Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Představení školy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Občanské sdružení ProCit, z.s. pro přátele, rodiče a děti s poruchami autistického spektra Plzeň, Západočeský kraj.
Advertisements

Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Třídní schůzky 26. května Zastihli jste nás v plné práci…
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Prezentace rodinných výměn pro kluby DISTRICT 2240 RI, 2010.
Základní škola náměstí Míru 83 Kojetín „5. prosince 1903 byla nová budova dívčí obecné školy otevřena a k ní byly připojeny dívčí pobočky měšťanské školy“
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
1 Profilová část maturitní zkoušky a poznatky z 5leté praxe Mgr. Petra Pátková, odbor vzdělávací soustavy jednání Asociace SPŠ Špindlerův Mlýn, 7. říjen.
Přijímací řízení ve školním roce 2015/ ÚVOD Kde je/bylo možné získávat informace:  Návštěvy SŠ a SOU, dna otevřených dveří  Výstava EDUK ART.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÝ ŠKOLNÍ ROK 2016 / 2017 přihlášky na střední školu podáváme do přihlášky na Sš s talentovou zkouškou podáváme do
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_134_ČJLS8 Předmět: Český.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Ondřej Hýsek, Gymnázium INTEGRA BRNO Učíme o Moravě.
Systém práce RR Karel Hauptman. SYSTÉM BLOKŮ Tříletý věkový cyklus Čtvrtletní cyklus schůzek Příručka vedoucího.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Třídní aktiv (1.D) Školní řád od nový školní řád (vyvěšený v kmenové třídě, webové stránky, zadní strana diáře - podepsat) ŠŘ dostane.
Setkání zástupců 1. ročníků
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
A School Year Calendar ZŠ Třebíč, Horka-Domky, Václavské nám. 44/12, Česká republika Gymnázium v Kunowie, Polsko.
PORTUGALSKO –
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Moravská Ostrava, Ostrava
Platformy projektu KAP LK
26. června 2017 Schůzka s rodiči přijatých žáků
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
univerzitní výcvikové a rekreační středisko

Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Bravantická škola je nej…
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Obec Pstruží pro občany
Vítáme vás na Dni otevřených dveří
Představení Svazu Maďarů-Brno
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Cizinci ve škole – zkušenosti na SZŠ Turnov
vzdělávání dětí a žáků s odlišným mateřským jazykem
Infokanál obce Vigantice
Krajský metodický kabinet ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2018 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Petr Florián 1. S (šestileté studium) - Mgr. Martina Soukupová (čtyřleté studium) - Mgr. Petra Zieglerová.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2018/2019
Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386
Dějepisné soutěže pro SŠ
Gymnázium, Český Krumlov
Základní škola, Příbram – Březové Hory, Prokopská 337 IV. A ZÁŘÍ 2018
Akademický senát fakulty
Spolupráce s rodiči a komunitou
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2019 – 2020
Informace pro vycházející žáky a jejich rodiče
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Schůzka fakultních provázejících učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
Třídní schůzky 4.A
Předběžné datum nástupu:
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 10. dubna 2018 I Liberec.
Gymnázium J. V. Jirsíka Fráni Šrámka 1193/23, České Budějovice
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do 1. ročníku studijní program: Strojírenství kombinované studium 2019/2020.
Transkript prezentace:

Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Představení školy Orientace na webu školy Ing. Michaela Babuková Systém ubytování, stravování Placení poplatků Mgr. Jan Sovadina, vedoucí vychovatel DM Informace pro ubytované na Domově mládeže P. Mgr. Petr Káňa Duchovní život na AG Mgr. Jan Košárek Systém EduPage Dotazy

Informační zdroje Web školy www.agkm.cz. Informační systém EduPage – agkm.edpage.org (zapomenuté heslo lze vygenerovat a zaslat na e-mail, existuje mobilní aplikace). Stravování www.strava.cz zařízení 2467. www.agecko.cz . Facebook skupina a stránky, Youtube – agkm, Instagram Newsletter školy, kalendář na webu.

Arcibiskupské gymnázium V současnosti máme cca 515 studentů. Kapacita domova mládeže je 290 studentů (přičemž našich studentů je cca 250). Studenti jsou rozdělení do 18-ti tříd. Součástí školy je školní jídelna, školní klub, středisko volného času, knihovna, sbor AVE. V současnosti o Vaše děti pečuje 103 zaměstnanců školy.

Pozvánka Zveme všechny zájemce na den otevřených dveří v sobotu 7. 12. 2019 v době od 9. do 12. hodin. Třídní schůzky 15. 11. 2019 a 3. 4. 2020. Rekolekce pro rodiče 15. - 16. listopadu. LVK – v týdnu od 20. – 24. 1. 2020. Školní ples proběhne v pátek 21. 2. 2020 v Domě kultury. Informace budou k dispozici na webu školy. Prosíme o příspěvky do tomboly. AG FEST – hudební a studentský festival proběhne 5. června 2020.

Vybavení školy V průběhu prázdnin probíhá rekonstrukce školy. Opravuje se druhá část domova mládeže a dosáhne zřejmě výše až 35 mil. Kč. Současná oprava navazuje na opravy minulých let: - 2016 suterén a páteřní rozvody (12 mil.) - 2017 polovina domova mládeže (35 mil.) - 2018 oprava 24 odborných učeben, bezbariérový přístup, chodby, internet (55 mil.) - 2019 oprava domova mládeže - 2020 snad další oprava školy. Prosíme o shovívavost s prachem, hlukem a provozem stavby. Děkujeme za podporu.

Projektový týden Vždy předposlední týden v červnu. Studenti si vybírají projekt napříč ročníky. Rozhodnutí o výběru proběhne v listopadu a prosinci. V minulých letech navštívili studenti Italii, Benelux, Slovinsko, Francii, Ukrajinu, Bulharsko, Německo, České středohoří, život na hradě, jazykové kurzy, cykloprojekty, výtvarné projekty, chemie v terénu, poutě. Letos jedou studenti do Makedonie, Černé hory, Madridu, pěší pouť do Mariazell, Rumunska, Českého ráje, jazykové projekty, vzdělávací parky, Moravský kras na koloběžkách Vždy záleží na nabídce učitelů a vychovatelů.

Duchovní život Kaplan, jáhen, pastorační asistentky. Možnost účastnit se mše svaté, svátost smíření, přípravy na biřmování. Adorace, desátky o velké přestávce. Rekolekce pro rodiče, schola, ministranti. Výuka náboženství. Mše svaté v průběhu roku.

Seznamovací tábor Prima na sv. Hostýně - pod vedením otce Petra Káňi - od 27. 8. do 30. 8. 2019 První ročník v Rajnochovicích - od 3.9. do 6.9.2019 - společné seznámení a start - pod vedením Josefa Grepla

Aktuální informace Na seznamovacím táboře obdržíte: - souhlas se zpracováním osobních údajů - souhlas s činností školního psychologa - nejlépe hned vyplnit, případně vrátit třídnímu učiteli Úřední hodiny v průběhu prázdnin: - středa 10. a 17. 7. dopoledne - od 26. 8. každý den - e-mail: sekretariat@agkm.cz, tel: 573 501 111 Učebnice: Seznam bude v červenci na webu, nákupy přes knihovnu, studentskou burzu

Úspěchy v soutěžích v minulém roce http://www.agkm.cz/souteze_vysledky.htm Mezinárodní, celostátní, krajská kola. Humanitní i přírodní vědy. Celkem 38 žáků. Spolupráce s partnerskými školami, výjezdy do Německa, Izraele, na Slovensko, sbor AVE. Děkujeme za vaší podporu a prosíme vás o přízeň.