JOSPO a.s. se specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ
Hygienická problematika ve školním stravování
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
stravovacích zařízení
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
specialista na firemní květinový servis
LETECKÝ CATERING PRO POZEMNÍ STRAVOVÁNÍ Stravujte se kvalitně a dobře tak, jako piloti letadel ! Letecké stravování již nemusí být pouhou iluzí, ale může.
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
ZÁVODY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ se zabývají hromadnou výrobou, prodejem pokrmů a nápojů, poskytují další doplňkové služby.
CATERING.
copyright © 2010, i-matthew.com Realizace výběrových řízení Měsíční kontrolní prověrky Garance finanční úspory copyright © 2010, i-matthew.com Audit.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Společné stravování Střední odborná škola Otrokovice
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Kuchyně + jídelna ve firmě Beng + Olufsen Kopřivnice
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
Jan Hummel Fruitisimo.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Na cestě k úplným kvalifikacím 29. – Lednice Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106 RNDr. Jana Marková.
ZÁSOBOVÁNÍ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola hotelnictví a.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.
Podnikatelský z á měr Jiří Ullrich – Občerstvení U Mrože Jiří Ullrich, C 29.
PROSTORY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
MY FOOD Puzzle: retail šitý na míru zákazníkům MY FOOD start(-up): 2012->
Terénní základnu - Rohanov
Práva spotřebitele.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
TRH (tržní mechanismus)
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
Představení Programu Skutečně zdravá škola Tom Václavík.
JAPEK s.r.o. – PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. HISTORIE FIRMY Pekárna postavena v r – Sesterská pekárna byla ve Velebudicích a vyráběla sladké pečivo a.
KVALITA STRAVOVÁNÍ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY BUDKOV A JÍDELNĚ DĚTSKÉHO DOMOVA BUDKOV DAGMAR VEVERKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE – RNDR. JANA KREJSOVÁ
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
Firemní data mimo firmu: z pohledu zákoníku práce JUDr. Josef Donát, LLM, ROWAN LEGAL ISSS 2014, Hradec Králové.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE GAZ Název DUMuGAZ K Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Gastronomická zařízení – Hlavní kuchyně – technické podmínky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výrobní činnost hotelu
Hygienické požadavky na dětskou skupinu
Konzervárenská výroba
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Skutečně zdravá jídelna Bohuslav Sedláček
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Pořadí pokrmů na jídelním lístku
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Uzavřené provozovny na webu Potraviny na pranýři
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Hygienické zásady v prodejnách, osobní hygiena
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Transkript prezentace:

JOSPO a.s. se specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů Poskytujeme kompletní řešení společného stravování Zrealizujeme catering pro každou příležitost ( teplý a studený raut ) Díky vlastní dopravě jsme schopni zajistit plynulé a stabilní rozvozy dle potřeb zákazníků Klademe silný důraz na individuální přístup k zákazníkovi a jeho potřebám

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Jídla vaříme ve třech plně vybavených kuchyních Vlastníme nově postavenou kuchyni v Holešově vybavenou nejmodernějšími technologiemi s kapacitou jídel 500 000 měsíčně Sklad chlazených jídel má kapacitu až 70 000 jídel, přičemž na skladě máme pravidelně k dispozici cca 20 000 jídel

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Na všech našich výdejnách jsme schopni zajistit provoz kvalifikovaným personálem Naši zaměstnanci mohou v rámci zastupitelnosti provádět výdej na kterékoliv výdejně v rámci naší firmy Všichni naši zaměstnanci jsou trvale odborně školeni V sekci výroby jídel zaměstnáváme přes 250 pracovníků a z toho je cca 40 kuchařů vyučených v oboru nebo absolventy hotelových škol

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Základem našeho jídelníčku jsou jídla tradiční české kuchyně Při sestavování jídelního lístku se řídíme hlavně požadavky našich zákazníků V nabídce máme cca 700 hlavních jídel ( např. pro Barum Continental, spol. s r.o. byly sestaveny jídelníčky na 12 týdnů dopředu s obsahem cca 500 jídel) Pravidelně zařazujeme do nabídky jídla světové kuchyně Zaručujeme půl hodiny před ukončením výdeje výběr z 50% nabídky v jídelníčku

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Pro výrobu jídel používáme čerstvé suroviny, máme širokou škálu dodavatelů, od kterých vyžadujeme jen ty nejkvalitnější vstupní suroviny V jedné z kuchyní se specializujeme na výrobu vlastních sladkých pokrmů v nabídce máme např. Valašské koláče, Čokoládový řez, Domácí štrůdl Naše firma vlastní výrobnu knedlíků

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Firma JOSPO a.s. má zkušenosti s převzetím nových provozů ve výdejnách Barum Continental, spol. s r.o., Fatra a.s., TON Bystřice pod Hostýnem apod. Jsme schopni bez přerušení provozu zajistit výdej vlastním kvalifikovaným personálem nebo převzít personál původní V rámci přechodu na nového dodavatele jsme schopni doplnit nové technologie potřebné pro výdej Při převzetí provozu přebíráme zodpovědnost za dodržování všech zákonů včetně hygienických předpisů, směrnic na ochranu spotřebitele, BOZP apod.

JOSPO stravování víme, co Vám chutná V rámci rozšíření služeb a vhodných prostor jsme schopni Vám nabídnout „ Gurmánské zážitky „ Mezi oblíbené speciality patří jídla na grilu, Šťavnatý steak a Ratatouille, speciality asijských kuchyní apod. Naší zákazníci mají možnost vidět k tomu přizpůsobených výdejnách profesionální kuchaře přímo při práci

JOSPO stravování víme, co Vám chutná V rámci rozšíření služeb zákazníkovi nabízíme na svých výdejných doplňkový prodej nápojů a cukrovinek Nabízíme bufetový prodej, který obsahuje svačinové polévky, rozpékané pečivo, bagety apod. Denně vyrábíme saláty z čerstvé zeleniny Pravidelně pro zákazníky připravujeme „ Sladkou tečku „ ( např. domácí pudink, ovocné poháry ) Firma má stálého osvědčeného dodavatele zákusků, u kterého je možno si vybrat z 30 druhů zákusků a 15 druhů dortů

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Technologie výroby zchlazených pokrmů: Vaříme pouze z čerstvých surovin a uvařené jídlo jde do dusíkové chladící skříně ( šoker ) kde dojde k jeho zchlazení na +4oC Po celou dobu je pokrm skladován při + 4oC Výrobky balíme v ochranné atmosféře složené z dusíku a oxidu uhličitého Nesmí dojít k přerušení teplotního řetězce Doba spotřeby je uvedena na obalu každého samostatného výrobku

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Technologie výroby teplých pokrmů: Při vaření teplých pokrmů dbáme na čerstvost surovin Po uvaření dochází k okamžité expedici výrobků k zákazníkům

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Ceny jsou stanoveny dohodou Na stanovení ceny mají vliv náklady spojené s dopravou a náklady spojené s výdejem ( náklady na mzdy, energie výdejny, spotřební prostředky apod. ) Při podpisu smlouvy dochází k uzavření pevné ceny. Úpravu ceny lze provádět pouze po dohodě se zákazníkem Zaručujeme cenovou stabilitu Při platbě za odběr hotového pokrmu máme zkušenosti se všemi formami platby ( elektronicky, hotově, na stravenky )

JOSPO stravování víme, co Vám chutná Každý rok získávají naše výrobky ocenění „Perla Zlínska „ Všechny naše provozovny a výdejny podléhají systému HACCP Jsme celoplošně certifikovaní dle norem ISO 9001:2008

JOSPO stravování víme, co Vám chutná V případě zájmů zákazníka nabízíme možnost prohlídky naší nové kuchyně v Holešově Dále nabízíme možnost prohlídky našich stravovacích provozů v Barumu Continental, spol. s r.o. nebo ve Fatře a.s. v Napajedlích

Reference: JOSPO stravování víme, co Vám chutná Barum Continental, spol. s r.o., Otrokovice Fatra a.s., Napajedla TON, a.s. Bystřice pod Hostýnem Pilana a.s. Hulín Chropyňská strojírna a.s. VAK Kroměříž Policie ČR Tempo, obchodní družstvo Opava Jednota spotřební družstvo Nový Jičín Plastika a.s. Kroměžíž Remiva a.s. Chropyně AUTOMATY SERVIS SELECTA s.r.o. Jednota - Jednošč, spotřební družstvo, Český Těšín AVOS a.s. Kroměříž Metso Minerals s.r.o., Brno UNEX a.s., Uničov DELIKOMAT, s.r.o. MP Krásno a.s. , Valašské Meziřící

Kontakty JOSPO stravování víme, co Vám chutná Josef Pospíšil – předseda představenstva tel. 777030300 Marcel Pospíšil – člen představenstva tel. 775573207 email: Marcel.Pospisil@seznam.cz Web: www.jospo.cz

Děkuje za pozornost a těšíme se na Vaši návštěvu