Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Advertisements

 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
P r o s t ě j o v v datech Olomoucký kraj obyvatel
Martin Pavlis Microsoft MVP.
Odhad komunikační situace III.. Pozorně si přečtěte uvedený text: Já možná jenom jedinou věc, která mě ještě napadá nad tímto materiálem, že si pořád.
Jak na to, aniž bychom se zničili
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Kupovat na splátky, nebo na úvěr ? Pokud si chceme pořídit nějakou věc nebo službu a nemáme na ni dostatek hotovosti, můžeme ji koupit na splátky nebo.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
K ráčíte a nevíte kam? O bcházíte věci místo abyste je překročili? U vidíte že se vše změní ! D éle už čekat nemusíte ! E voluce pokračuje ! L ežíte a.
Pravidelné zálohování dat
SDÍLENÍ DAT A STANDARDY základ integrace IS úřadu Prokop NOVÁK Úřad městské části Praha 1.
Jak vybírat povolání?. Jaká máme povolání?Víte, že…? Povolání nejsou stále stejná, vznikají, zanikají, mění se… Pro drtivou většinu povolání je nutné.
Jak vést diskuzi Zásady – rady - nebezpečí Výhody diskuze Společné dopracování se výsledku Společné dopracování se výsledku Odstranění pochybností a.
Jak vyjednávat o smlouvě a honoráři I. pro společnost JTP Roman Čiviš, A TREND.
Unie malých a středních podniků ČR Hospodářská komora ČR Přijetí eura v České republice Názor podnikatelů.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Elevator pitch/speach
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VODA.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Vyjednávání I sebelepší mezilidské vztahy nebo manažerské techniky nás čas od času nedokážou ochránit před střetem různých názorů, myšlenek nebo přístupů.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
MARKETING.
Regionální politika ČR a EU 2 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní investice.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Elevator Pitch Prezentace a současně odevzdání v písemné podobě bude probíhat ve dnech které jste si zvolili závazně.
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
MARKETINGOVÝ MIX.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Námitky Karel Jarušek, Fit Academy
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru

Aktivní naslouchání Nejdůležitější dovedností v procesu komunikace s partnerem je naslouchání.
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
Milí spolupracovníci a spolupracovnice, Pokračujte … Zúčastněte se proto této dotazníkové akce pro zaměstnance. Můžete posoudit Vaše potěšení z práce,
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 4: Marketingové řízení MSP.
Praktické cvičení Symptomy tlaku (stresu) (1) Prostudujte předložené symptomy tlaku Které z nich jste zaznamenali mezi zaměstnanci ve vaší společnosti?
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Systemický přístup Mgr. Věra Pucová. Základní charakteristika přístup orientovaný na změnu opak diagnostického přístupu typický přístup pro sociální práci.
Základy marketingu část 4. Ing. Monika Dobešová Univerzita Pardubice FEI Letní semestr 2012/2013.
ZOBRAZIT TENTO SNÍMEK:
Název společnosti Produkty a služby
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Čím chci být až vyrostu…
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
Nejdůležitější dovedností s partnerem je naslouchání.
Milí spolupracovníci a spolupracovnice,
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
WELLNESS POBYTY LÁZEŇSKÉ POBYTY. WELLNESS POBYT  Vhodný jako dárek pro: rodiče milence partnery manžele novomanžele důchodce a další kdo potřebuje trochu.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete domluvit schůzku za účelem probrání podrobností. To je hezké, ale nemáme zájem. Ale tato nabídka je opravdu výhodná a můžete ušetřit náklady. To je sice možné, ale právě teď se nám to nehodí. Můžeme vám zavolat později? Nevolejte, zavoláme my vám.

Rozumím. Mohu se zeptat, proč nemáte zájem? Ehm… no prostě, že nemáme zájem. Aha, tím myslíte „nemáme zájem“ ve smyslu „myslím, že cena bude vysoká“ nebo „nevidím, kde je výhoda“, nebo třeba „teď zrovna nemám čas“? Víte, právě teď máme jiné priority. A týkají se „získání času“, „úspory nákladů“ nebo „zvýšení spokojenosti vás, vašich zaměstnanců nebo zákazníků? Ano, jedná se o naše zákazníky. V tom případě pevně věřím, že vás můžeme v této snaze podpořit. Kdy bychom se mohli sejít? Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete domluvit schůzku za účelem probrání podrobností. To je hezké, ale nemáme zájem.

Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete domluvit schůzku za účelem probrání podrobností. Obávám se, že cena je příliš vysoká. Ale na druhou stranu získáte opravdu hodnotné řešení. Ano, ale náš rozpočet na to nestačí. Chápu. Ale kdybychom si domluvili schůzku, mohli bychom se domluvit na slevě nebo zvláštních podmínkách. Děkuji, ale nemyslím si, že to bude nutné. Opravdu nemáte zájem? Opravdu ne.

Obávám se, že cena je příliš vysoká. Rozumím. Mohu se zeptat, ve srovnání s čím je cena vysoká? Ehm... no prostě příliš vysoká ve srovnání s naším rozpočtem. Takže pokud to chápu správně, cena není příliš vysoká, ale obáváte se, že pořízené řešení překročí váš rozpočet? Ano, tak nějak to je. To je zcela pochopitelné. Pokud si domluvíme schůzku, můžeme si vše společně vyjasnit. No vlastně, proč ne... Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete domluvit schůzku za účelem probrání podrobností.

Víte, právě teď to pro nás není prioritou. Myslím si, že by to mělo být prioritou, protože můžete ušetřit čas i peníze. Ale právě teď máme jiné starosti. A kdy myslíte, že bude správná doba na řešení této problematiky? To si budu muset ověřit interně. Souhlasím. Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete domluvit schůzku za účelem probrání podrobností. Takže co kdybychom vám zavolali příští týden a domluvili si schůzku?

Víte, právě teď to pro nás není prioritou. Rozumím. Pokud se mohu zeptat: jaké jsou tedy v současnosti vaše priority? Čas, peníze nebo spokojenost (viz scénář „Nemáme zájem“)? To je velmi dobrá otázka, ale těžko se na ni odpovídá. Chápu. Těžko, protože o nich rozhoduje více osob nebo protože mají mnoho aspektů? Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete domluvit schůzku za účelem probrání podrobností. V tomto případě kvůli množství aspektů. Takže by vám určitě pomohlo některé z těchto aspektů vyřešit rychle a snadno, abyste získali čas a prostředky? Jistě. Samozřejmě záleží na tom, o které aspekty by se jednalo. Mohli bychom si tedy domluvit schůzku a probrat, jakým způsobem vám můžeme pomoci vaše priority vyřešit.

Telefonujete zákazníkovi ohledně obnovení multilicenčních smluv. Zákazník však nad obnovením váhá. Smlouvy obnovíme, až budeme chtít nový software. Rozumím. A kdy plánujete obnovit počítače a software? Zatím všechno funguje dobře. O tom nepochybujeme, ale zhodnotili jste potenciální negativní dopady používání zastaralého softwaru? Ne, ale po pravdě žádné negativní dopady nevidím. A víte, že když smlouvy obnovíte nyní, můžete výrazně ušetřit? Ano, ale neobnovením ušetříme ještě více. …. Výměna názorů pokračuje, ale nikam nevede...

You are calling a customer to renew the volume contracts. The customer, however, is not eager to renew. Smlouvy obnovíme, až budeme chtít nový software. Rozumím. A co vás motivovalo k poslední modernizaci prostředí IT? Ehm... Poslouchejte odpověď. Jaké máte zkušenosti s postupy, rozhodováním, migrací a dalšími aspekty modernizace? Poslouchejte odpověď. Možná by bylo dobré se příště vyhnout komplikacím, abyste měli čas na skutečné priority, nemyslíte? Možná ano. Popíšu vám okamžité pozitivní účinky na vaši práci, vaši organizaci a vaše finance...

Telefonujete zákazníkovi s nabídkou služby Office 365, ale zákazník nemá o nabídku zájem a uvádí argument, že cloud není pro jeho podnik vhodným řešením. Radši máme všechno na pracovišti. Ano, ale s řešením na pracovišti ztrácíte flexibilitu a agilitu. Ale, máme nad naším prostředím perfektní kontrolu. Ano, ale když potřebujete upgradovat na nové verze, narazíte na vážné problémy, je to tak? Zase tak často upgrade neprovádíme. Ale v tom případě přicházíte o užitečné funkce, ne? Co jsme nikdy nepoužívali, to nám nechybí. Konverzace nikam nevede...