Božská lékárna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Božská lékárna.
Advertisements

Úžasný pohled do minulosti civilizací byl potvrzený moderní vědou o výživě. Ukazuje se, že to, co bylo jednou nazvané „Doktrína znamení“, bylo neuvěřitelně.
UKAZUJE SE, ŽE CO JEDNOU NAZVANÉ „ DOKTRÍNA ZNAMENÍ „, BYLO NEUVĚŘITELNĚ VÝSTIŽNÉ. JDE O TO, ŽE KAŽDÁ POTRAVA MÁ VZHLED, KTERÝ SE PODOBÁ TĚLESNÉMU ORGÁNU.
ENDOKRINNÍ SOUSTAVA ( SOUSTAVA ŽLÁZ S VNITŘNÍ SEKRECÍ ) Daniel Chlup.
SOUSTAVA ŽLÁZ S VNITŘNÍM VYMĚŠOVÁNÍM. Funkce: řízení celého organismu (spolu s nervovou soustavou) žlázy s vnitřním vyměšováním = endokrinní žlázy produkují.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Zvole, okr. Praha - západ AUTOR: Mgr. Helena Špinarová NÁZEV: VY_52_INOVACE_27 II Oběhová soustava TEMA: Člověk a jeho svět - Přírodověda.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
TĚHOTENSTVÍ Porod. ANOTACE Prezentace je určena pro žáky 8. ročníku ZŠ Navazuje na látku :pohlavní soustava.
Kožní soustava Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_09_B_8_Kožní soustava Téma: Přírodověda.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
VAR Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_04_32.
Anotace Ročník8. Druh materiáluPrezentace Pomůcky Cíl (inovace)Prezentace slouží k učivu o vitaminech, k zápisu do sešitu a k aktivnímu ověření znalostí.
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_21_01_složky potravy.
SŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Libuše Hajná Název šablony VY_32_INOVACE CHE Název DUMuCHE E Stupeň a typ vzděláváníOdborné.
Zdravý životní styl Vytvořila :Adéla Buchtelová 8.třída.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Suroviny pro cukráře I. ročník
VY_32_Inovace_ Části rostlin Člověk a jeho svět 3. ročník
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
OVOCE a jeho plody.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_35_PRVOUKA
Třída: Savci Autor: Zuzana Veselíková Vytvořeno: červen 2011
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_04_01_ žlázy s vnitřní sekrecí.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 10 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-PŘÍRODOVĚDA.
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název: VY_32_INOVACE_3B_01_Vylučovací
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Anotace Ročník 8. Druh materiálu Prezentace Pomůcky Cíl (inovace)
ZRAK ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_17_28_Zrak.
Zvířata v zimě VY_52_INOVACE_07 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Kánon hlavy (Unface) Základní pravidla pro kresbu portrétu
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Mikroskopická stavba dřeva a kůry VY_32_INOVACE_28_557
AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_PLODY
TIENS KANGLI.
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_06_01_mužské pohlavní orgány.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lumír.
Autor: Bc. Renáta Bojarská Datum: Název: VY_32_INOVACE_08_PŘÍRODOPIS
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA_ZELENINA.
DUM II. / 6. lidské tělo Bc. Zdeněk Klíma.
Stavba oka Funkce oka Onemocnění oka Zajímavosti o oku
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
Léto v přírodě VY_32_INOVACE_18_03
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
POHLAVNÍ SOUSTAVA (opakování pojmů)
Název školy: ZŠ Karla Klíče, Hostinné Autor: Mgr
VY_32_INOVACE_53_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Soustava močová Funkce: Tvoří a vylučuje z těla moč.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Užitkové rostliny Opakování učiva Foto archiv autorky.
Jarmila Kašparová nutriční terapeutka
Výstupy školního vzdělávacího programu Škola neomezených možností
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
Božská lékárna.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 08 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-PŘÍRODOVĚDA.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov, přísp. organ.
VY_32_INOVACE_ČaJS.5.B Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Štěpánka Beranová Datum: Člověk a jeho svět, člověk a jeho zdraví.
KOSTRA.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Božská lékárna

Bůh potom stvořil věcí, které nutně potřebujete (ovoce, zelenina)... Když Bůh tvořil, nejprve udělal rozdělení mezi vodami Potom se objevila souš, stvořil zahradu Eden, zvířata a ryby .. Bůh potom stvořil věcí, které nutně potřebujete (ovoce, zelenina)... To vše před stvořením člověka, než jsme se narodili. Nejlepší zelenina je když se jí syrová. Vzhledem k tomu že úroveň vzdělání je nulová, Bůh nám nechal indikace! Jaké potraviny potřebují různé části našeho těla? BOŽSKÁ LÉKÁRNA! PODIVUHODNÉ!

Lidské oko, zřítelnice, duhovka... Radiální linky připomínají oko Mrkev vypadá jako Lidské oko, zřítelnice, duhovka... Radiální linky připomínají oko A nakonec, věda potvrdila že mrkev dokáže výrazně zlepšit zrak a krevní oběh.

Rajče je červené a uvnitř má čtyři komory Srdce má čtyři komory a je červené. Všechny vědecké výzkumy prokázaly že rajčata, které obsahují lykopen Jsou opravdu nezbytné pro Srdce a krev.

¨Hroznové víno svým tvarem připomíná srdce Každá bobule vína připomíná krevní krvinku Poslední výzkumy ukazují že hroznové víno je výživné A revitalizuje srdce a krev.

Ořech vypadá jako mozek, levá a pravá hemisféra, Mozková kůra - upper cerebrums a mozeček - lower cerebellums.  I vrásky a záhyby na ořechu se podobají mozkové kůře. I ořech je užitečný Dokáže vytvořit víc jak tři tucty neuronů nutné pro funkci mozku

Péčuje a zachovává funkce ledvin. Fazole má tvar ledviny. Péčuje a zachovává funkce ledvin. A vypadají přesně na ledviny.

Celer, čínské bílé zelí a rebarbora vypadají jako kosti. Kosti jsou tvořeny z 23% sodíku a tyto potraviny mají 23% sodíku. Pokud nemáte dostatek sodíku ve své stravě, Tělo je vezme z kostí, člověk se „sníží", a kosti se oslabí. Tyto potraviny dají kostem to co potřebují.

Avokádo, lilek a hrušky „se starají" o zdraví a funkci dělohy a děložního čípku u ženy a podobají se ženskému orgánu. Výzkumy ukazují, že když ženy konzumují jedno avokádo týdně, stabilizuje jejich hormony, zabrání nadměrné hmotnosti po porodu, a ochrání je před rakovinou děložního čípku. Trvá to přesně devět měsíců, než se dá avokádo jíst, Od květu až do dozrání; Existuje více než 14.000 chemických fotolytický výživných složek, z nichž každý odpovídá jednomu z těchto plodů (Moderní věda zatím prozkoumala a pojmenovala asi 141).

Fíky jsou plné zrníček a jsou zavěšeny ve dvojicích, když rostou Fíky jsou plné zrníček a jsou zavěšeny ve dvojicích, když rostou. Fíky zvyšují pohyblivost spermií a podporují jejich množení, bojují také proti mužské neplodnosti.

Brambory vypadají jako slinivka břišní a dokážou vyvažovat glykemický index při cukrovce.

Olivy pečují o zdraví a o funkci vaječníků.  

Pečují o zdraví prsů a o pohyb limfy uvnitř i vně dutin. Pomeranč, grapefruit a jiné citrusové plody připomínají žlázy prsů žen ... Pečují o zdraví prsů a o pohyb limfy uvnitř i vně dutin.

Cibule vypadá jako buňky našeho těla Cibule vypadá jako buňky našeho těla. Výzkum ukazal, že cibule napomáhá k čištění všech tělesných buněk. Provokují také slzení a tím pročistí epiteliální vrstvu oka. Dalším spolupracovníkem je česnek který pomáhá zadarmo odstranit radikálně nebezpečný odpad z těla.

Zašlete prosím tyto poznámky svým přátelům aby i oni je mohli využít.