Andrea Škodová a Jitka Beková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tak v tomto objektu pracujeme
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
Školní výlet = 2013 Simča Urbanová Simča Weissbergerová Kája Rettková
Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Sloveso BÝT – minulý čas
Sloveso BÝT – přítomný čas
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Vědět vs. znát Fill in the blanks with the appropriate forms of vědět (to know a fact) or znát (to be familiar with), depending on the context. Vzor: Sestra.
Na š e men ší pařba :) ….. Tento den začal v naší škole… … a pokračoval v Dělnickém domě.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_489_Druhy zájmen 2 AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Žákovská prezentace Školní dílo
Seminář: Moc peněz (Cashflow). Peníze stále protékají životem každého z nás…
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_02
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
ICT 2 – 3 – HUDEBNÍ VÝCHOVA – hudební rytmus
Ochrana majetku Petr Machala.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Noc páťaku ANDREA TURKOVÁ. ÚVOD  Dne jsme spali ve škole. Šli jsme i do kina kosmos na Rio 2 v 3D.Byla to sranda měli jsme na očich 3Dbrýle.
V první části bych vás chtěl provést kytarovým světem. Uvidíte mnoho zajímavých kytar na různé styly hudby Druhů kytar je mnoho a jejich jmenování by.
Přeložte zájmena: Translate the Pronouns In each of the following sentences, translate the English pronouns into Czech. Possible variants will be displayed.
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
Po n ě kolika letech nás 9. dubna 2015 navštívila se svým výchovným programem hudební cimbálová skupina „RÉVA“. Po p ř edstavení jednotlivých č len ů skupiny.
O NÁS smlouvy Naše auta v Jablonci nad Nisou Ulice-Arbesova 440.
Perníková chaloupka aneb
Na otázku čím se zabývá Probační a mediační služba jsme se ptali na několika místech několika lidí.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Školní parlament 2014/15.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
VY_22_INOVACE_45 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. Happy birthday! 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Presents 1.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Naše skupina: Šampónci Jakub Štrejl, Dan Marek, Klára Stöhrová, Robin Horák, \Honza Mužák, Andrea Křížová, Denis Samko, Veronika Mocková Projekt Klíčení.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
Tance Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Renáta Jehličková Název: VY_32_INOVACE_09_C_14_TANCE Téma: HUDEBNÍ NAUKA Číslo projektu:
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV : VY_32_INOVACE_27_07_HV6_Skála AUTOR : Mgr. Aleš Skála TÉMA : Píseň a její hudební forma Základní škola.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
The General Presents Přání k vánocům.
The General Presents Přání k vánocům.
O huse Klipart MS Office.
dotazníkové šetření KLIMA ŠKOLY
Punk Mikuláš Šťastný.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Český jazyk 6. ročník ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Jiřina Homolová
Tradiční slavnost před Velikonocemi v Pardubičkách
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
Naše 7 Třída.
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
MUZIKANTI.
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
The General Presents PŘÁNÍ K VÁNOCŮM.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Návrat opeřeného hada – indiánské mýty a legendy
Exercise 1.
Ten little indians.
Transkript prezentace:

Andrea Škodová a Jitka Beková Hraní na láhve Andrea Škodová a Jitka Beková

Co se v tomto projektu dělá? V této skupině se žáci pokouší hrát rytmické melodie na láhve Cílem projektu je stvořit zajímavou hudební melodii Skupina dokazuje že na lahve se dají zahrát i velmi známé melodie např.: Happy birthday, in the jungle a mnoho dalších Melodie a písně se budou prezentovat na školní akademii (9.5.2011)

Interwiev se žáky Otázka položena Filipovi Bartošovi: Jaká je ve Vaší skupině spolupráce? „ Je tu výborná spolupráce! Je to chlouba naší skupiny“ (smích) Další otázka pro Zbyňka Plocara: Kolik se už zde rozbilo lahví  ? „Zatím se nám nerozbila ani jedna flaška, slušný ne?“ (smích) A společná otázka: Jaké je Vaše motto? „Když nefoukáš tak brzy dofoukáš“ (sborově) (smích)

Interwiev s paní učitelkou Jak jste spokojená se žáky? „ No, moc ne (smích) jsou hluční a neposlouchají“ Kolik je zde přibližně lahví na které hrajete? „Je to nevím… (přemíšlí) asi více než 100 lahví“ Co budete s lahvema dělat až skončí školní akademie? „Budou se reciklovat“

Fotogalerie Do dna! Paní učitelka sama! Dopít a zahrát! Opička se dostavila!