VÝROBEK ZE DŘEVA KVEDLAČKA Mgr. Jakub Karásek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝROBEK ZE DŘEVA KVEDLAČKA 8. třída Mgr. Jakub Karásek
Advertisements

Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Bc. Miroslav Kutnar Název prezentace (DUMu): 1. BOZP při práci se dřevem Název sady: Dřevořezba v odborném výcviku.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_BOZENA_SEDIVA_HOLENI A UPRAVA VLASU A VOUSU_11 Název školy Střední škola služeb, obchodu.
Kožní soustava Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_09_B_8_Kožní soustava Téma: Přírodověda.
VY_32_INOVACE_01 Český jazyk 1.třída – nácvik čtení slabik Autor: Veronika Biskupova, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu.
Zvířata na farmě Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_B_13_Zvířata na farmě Téma: Člověk.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_V_RESTAURACI_PREZENTA CE_11 Název školyStřední škola.
E KOLOGIE Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_B_19_Ekologie Téma: Člověk a příroda Číslo.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
MATEMATIKA – GEOMETRIE 7
. EU_52_sada 1_03_ZPM_Výroba draků netradičně_Lich Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Eva Lichá Anotace.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
12. Kombinace květinového vzoru s arabeskou
Název školy: MŠ a ZŠ , Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Suroviny pro cukráře I. ročník
Zaokrouhlování čísel na statisíce
Celá čísla VY_32_INOVACE_2.14.M.7 Ročník: 7. Vzdělávací oblast:
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
HMOTNOST Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Elektrické spotřebiče
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Ekonomika– národní hospodářství
Po čem šlapeme AUTOR: Mgr. Aleš Skála
VY_32_INOVACE_18- hraboš polní Přírodověda - 4. ročník
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
VY_32_INOVACE_29_Deleni_se_zbytkem Matematika - 3. ročník
Dělení se zbytkem VY_32_INOVACE_54_Deleni_se_zbytkem
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VY_32_INOVACE_578_ Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_579_ Jatky a masná výroba Test Název školy: Masarykova střední.
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_07_ Ovoce
Písemné dělení jednociferným dělitelem
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
EU_32_sada 2_13_PV_Kartografie_Duch
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
EU_42_sada 1_28_M_Měření 1_Lich
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2012 Ročník
Léto VY_32_INOVACE_59_Leto Prvouka - 2. ročník
Zlomky Část celku VY_42_INOVACE_20_01.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1184 Ročník: 3. Vzdělávací obor:
vařečka - klaun VY_32_Inovace_03MD-2
Název školy: ZŠ Karla Klíče, Hostinné Autor: Mgr
VY_32_INOVACE_53_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Procvičování skloňování podstatných jmen rodu mužského
HOUBY (opakování) VY_32_INOVACE_06-47 Ročník: 3. Vzdělávací oblast:
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_03_TRIDENI_OVOCE Název materiálu:
Ruční obrábění plastu II
Zpracování a využití informací
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
EU_52_sada1_17_ZPM_Ruční výroba papíru_Cup
Dýchací soustava VY_32_INOVACE_06-04 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Dřevořezba v odborném výcviku (pro ročník uměleckých oborů)
VY_32_INOVACE_04-60 Ročník: VII. ročník Vzdělávací oblast:
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov
Písemné sčítání a odčítání do
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Celkový základ daně.
Výroba velikonočního košíčku
UPOVÍDANÝ PAPOUŠEK VY_32_Inovace_10MD-2
Transkript prezentace:

VÝROBEK ZE DŘEVA KVEDLAČKA Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118, p. o. Vytvořeno: leden 2013 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/21.0089

Vzdělávací oblast: Člověk a svět práce Vzdělávací obor: Pracovní činnosti Tematický okruh: Práce se dřevem Téma: Výrobek ze dřeva Anotace: Práce podle návodu, dodržování správného pracovního postupu. Dodržení bezpečnosti práce při manipulaci s nářadím.

Postup výroby: 1. část Foto: autor – výroba probíhá z použitého a odloženého vánočního stromku

Postup výroby: 2. část – uřízneme vršek stromku Foto: autor – uřízneme vršek stromku – mělo by stačit 30–50cm – záleží jak velkou chceme mít výslednou kvedlačku

Postup výroby: 3. část Foto: autor – dlátem očistíme kůru a jehličí

Postup výroby: 4. část Foto: autor – obrousíme nahrubo rašplí

Postup výroby: 5. část – pečlivě obrousíme smirkovým papírem Foto: autor – pečlivě obrousíme smirkovým papírem