Středa 25. dubna 2017. zase po týdnu v pondělí započaly práce na úpravě naší ulice. Přivezly obrubníky obrubníky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Advertisements

VY_32_INOVACE_ 19_ Rozmanitost přírody Zelenina (SADA ČÍSLO 2)
Pro velmi bystré hlavy ! Námořník vzpomínal, že při poslední plavbě kolem Evropy vyplouval se svou lodí z Petrohradu za krásného slunečného rána první.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Pojďte se mnou posedět a také se projít krásným jarním dnem.
Jaro Zdenka Suchánková.
Jaro Jarní květiny.
Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.
Moji jarní kamarádi se také těší z jara Musí si řádně načechrat peří.
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Dny v týdnu úterý pondělí čtvrtek středa sobota pátek neděle
Zelenina.
UŽITKOVÉ ROSTLINY.
VY_32_INOVACE_10_ čtení slov 2 (SADA ČÍSLO 1). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Mgr. Lenka Červinková Datum (období), ve kterém.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Slovní druhy 6. ročník.
JARO 1.B Jarní pozdrav d Ě tem na Slovensko. První pozdravy JARA.
Úú Ú ú ú... Asi před týdnem k nám zavítal medvídek Pípa z Prčic. Myslel si, že cesta bude bez problémů. Byla, než přišel k naší vesničce. Jééé co to bylo?!
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Počítáme do 100 procvičování IV.. Počítámerostliny Počítáme rostliny Zahradnice vysázela 38 červených a 7 žlutých tulipánů. Kolik tulipánů je to celkem?
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Podstatná jména Přídavná jména Zájmena Číslovky Slovesa
VY_32_INOVACE_29_ Prvouka 3.ročník Zelenina
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_2.2.7 Zelenina Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Dana Rejlová Datum/období: říjen 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma.
Poznej druhy zeleniny Mgr. Heppnerová Eva – ZŠ Nádražní 683, Horní Slavkov VY_32_INOVACE_74_ Poznej druhy zeleniny Šablona III/2.
Ekosystém okolí lidských obydlí Rostliny Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola, Otnice, okres.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Romana Martináková ROČNÍ OBDOBÍ PODZIM? JARO? LÉTO? ZIMA?
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Fojtíková. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořenízáří 2012 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka ( DUM 04) Rozmanitost.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Povídání o přírodě Vysvětlení některých pojmů. Povídání o přírodě Jaro  Jaro je hezké roční období, kdy se příroda probouzí.  Stromy začínají rašit.
Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_15_Člověk a příroda
16. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
VY_32_INOVACE_54_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
AUTOR: Mgr. Marcela Veisová
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
Autor: Mgr. Radana Marelová
05 Květiny a stromy na jaře
11. dubna – 15. dubna PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Škola v přírodě v Lučkovicích
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A09Prv2_Zelenina
Název školy : ZŠ Pardubice-Spořilov
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
10. – 14. října PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
VYNÁŠENÍ MORANY
ZELENINA A JEJÍ DRUHY Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_56_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Když já se ráno probudím, tak jsem skoro k ničemu
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
VY_32_INOVACE_55_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Tak jsem se zase vydal po dlouhé době k našemu rybníčku, Chtěl jsem vidět, jak tam začíná podzim. Tak se také podívejte.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Sada:Přírodopis,2. stupeň Autor: Mgr. Zbyněk Němec Anotace: ZELENINY2
VY_12_INOVACE_167_Ovocné stromy
VY_32_INOVACE_40_CJ_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Dny dětského čtení u nás
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

středa 25. dubna 2017. zase po týdnu v pondělí započaly práce na úpravě naší ulice. Přivezly obrubníky obrubníky.

Začala pokládka obrubníků

Jedna strana bude brzy hotová

Na zahradě je také krásně a tak si užívám jarní přírody Na zahradě je také krásně a tak si užívám jarní přírody. Tak to je moje rozkvetlá třešeň.

Co vy na to. Musíte uznat, že je zde moc krásně. A ty večery Co vy na to???...Musíte uznat, že je zde moc krásně. A ty večery. To se nedá vypsat.

Také ve skleníku mi všechno roste Také ve skleníku mi všechno roste. Salát již dochází, květáky zase porůstají, Okurky mají již malé plody a rajčata za chvíli budou kvést. Zase za ty dva dny, co jsem to zpracovával, je vše mnohem větší.