk najít jen jednou za čas, ale pracujeme na programu, který nám v tom pomůže. Jsme realisti a pro zatím denní sázka může být někde kolem 200 000kč a to v osmi sázkových příležitostí. Takže zhodnocení kapitálu 1 000 000kč může být měsíčně někde kolem 7%.

Příklad arbitráže Sázka na fotbal francouzský pohár Creteil – Metz 9. prosinec. Sázka na výhru domácích u sázkové kanceláře MYBET, kurz 2,5, remíza u PINNACLU kurz 3,36 a výhra hostů rovněž u PINNACLU kurz 3,52. Při vsazení kapitálu 100 000kč v poměru Výhra domácích 40 738kč, na remízu 30 492kč a na výhru hostů 28 770kč. Bude výhra při jakémkoliv výsledku 101 844kč. To je čistý zisk 1 844kč (1,84% zhodnocení vkladu)

MYBET

PINNACLE

Proč se přidat k nám? Jsme skupinka lidí, která má v tomto oboru velké zkušenosti. Vyhledávání surebetů a zdokonalování systému věnujeme veškerý svůj čas. V našem týmu je jeden přední trader, který obchoduje na sázkové burze nejen u betfairu. Jeho zkušenosti nám při získání většího kapitálu pomůžou obchodovat surebety právě u betfairu, kde nejsme nijak limitováni. Další členové týmu mají VIP účty u některých běžných sázkových kanceláří, takže tam rovněž nejsme limitováni vkladem, nebo nějakým BANNEM.

Jeden z našich pomocníků při porovnávání kurzů

Kontakt V případě, že se chcete na něco zeptat, popřípadě se k nám přidat , pak mě neváhejte kontaktovat na tel. 604848497, popř. email praceskurzy@gmail.com