DDůDZS.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Advertisements

VÝROBKY Z OBILOVIN Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: výrobky, obiloviny, mlýnské, mouka, kroupy, vločky.
Jaké je hlavní město Lotyšska? Otázka č. 1 Riga Správná odpověď zpět.
Pracovní právo. Pohovor
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE GAZ Název DUMuGAZ K Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.08 Ročník2. ročník.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Možnosti dalšího vzdělávání. Vypracoval: Lukáš Karlík.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Vypracovala Stoklasová a Novotná EP3.  Interspar, Mladá Boleslav II., Na Radouči 1236 Tel.: Otevírací doba : pondělí – sobota 7:00.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. 1. BĚŽNÉ 2. JEMNÉ SUROVINY PŠENIČNÁ MOUKA VEJCE VODA DROŽDÍ /KVASNICE/ TUK SŮL CUKR NÁPLNĚ TVAROH MÁK POVIDLA MARMELÁDA,
Střední škola služeb a řemesel Stochov J. Šípka 187, EU peníze školám Projekt Evropské peníze Stochovu reg. č. CZ.1.07/1.5.00/
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_23_PRVOUKA.
Soudní proces s O. J. Simpsonem
Využití ovoce v kuchyni
Peckové ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Provozovny společného stravování
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
Pekařské a cukrářské výrobky a těsta
Formy rychlého stravování
Moravská Ostrava, Ostrava
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
DUBLIN ILONA ANDRIYASHYN M3A.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

STAVBY PRO UBYTOVÁNÍ – HOTELY 2
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na montážích varné techniky
Výroba instantních prášků 1
NÁKYPY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nákypy, tvarohové, příprava, žemlovka, knedlíky Autor:
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Úprava výrobků před pečením 1
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Pracující chudoba podle profesí (ISPV 1. pololetí 2015) uklízeči a pomocníci v hotelích,admin.obj. (medián 11 601 Kč) pracovníci ostrahy a bezpečnost.
Prostorové a dispoziční řešení výrobního střediska
VY_32_INOVACE_Salamonova_ Polevy - význam
Kategorie odbytových středisek
אם אתה לא אוהב את עבודתך, תשמח ש
Výroba nápojových prášků
SLUŽEB A NÁKUPŮ PRO SENIORY V NAŠEM REGIONU.
Na úvod informace od předsedy ČSV o.s. JUDr Karla Brücklera
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
Základní škola a mateřská škola J.A.Komenského
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.16_Povolání Datum:
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Spolek krušnohorských včelařů
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
Lázeňství Kopankovová Anna 4.B 2017.
TEI of Thessaly Larissa, Greece
Střední Evropa - přehled
Výrobní středisko a jeho vybavení
MS Excel Úvod.
MARIBOR Radka Maťátková, IM3.
Využití regionálních surovin jako zdroje antioxidantů pro zvýšení zdravotní prospěšnosti potravin (projekt NAZV, Qj ) Farmářská burza –
Podnik s unikátním sociálním konceptem..
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62
Barista Daniel zajíc NS2.
Školní rok 2018/2019 Prezentace školní družiny při Základní škole s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, se sídlem: Ke Koldomu 1615,
SAMOSTATNÉ ODBORNÉ PRÁCE Národní ústav pro vzdělávání
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_32_INOVACE_02_Podzim Téma: Podzim
Job shadowing – Lisabon, Sevilla
VÁNOCE Jak pomáháme mamince?.
Transkript prezentace:

DDůDZS

Erasmus + - Projekt č..  2018-1-CZ01-KA102-047524 (Odborná stáž žáků v Maďarsku a ve Slovinsku) Partner MEMO se sídlem v Budapešti 1. stáž – Budapešť 5 kuchařů, 5 cukrářů Zaměření cukrářů: výroba zákusků a dortů Cukrář v restauračním provozu Pekaři: výroba chleba, běžného pečiva, výroba jemného pečiva1 - 8-1-CZ01-K

1 stáž – 28.10. – 17.11.2018 3. pracoviště: Gundel – kavárna, 120 let tradice – 4 cukrářky Costes – michelinská restaurace – 2 cukrářky Pekpont – pekárna – 4 pekaři Pracovní doba – 10 – 17 h

Ubytování a stravování

Pék pont

Costes

Gundel

Výlety

Buda, zoologická zahrada

Děkuji za pozornost.