Od úspěchu k úspěchu…příběh LVA. ZROZENÍ LVA SIMBA byla založena v roce 1976 zakladatelem Keithem Burtonem. Keith strávil 25 let na farmách v Africe a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vytváříme znalostní společnost?
Advertisements

Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Představení společnosti
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství na podniku Pstruhařství Mlýny Josef Bláhovec EVROPSKÝ RYBÁŘSKÝ FOND INVESTOVÁNÍ DO UDRŽITELNÉHO.
PF UK, Možné změny SZP, implikace pro české zemědělství a venkov – jak je naše zemědělství multifunkční? Doucha, T. (VÚZE Praha) 1.Očekávané/možné.
Škoda auto Mladá Boleslav
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Sejte to nejlepší! Ing. Ježek Pavel, Ph.D. Saaten-Union CZ s.r.o.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Pohled do historie vydávání odborné literatury v Českých zemích
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Digitální publikace a e-knihy v Ústavu pro českou literaturu AV ČR Pavel Janáček, Michal Kosák, Praha,
10. dubna 2013 Roztoky Prahy. Naši členové Minulost, současnost a budoucnost obchodu s TZB  Několik poznámek k 20. výročí založení Asociace odborných.
Vývoj konceptu kompetencí v celoživotním učení a vzdělávání – teoretická východiska a aplikace v neformálním vzdělávání PhDr. Michaela Tureckiová, CSc.
Praha (blízké) budoucnosti: věda, výzkum a inovace Co Praha nabízí a nabídne?
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Jak podporovat malé a střední podniky při exportu Ing. Pavel Bartoš, viceprezident HK ČR Ostrava Export, jako významný pilíř ekonomického růstu.
ZÁKLADNÍ ETAPY ROZVOJE
Věčný brouk a jeho příbuzenstvo
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jarmila Mravcová Cesta časem k Úřadu 21. století Národní konference kvality ve veřejné správě Brno 19. – 21. únor 2013.
PLAVECKÉ REKORDY.
Potravinová bezpečnost a soběstačnost Co změní novela zákona o potravinách? Žofínské fórum Marian Jurečka ministr zemědělství 16. října 2014.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Univerzita Karlova v Praze PEDAGOGICKÁ FAKULTA Středisko vzdělávací politiky Malátova 17, Praha 5 Tel.:
Prezentace Infiniti Centrum Praha, ČR 2. Infiniti v Evropě 3. Infiniti Centrum Praha 1. Historie / Vznik značky 4. Modelová řada.
Strategické plánování při zakládání spin-off
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
AUSTRÁLIE Hospodářství
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, obyvatelstvo,
Prezentace Česká republika. Page 2 Page 3 Organizuje a zastřešuje Mezinárodní veletrh Mnichov Asociace německých inženýrských institucí VDMA.
Privatizace a liberalizace v energetickém průmyslu, ztráty a příležitosti v důlním průmyslu Balatongyörök, 29. duben 2006 Vilmos Holló ředitel majetkové.
11. odborný seminář PROKOS listopadu Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů – veletrh BIOSTYL 2008 Obchodní oddělení Francouzského.
Statistika inovací v Českém statistickém úřadě Odpovědné a kontaktní osoby: Ředitelka odboru statistik rozvoje společnosti: Ing.
Zeměpisné objevy v 17. a 18. století
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu EXPORTNÍ STRATEGIE EXPORTNÍ STRATEGIE Exportní konference
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ AKADEMIE, 17. listopadu.
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
GLOBÁLNÍ PROBLÉMY DNEŠKA Stanislav Polouček International School of Management Prešov, Slovakia.
Polsko Eliška Pokorná.
ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru.
Užité umění po 2. světové válce
Produktová prezentace
Venkov a zemědělství po vstupu do EU Doc. RNDr. Antonín Věžník, CSc.Doc. RNDr. Antonín Věžník, CSc.
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
Společenská odpovědnost organizací
Stupeň rozvoje států světa
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Retailing v Rakousku od roku 2006 Kateřina Srnská 2012/2013.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
NOKIA POHLEDY DVOU STOLETÍ. Společenský řád ve společnosti n Míra rozvoje a společenský řád –racionalita –iracionální základ n Soutěživost –individuální.
Budoucnost profesí Budoucnost profesí – pohled za obzor Ing. Jiří Braňka Národní observatoř zaměstnanosti a vzdělávání.
SVĚTOVÉ ZĚMĚDĚLSTVÍ Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Společná zemědělská politika Transformace organizací v resortu.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Léta krize v ČSR. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Člověk a společnost – Léta krize v ČSR.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Doc. Ing. Zdeněk Linhart, CSc.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Transkript prezentace:

Od úspěchu k úspěchu…příběh LVA

ZROZENÍ LVA SIMBA byla založena v roce 1976 zakladatelem Keithem Burtonem. Keith strávil 25 let na farmách v Africe a svůj podnik s hrdostí pojmenoval podle krále zvířat. SIMBA = LEV ve svahilštině. SIMBA byla zrozena…

VE VELIKOSTI JE KRÁSA Koncem 70. a počátkem 80. let se SIMBA specializovala na nářadí pro traktory 300HP a vyšší. V tu dobu byla SIMBA jediná, která podobné potřeby dokázala uspokojit. Na obrázku vidíte původní výrobní areál.

POČÁTEK VÝROBY TALÍŘOVÉHO NÁŘADÍ První model talířového podmítače od SIMBY byl vyráběn pro farmáře ve Velké Británii a ve velkém počtu byl také exportován. Vyráběl se celých 20 let.

SIMBA MONO otevřela novou cestu MONO byl v roce 1982 první kombinovaný stroj v UK, který využíval výhod talířů a dlát. Tento průkopnický koncept ukázal novou cestu, která se později ukázala jako velmi úspěšná…

Obdělávání pouští Na počátku roku 1980 Saudská Arábie nabídla SIMBĚ obrovský obchodní potenciál. Ten byl realizován a dodnes je SIMBA v tomto království vysoce uznávanou značkou…

SIMBA v těžebním průmyslu - rekultivace Na přelomu 70. a 80. let se SIMBA specializovala na extrémně robustní talířové brány pro využití v těžebním průmyslu …

NOVÉ OBZORY Kvalita SIMBY a její inovace byly poptávány v polovině roku 1980 v Africe a na Srí Lance, především pro využití při pěstování cukrové třtiny. Po roce 1990 byly otevřeny i další trhy v Evropě, Středním východě, Austrálii a na Novém Zélandu…

SIMBA představila TOPTILTH V roce 1988 SIMBA zahájila výrobu nových strojů řady Toptilth, byly to kombinátory s pracovním záběrem od 3 do 8m…

SIMBA NA KRÁLOVSKÉ VÝSTAVĚ 1988

SIMBA NA VELETRHU V ANGLII v r. 1989

PROGRAM ŠETRNÉHO ZPRACOVÁNÍ PŮDY Na konci 90.let SIMBA a MONSANTO odstartovaly program šetrného zpracování půdy s cílem snížení nákladů na zpracování půdy, práce s rostlinnými zbytky a ochrana životního prostředí

SIMBA VE VÝCHODNÍ EVROPĚ V 90. letech si SIMBA vybudovala silnou pozici na trzích východní Evropy, zejména v Maďarsku

PROGRAM SECÍCH STROJŮ SIMBA Od roku 1992 dodávala na evropské trhy secí stroje Freeflow s pracovními záběry 3, 4, 6 a 8m. Tým SIMBA nabízela ucelený sortiment pro zpracování půdy a setí…

NOVÝ DD PĚCH – patentovaný systém 1988

REVOLUČNÍ MODEL SIMBA SOLO V roce 1999 SIMBA představila nový model SOLO = 3. generaci kombinovaných strojů pro zpracování půdy. Nejprve šlo o modely 450 a 600, později model 330. V roce 2005 se flotila SOLO rozšířila i o model 380.

ZLATÁ MEDAILE PRO SIMBA SOLO V roce 2002 udělila Královská zemědělská společnost ve Velké Británii ZLATOU MEDAILY modelu SIMBA Solo.

PRVNÍ SIMBA V ČR V roce 2004 společnost AGRI CS a.s. hledala vhodného dodavatele robustní závěsné techniky za silné stroje CASE IH Steiger. V SIMBĚ pracovníci AGRI CS našli synonymum toho, co hledali. V roce 2005 byly prodány první stroje SIMBA v ČR a úspěšným nástrojem úspěchu byla SIMBA TOUR se strojem SOLO…

AGRITECHNICA 2007 Na mezinárodním veletrhu Agritechnica 2007 SIMBA oficiálně představila 4.generaci kombinovaných strojů pro zpracování půdy SIMBA SL (=nové SOLO)

ODORNÉ PUBLIKACE Ve spolupráci s univerzitou v Silsoe SIMBA vydala 3. odborné publikace, nejúspěšnější: „PŮDA, NEJCENNĚJŠÍ AKTIVUM ZEMĚDĚLSTVÍ“…

CASE DEN 2009 Poprvé v historii prezentačních akcí CASE DEN byla SIMBA aktivně předváděna. Akci navštívilo více než 3000 návštěvníků…

PRVNÍ POLNÍ DEN SIMBA V ČR 2009

TECHAGRO BRNO 2010

POHLED DO BUDOUCNOSTI SIMBA už není lídrem pouze ve Velké Británii, ale velmi výrazně se rozvíjí také prostřednictvím exportu. Česká republika je jednou ze zemí, která nabízí potenciál pro růst. S obdobným trendem úspěchu SIMBA exportuje do více než 50-ti zemí světa…

STARTUJE SIMBA TOUR 2010 Letní sezónu 2010 začínáme s projektem SIMBA TOUR, kdy si farmáři po celé ČR mohou ověřit excelentní výkon soupravy CASE IH QUADTRAC 535 a SIMBA SL 700 DTD OSR.