KTV Pržno Květen 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
Advertisements

KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Květen 2014.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
KTV Pržno Leden 2013.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Kabelová televize Pržno KVĚTEN Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Den matek - pozvánka ZŠ a MŠ Pržno Jaro s Pržňankou Záznam.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Program KTV Pržno Říjnoví oslavenci Říjnoví oslavenci Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!! Pozor !!!! nyní Letecká vakcinace proti vzteklině !!!!!
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Září 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Transkript prezentace:

KTV Pržno Květen 2013

Program KTV Anketa ve zpravodaji Daně z nemovitostí - info Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky na květen Vítání občánků Noc kostelů České dráhy oznamují Výročí osvobození Pozvánka na fotbal SDH Pržno - pozvánka na soutěž MUDr. Thaiszová oznamuje Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v květnu Jarní připomenutí

Zpravodaj obce Pržno Vážení spoluobčané, v dubnu jste do svých schránek obdrželi nový obecní čtvrtletní zpravodaj. Součástí tohoto výtisku je rovněž anketní lístek na předposlední straně, který by mohl napomoci vedení obce v řadě otázek. Žádáme Vás o vyplnění této ankety a odevzdání do schránky na OÚ Pržno. Za spolupráci děkuji!! Petr Blokša, starosta Předkladatel vybraného návrh názvu zpravodaje získá hodnotný dárek.

Daně z nemovitosti

Naši jubilanti V květnu slaví svá jubilea: pan Jaromír Vojtek 65 let pan Věslav Konieczny 55 let pan Lumír Czakan 50 let Vážení jubilanti, přejeme Vám hodně zdraví, štěstí a pohody do dalších let. OÚ Pržno

68. výročí osvobození Výročí osvobození našeho národa a vítězství nad fašismem si připomeneme dne 6. května 2013 v 13.30 hodin u památníku obětí 2. světové války před kostelem v Pržně. Zveme občany k účasti na vzpomínkovému aktu  na tyto významné dny našeho národa OÚ Pržno

Klub seniorů - pozvánky Slavnostní setkání - Výbor klubu zve své členy na na slavnostní setkání u příležitosti Dne matek. Konat se bude v pondělí 6.května 2013 od 16.00 hodin v zasedací místnosti bývalé mateřské školy. Na setkání vystoupí mažoretky ze ZŠ Pržno. Autobusový zájezd - Klub seniorů připravuje celodenní autobusový zájezd do Kroměříže. Součástí bude rovněž návštěva vinného sklípku v Modré u Velehradu. Uskuteční se ve čtvrtek 30. května 2013. (oproti informaci ze Zpravodaje došlo ke změně termínu - původně 23.5.2013). Odjezd je v 6.30 hod. Zastávky: parkoviště u kostela, hostinec U Adamců a bývalý kravín. Cena zájezdu činí 350,- Kč. V ceně zájezdu je prohlídka Biskupské mincovny, Arcibiskupského zámku, Květné zahrada a také občerstvení - teplá večeře ve sklípku. Dopravu hradí Obec Pržno. Přihlášky přijímají: p. L. Kaňáková, tel. 728 938 935 p. Z. Zemanová, tel. 776 877 099

Noc kostelů na Pržně K letošní Noci kostelů se připojí rovněž kostel Neposkvrněného početí Panny Marie v Pržně. Uskuteční se v pátek 24. května 2013 a pro návštěvníky bude připraveno povídání o historii a vzniku kostela a kulturní program. Návštěvníci budou moci nahlédnout do věže nebo si blíže prohlédnout stoleté varhany. V rámci kulturního programu se uskuteční koncert komorního tria a také vystoupí soubor Catena musica. Všichni občané jsou srdečně zváni na nevšední akci. Přijďte blíže poznat část historie obce, jejíž jste nedílnou součástí. Akci pro Vás připravila obec Pržno spolu s Římskokatolickou farností Borová.

Vítání občánků Letošní vítání se koná v neděli 19. května od 10.00 hodin ve cvičebně ZŠ a MŠ Pržno. Osobní pozvánky budou doručeny rodičům novorozeňátek, ale slavnosního uvítání se mohou zúčastnit rovněž příbuzní a sousedé.

České dráhy oznamují, že v době od 30. března 2013 do 29. června 2013 bude uzavřena pokladní přepážka pro výdej jízdních dokladů v železniční stanici Pržno. V této stanici provádí výdej jízdních dokladů zaměstnanec Správy železniční dopravní cesty a z důvodu výlukových prací v ŽST Frýdlant nad Ostravicí bude využit k zajištění obsluhy železniční dopravní cesty právě v této stanici. Odbavení cestujících bude prováděno ve vlaku bez přirážky. Cestující mohou také využít předprodeje jízdenek ve stanicích s otevřenou pokladní přepážkou až dva měsíce před prvním dnem platnosti jízdenky.

SK Pržno - oddíl kopané Ženy Ženy SK Pržno - Studénka 7 : 1 Muži SK Pržno - Kunčice p. O. 0 : 5 Asi takový - Příští zápasy: Ženy 4.5. 2013, 10:00 Vítkovice 1919 - SK Pržno hř. Poruba Muži 4.5. 2013, 16:30 Chlebovice - SK Pržno

SDH Pržno -pozvánka na hasičskou soutěž Soutěže našeho frýdlanského okrsku zahajuje každoročně soutěž družstev v požárním útoku v areálu SK Pržno. Koná se 8.května od 9 hodin na starém hřišti.

MUDr. Thaiszová oznamuje Oznamujeme občanům, že ordinace MUDr. Martiny Thaiszové bude ve dnech 9. - 10.5. 2013 uzavřena z důvodu čerpání dovolené. Zástup: MUDr. Kocichová v Bašce. MUDr. Martina Thaiszová

Co najdete na úřední desce Nařízení SVS - Č.j. SVS/2012/042023-T mimořádná veterinární opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - moru včelího plodu Oznámení - zahájení úz. řízení a pozvání k ústnímu jednání veřejnou vyhláškou, stavba Pržno 826/1,6,7,8 RDS 4 RD NNV, NNK. Veřejná zakázka č.1/2013, VO Olivkovo Zasedání ZO Pržno dne 17.4. 2013 - oznámení

Záznam ze zasedání ZO Pržno Záznam ze 17. zasedání ZO Pržno můžete sledovat na KTV Pržno denně od 18.00 hodin. Délka záznamu: 1hod. 52 min.

Svoz odpadů v květnu Komunální odpad - ve středu 1., 15. a 29.5. 2013. Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 1., 15. a 29.5. 2013. Třídící tašky - sdělujeme občanům, že si mohou na OÚ Pržno vyzvedávat třídící tašky na separovaný odpad. Na každou domácnost připadá jedna třídílná taška (papír, sklo,plast)

Svoz odpadů v květnu Připomínáme občanům, že odpadové nádoby/popelnice musí mít stanovený počet nálepek: 1 popelnice o objemu 110 - 120 l. (1 nálepka) 1 popelnice o objemu 240 l (2 nálepky) Úhradu poplatků, případně záloh poplatků za odpady bylo nutno provést do 30. dubna 2013. V případě, že poplatník neuhradil poplatky v termínu a nejsou-li na nádobách odpovídající počty nálepek, nebudou od května 2013 těmto opozdilcům, neplatičům a osobám nerespektujícím daná pravidla, odpady vyváženy!

Hlučná činnost o nedělích a svátcích Jarní připomenutí Hlučná činnost o nedělích a svátcích S příchodem jara se zvyšuje aktivita všech občanů v obci na zahradách. Připomínáme, že Zastupitelstvo obce Pržno schválilo v roce 2009 Vyhlášku č. 5/2009, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku. Tato vyhláška zakazuje činnosti spojené s používáním motorových nástojů a nářadí , a to v neděle a ve státem uznaných svátcích od 6.00 do 22.00 hodin. Jistě, někteří občané mohou namítat, že nestihnou pokosit trávníky apod. přes týden, ale určitě je více takových, kteří si chtějí v klidu užít svátečních dní.

Pálení klestí a biologického odpadu ze zahrad Jarní připomenutí Pálení klestí a biologického odpadu ze zahrad Další činnost, která omezuje spoluobčany je pálení klestí, trávy apod. Pamatujme na to, že tyto činnosti mohou být příčinou zbytečných sousedských svárů a je třeba počítat i s možnými problémy. Lidé pálící listí a ostatní biologický odpad na svých zahradách se mohou dopustit přestupku podle paragrafu 127 občanského zákona, kdy obtěžují svého souseda zápachem, dýmem apod. Pokud už k pálení dochází, mělo by být snahou dotyčného paliče, aby neotravoval sousedy v širokém okolí nad „přijatelnou míru!!“