Návod jak vydělat pro ty, co byli první u toho.  Co má v životě největší smysl?  PRACHY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Od celosvětově největší sítě odborníků na online marketing Web. Vyhledávače. Sociální média. Mobil. Jednoduše. 600 dní, které změnily svět internetu Milan.
Advertisements

1. cvičení úrokování.
Ponoř se do modra ….
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Tento dokument pošlete svým přátelům,rodičům i prarodičům.
Čínské pořekadlo.
Peníze.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
školení internetového vyhledávače
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Manažerské informační systémy Ing. Dagmar Řešetková
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Internetové servery Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Základy informatiky Internet Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Základy práce s počítačem – lekce V.
SmartPhone start - Apple iPhone
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Sdružení Klfree.net1 INFORMAČNÍ SCHŮZKA. Sdružení Klfree.net2 Co je sdružení KLFREE.NET Jsme neziskové zájmové sdružení. Naším zájmem je umožnit členům.
Vyhledávání a analýza dat na internetu 1 Doporučený vyhledávač:
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Informace a Internet Bohumil Bareš. Informace V nejobecnějším smyslu je informace chápána jako údaj o reálném prostředí, o jeho stavu a procesech v něm.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Chování spotřebitele, výrobci, efektivnost
Optimalizace pro vyhledávače SEO Adam Kratochvíl EI4.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
SURSUM Naše parta Naše parta Cesta k táboru Cesta k táboru  Najdete misku v potoce?  Jasně že jo… čím víc lidí, tím víc rukou.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Internet Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Jak hledat co nejefektivněji na internetu? Referát Počítačová gramotnost II. Věra Anthová,
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
INTERNET.
IP kamery Instalace + použití. Obsah prezentace Typy a rozdělení Postup instalace Oživení – vyhledání kamer Oživení – spuštění sledovacího programu Závěr.
INTERNET INFORMATIKA 5. TŘÍDA. Internet si volně můžeme vyložit jako sít, která vzájemně propojuje počítače po celém světě. Někdy se také internet označuje.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Počítačové sítě Katharina Kočí.
Ekonomie 1 Magistři Šestá přednáška Lidský a sociální kapitál, princip přenesené ceny.
Internet a informace MIS - Manažerské informační systémy Internet a informace Ing. Jan Luhan
Sítě - nástin 5. AG. Sítě Abychom pochopili princip internetu, nesmíme se zapomenout pobavit o sítích. Abychom pochopili princip internetu, nesmíme se.
Ponoř se do modra …
Užitečné stránky.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
Pojmy internetu - test Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2013.
Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Pojmy internetu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2012.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_17_Obsah ové zprávy Téma: Obsah ové zprávy.
Evropské zajímavosti.
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
Návrh IP adres a tvorba podsítí
Irské štěstí.
Adresace v Internetu (1)
Název produktu.
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
Přednášky z Distribuovaných systémů
VŠE O PENĚZÍCH..
10 „zadečků“ pro Tebe.
Transkript prezentace:

Návod jak vydělat pro ty, co byli první u toho

 Co má v životě největší smysl?  PRACHY

 Založím co možná nejstarší internetovou službu  Ukecám ostatní, aby mi poslali peníze

 Fáze I  Obsazuju servery  Fáze II  Zakládám služby  Inkasuju peníze  Servery budu mít možnost dokoupit (za strašlivě lichvářských podmínek)

 Kabel = provaz  Vždy musím být na kabelu  Začínám z centrály, je natažená páteřní síť  Z kabelu můžu odbočit nebo využít už udělanou odbočku  Servery = stromy  Ovážu strom  Zapamatuju IP  Běžím se zaregistrovat

 50 let (50x3 minuty)  Za každý rok inkasuju peníze dle služeb  Stav sleduju na projektoru

 Založit službu  Zrušit službu  Koupit server  Prodat někomu server  Poslat někomu peníze

 Sebe plus 0-2 další lidi  Ale pozor, v té kombinaci už nesmíme mít službu  Volné servery  Název služby  Její typ  Certifikát  Co možná nejlepší  Rozmyšlené rozdělení výnosů  Formulář

 Chvilka pro matematiky  Příklad  Vyhledávače vynesou 1300  Altavista je 3x3  Google je 2x2  Altavista dostane 900, Google dostane 400  Rozdělí se to mezi zakladatele

…teda na servery