“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
ageLOC® Galvanic Body Trio
Věrnostní program.
Tomáš Křivka FPR ZČU Plzeň 07/05/2014
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Info k nové směrnici EuP o osvětlení domácností Havells Sylvania Březen 2009.
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
SKENEROVÉ BONUSY.
Pronájem skeneru.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI LETECKÉHO METEOROLOGICKÉHO PERSONÁLU Odbor letecké meteorologie,ČHMÚ, Praha 2013 HODNOCENÍ AMP V ROCE 2013.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Věrnostní klub - ČEDOK.
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
Trendy na trhu Volné radikály Oxidační stres Antioxidanty Doplněk stravy.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
Yekaterina Vanina Yelena Vanina Arina Kositskikh Maxim Kim.
HTML stránka – odkaz, zvýraznění textu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
Webové portály LDS/MDS
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
✓ Společnost Nu Skin získala za svůj Skener v roce 2005 American Business Award, jako nejinovativnější společnost. ✓ Společnost Nu Skin získala za Pharmanex.
SKENEROVÉ BONUSY.
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Poprodejní servis a náhradní díly
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Transkript prezentace:

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života

JVi OFICIÁLNÍ PLNÉ UVEDENÍ 1. března 2014

Představení nového produktu JVi Okořeňte “radostí ze života” také vlastní bytí prostřednictvím JVi: Unikátní evropské složení 9 běžných evropských druhů ovoce a zeleniny a 3 ´vznešené´ druhy ovoce Bohatý na vitamín C a měď – zdroj biotinu – a rovněž obsahující karotenoidy, přirozeně se vyskytující v těchto druzích ovoce a zeleniny. Vitamín C a měď přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem a normální funkci imunitního systému. Vitamín C, měď a biotin vzájemně podporují normální tvorbu kolagenu, normální pigmentaci kůže a udržení normální pokožky.

Uvedení JVi Oficiální a plné uvedení 1. března 2014 Dostupný na všech našich evropských trzích (s výjimkou Turecka) Je certifikován pro skener / hodnotu karotenoidů v kůži A my jsme si jím natolik jisti, že Vám nabízíme Garanci vrácení peněz (MBG)

Vytěžte z naší zaváděcí slevy! Běžná velkoobchodní cena JVi bude stanovena na CZK 1586 (bez DPH) nebo 73,60 PSV* Avšak speciálně pro uvedení Vám nabízíme 5% zaváděcí slevu* na všechny JVi objednávky zadané a zaplacené v období měsíce března, dubna a května 2014. * Kompletní přehled cen naleznete na posledním snímku. Tato 5% zaváděcí sleva platí také pro JVi ADR objednávky, ne však pro balíčky nebo sady, které JVi obsahují.

UKONČENÍ PRODEJE G3 A automatický převod g3 ADR na JVi ADR

Prodej g3 bude ukončen k 28. únoru roku 2014 Co dělat s g3 ADR objednávkami? JVi není náhradou za g3, sám o sobě byl vyvinut proto, aby lépe uspokojoval specifické potřeby evropských trhů. Ale i přesto si uvědomujeme, že jeho obsah nutričních hodnot odpovídá obsahu g3, a z toho důvodu … … jednoduše automaticky zaměníme všechny g3 ADR za JVi-ADR!* * 1. března 2014 převede Nu Skin automaticky veškeré Vaše g3 ADR objednávky, které budou 28. října 2014 stále platné, na JVi ADR objednávky.

Automatické převedení g3 ADR na JVi ADR Co pro to musíte udělat? Naprosto nic*! Toto automatické převedení ADR objednávek proběhne plně v kompetenci Nu Skin 1. března 2014*. Takže to pro Vás bude zcela bezstarostné. Extra bonus: Když se Vaše g3 ADR objednávka převede na JVi, automaticky budete těžit z naší JVi zaváděcí nabídky, stejně tak jako z 5% zaváděcí slevy! *POZNÁMKA: JVi přichází na trh za nižší cenu a také PSV bude nižší než je PSV pro g3, takže celková hodnota ADR PSV by mohla spadnout pod 100 PSV. Je-li to možné, Distributoři by měli učinit odpovídající kroky k zabránění možného dopadu na jejich provize a splnění měsíčních požadavků. Lidé, kteří si nepřejí automatické převedení na JVi, si budou muset změnit nastavení své ADR. Změny v ADR objednávkách musí být provedeny minimálně 5 pracovních dní před další plánovanou dodávkou.

Jvi ZAVÁDĚCÍ NABÍDKA Pro všechny březnové a dubnové JVi ADR objednávky

Ocenění Vašeho závazku Cítíme, že lidé, kteří prokázali naší společnosti a produktům takovou důvěru tím, že jsou připraveni začít rozběhnout ADR objednávky JVi hned po jeho uvedení, by měli být oceněni…

Značková sklenička pro ADR objednávky zdarma! Proto během prvních 2 měsíců po uvedení JVi … Nu Skin rozdává zdarma ZNAČKOVÉ SKLENIČKY JVi každému, kdo si objedná JVi prostřednictvím ADR* *Sklenice o obsahu 60 ml. Pouze pro ADR objednávky zadané a zaplacené během měsíce března nebo dubna 2014; nebo do vyprodání zásob. Nevztahuje se na objednávky JVi, které jsou součástí nějaké sady. Omezeno na sklenici (1) sklenici pro objednávku.

NOVÝ ADR BALÍČEK JVi - LifePak+ - Marine Omega

Všechny Vaše klíčové výživové doplňky v 1 ADR balíčku Nově v našem internetovém obchodě od 1. března 2014: JVi, LifePak+ a Marine Omega* spojují své síly: Objevte nový Essential Nutritionals ADR balíček Užijte si vzájemně se doplňující přínosy JVi, LifePak+ a Marine Omega*. Solidní výživový základ pro Vaši zdravou stravu a životní styl, a navíc za velmi zvýhodněnou cenu balíčku. * Marine Omega bude nahrazeno produktem Optimum Omega ve Švýcarsku a Finsku.

Zdvojnásobte své výhody! Navíc ke všemu dobrému, co tyto produkty s sebou přináší, si pamatujete, že rovněž získáte následující ADR výhody: Velmi zvýhodněnou cenu balíčku A všechny běžné výhody plynoucí z programu ADR EXTRA TIP: Objednejte si balíček Essential Nutritionals během března nebo dubna 2014 a vytěžte ze Zaváděcí nabídky.

Dopřejte si “Joie de Vivre”! Dostupný v našem internetovém obchodě od března 2014 Na všech evropských trzích s výjimkou Turecka. www.nuskin.com

1 balení obsahující 2x 750 ml láhev Velkoobchodní cena (bez DPH) Ceny JVi All prices shown are in EUR and without VAT 1 balení obsahující 2x 750 ml láhev Velkoobchodní cena (bez DPH) Velkoobchodní PSV Cena pro ADR (bez DPH) ADR PSV Zaváděcí cena s 5% slevou Od 1. března do 31. května 2014 CZK 1507 70 PSV CZK 1432 66,50 PSV Běžná cena Následně od 1. června 2014 CZK 1586 73,60 PSV