Univerzita Jana Amose Komenského Praha

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
Advertisements

Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Projekt In-TECH 2 Ivan.
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Název přednášky/cvičení.
Vzdělávací instituce založená Krajskou hospodářskou komorou Jižní Moravy za účelem realizace společného záměru 5. moravských univerzit, 5. moravských.
Jazykové zkoušky City & Guilds YOUR PASSPORT TO SUCCESS.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Podnikový management Garant předmětu: Prof. Ing. Petr Němeček, DrSc Aktualizovat obsah předmětu vzhledem k vývoji v teorii a požadavkům současné praxe.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
MEZINÁRODNÍ SROVNÁVACÍ STUDIE Produkt RP Podpora Romů v Praze.
Koncepce DVPP pro Českou republiku. Obsah prezentace Cíle koncepce a rámec její tvorby Obsah koncepce Priority státní vzdělávací politiky Poradní sbor.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Třetí role vysokých škol - spolupráce s průmyslem a soukromým sektorem 10. zasedání předsednictva Rady VŠ 22. března 2007 V. Kebo, B. Tremlová.
Lenka Míkovcová10. března Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Rozvoj lidských zdrojů jako „motor“ ekonomického růstu Lenka Míkovcová.
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
Rada VŠ - Komise pro přípravu učitelů řešení problematiky strukturovaného studia učitelství - šetření na vysokých školách.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Diverzifikace vysokého školství – nové výzvy Michal Karpíšek Seminář „Hodnocení kvality vysokých škol“ Telč, 28. dubna 2011.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Sněm Rady vysokých škol1 Rozpočet vysokých škol v roce 2007.
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Projekt CZ / /0052 Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání.
Brno International Business School Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Regionální inovační strategie Moravskoslezského kraje
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Modulární systém výuky na VŠP, a.s. CÍL = kvalitní, evropské a moderní studijní programy a obory Renáta Nešporková.
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
VYSOKÁ ŠKOLA PODNIKÁNÍ, a.s., OSTRAVA PREZENTACE K DS LABEL SEMINÁŘ RADY VŠ
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
1 Podpora inovací v českém a slovenském průmyslu, role AIP ČR K. Šperlink Brno, září 2008.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ Inovace v praxi Ing. Jiří Barták 30. září 2015, Plzeň.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1 Název projektu: Tvorba modulárního systému udělování zápočtů v bakalářském studiu za účelem motivace studenta formou.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
DEPARTMENT OF HR MANAGEMENT UNIVERSITY OF ECONOMICS, PRAGUE | W. CHURCHILL Sq. 4 | Prague 3 | kp.vse.cz CSR jako součást výuky personálního managementu.
Příprava OP VVV – PO VŠ Adam KRČÁL Skupina pro výzkum a vysoké školství MŠMT 08/02/2013.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Střední odborné vzdělávání a trh práce „odpověď na demografický vývoj“
Fakulta zdravotnických studií
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Zkušenosti s výukou geoinformatiky
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Citlivostní analýza a optimalizace II Zpracoval: Martin Bílek
Citlivostní analýza a optimalizace I Zpracoval: Martin Bílek
Ing. Jan Šild, Mgr. Michal Bajer, HOPE-E.S., v.o.s.
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Prioritní cíl 3: Internacionalizace
Přenos poznatků a technologií na UK
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Transkript prezentace:

Univerzita Jana Amose Komenského Praha Master of Business Administration (Focus: Human Resources Management) Mezinárodní inovativní program dalšího vzdělávání na VŠ Inovace roku 2017

Charakteristika programu Původní a inovativní program dalšího vzdělávání Master of Business Administration (MBA) se zaměřením na řízení lidských zdrojů Prestižní mezinárodní akreditace Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA), Bonn, Německo Několikaletá úspěšná realizace na vzdělávacím trhu Třísemestrální program tzv. celoživotního vzdělávání podle českého zákona o vysokých školách Absolvováním lze získat mezinárodně uznávaný profesní titul MBA Inovace roku 2017

Unikátní rysy programu Skloubení požadavků na: mezinárodní tzv. obecné programy MBA specializaci na rozvoj lidských zdrojů a problematiku EU Vlastní vývoj celého programu na UJAK žádná zahraniční licence spolupráce: prof. Martin Kovář (UK) Světově unikátní inovační specializace na řízení lidských zdrojů a EU Mezinárodně konkurenceschopná cena Inovace roku 2017

Postavení na vzdělávacím trhu Jediný obdobný produkt, tj. programem MBA akreditovaným FIBAA v ČR: program VŠE v Praze, který však nemá specializované zaměření Přínos programu v Kč od r. 2015 přes 7 000 000,- Kč Počty studentů programu od roku 2015 66, z toho 35 českých a 31 zahraničních Rozsahem malé, ale významné, prestižní a inovační obohacení vzdělávacího portfolia vysoké školy Mezinárodní prostupnost programu Prostupnost programu s inženýrským studiem hospodářské politiky a správy na UJAK Inovace roku 2017

Děkujeme za Vaši pozornost Více informací: www.ujak.cz Inovace roku 2017